Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Lamela je vise poluspic i krilni igrac. Medjutim ne odlikuje ga brzina, ali zato ima doboru tehniku, pa cesto ulazi sa krila u sredinu. Solidan igrac, ali definitivno ima boljih rijesenja, jer ovaj ne bi bio jeftin nimalo..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
ma Lamela je ogroman, baš ogroman potencijal i ruku na srce nije ni dobio neku minutažu u Tottenhamu
ne kažem da bi se sigurno isplatilo jer definitivno mnogo vrijedi ali mislim daa je već sada bolji od naših krila...sem Januzaja

ne kažem da bi se sigurno isplatilo jer definitivno mnogo vrijedi ali mislim daa je već sada bolji od naših krila...sem Januzaja

imali kakvenaznake za bilo koje pojacanje?raja ubit ce nas celsea u nedjelju...
ako tko misliš nijedno pojačanje ne može promijeniti situaciju, jer kad bi došlo recimo sutra šta on(o) može uradit za 2-3 dana i taj 3. dan uradit na utakmici ?AZRAILLL je napisao/la:imali kakvenaznake za bilo koje pojacanje?raja ubit ce nas celsea u nedjelju...
ja ipak mislim da ako ne bude kukavica Moyes i pošalje pravi sastav možemo do dobrog rezultata
Ovo spominjanje Lamele u kontekstu dovođenja u United je, nadam se, bilo isključivo radi uticaja opijata koje ste konzumirali neposredno prije pisanja posta. Drugog razloga nema, jer ne znam kako drugačije objasniti da se taj mali prenapuhani, nedokazani, nedoje.bani klinac dovodi u vezu sa Unitedom.
ni ja nisam za dovođenje igrača koji se pola godine nije sastavio s loptom kako treba, a borimo se barem za 4. mjesto (ja se nadam tituli)
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Cruzeiro reject bid for Manchester United target Everton Ribeiro
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Navodno odbili 10 mil. tesku ponudu od strane kluba iz epl, a posto se United povezivao sa ovim igracem, onda i taj naslov...dr.van nostrand je napisao/la:Cruzeiro reject bid for Manchester United target Everton Ribeiro
Je l' tačno ovo za ovu dr. utakmicu, koga li su tu gledaliMenadžer “Đavola” David Moyes i njegov pomoćnik Phill Neville viđeni ove sedmice na utakmicama Cagliarija i Juventusa, odnosno Bordeauxa i PSG-a.
David Moyes was scouting midfield duo Blaise Matuidi & Adrien Rabiot when he watched the Bordeaux/PSG match last night.
Coentrao odličan večeras
I sad dobi crveni 

Coentrao 

15.10.2013.
Eh kad bi bilo .... Mali je strasan fkt, cisto sumnjam da bi prebogati Parizani sebi dopustili luksuz da prodaju momka.trxel je napisao/la:Adrien Rabiot
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
samo su nas i kvotom ponizili gledam ponudu za nedjelju 2 kvota 4.
kako cu bacit cvaju na nas pa sta bog da
kako cu bacit cvaju na nas pa sta bog da
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Mislim da je Utd-u dosta flopova,treba se okrenuti igračima koju mogu unaprijediti igru a to Lamela ne može.red devil88 je napisao/la:Ako je istina da Lamela zeli mapustiti pjetlove treba se pokusat dovest ga . Nije se uklopio kod njih ali je paklen igrac .
Roma je prevarila Tottenham nemojte i vi nasjesti na istu priču.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lamela je igrac sa ogromnim potencijalom. Ko to ne vidi nema pojma o nogometu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma ima potencijalaCartman je napisao/la:Lamela je igrac sa ogromnim potencijalom. Ko to ne vidi nema pojma o nogometu.

Manchester United are monitoring Napoli midfielder Marek Hamsik, 26.
Pratimo ga haman 5 godina, ništa ni od ovoga..
LUHG!
- red devil88
- Kontakt:
Ja ne znam jel mi pricamo o ustom Lameli jer ja sam momka gledao u Romi i vidio sam za sta je sposoban . To sto se nije uklopio u Totenhamu ne znaci da nece kodnas ako bi dosao.
Glory Glory Man United !!! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.