Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Twitter
Ma ja znam nekoliko ljudi koji koriste twitter, pa se retweetujemo međusobno katkad, a isto tako pratim i ove iz Hrvatske i Srbije šaljivdžije
Ja te volim, volim Željo..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Odlicna stvar za pecanje dijasporki
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tako je ljiljane, sigurna karta za ausland, dođeš kod mene u školu, zaibretiš se koje imaju papire
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Momci,može li se video sa twittera skinuti/download sa profila od nekog usera koji je taj video upload sa moba?
I ako može kako?
I ako može kako?
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Cautinho
- Kontakt:
Da probaš sam Freemake Video Downloader,ali nisam 100% siguran da podržava Twitter.
Keep walking.
twitter je jedino dobar za pratit fudbalere

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Izgleda da ovi nasi levati iz NFSBiH fakat ne znaju sta je Twitter. Dzaba redizajn stranice, Facebook je vrhunac komunikacije za njih. Pravo mahalaski.
- Cautinho
- Kontakt:
Ma nema nista od twittera bar sto se nase regije tiče.Tema fba ima 300 stranica,ova jedva 8.I na tih 8 gdje su pojedinci pisali svoje nickove,inače ni toliko ne bi bilo.
Keep walking.
Ma za obicne smrtnike ne, svaki ozbiljniji klub/udruzenje/savez to ima.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Twitter
Ma sve kontam,ali ono sto cini neku drustvenu mrezu su korisnici u odnosu na konkurenciju.Facebook naravno prednjači,Twitter je jak,ali još nije doživio neku espanziju ovdje.I negdje sam još govorio,u našoj regiji ima premalo internetskog znanja i kulture.Sta Twitter znači ljudima koji idu samo na fb i youtube?
Twitter je odličan,ali ovdje fali korisnika.
I google plus je odlična mreža,ali nema korisnika...Da ne nabrajam.
Twitter je odličan,ali ovdje fali korisnika.
I google plus je odlična mreža,ali nema korisnika...Da ne nabrajam.
Keep walking.
Treba gledati trziste i gdje se zelis promovirati. Vecina "ozbiljnih" korisnika (novinari, ozbiljniji navijaci i simpatizeri) su na Twitteru. Oni "neozbiljniji" su uglavnom na Facebooku (djeca, ljudi koji uglavnom i ne idu na utakmice itd.).
twiter koristim odavno u poslovne stvari kao prvo a drugo imam par dobri sporski novinara koje pratim i svidza mi se imas info iz prve ruke
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
I ja sam Twitter počeo koristiti samo radi ovog sporta, što @adal kaže informacije iz prve ruke, a imam i par prijatelja pa se malo Twitamo 

https://twitter.com/Nele_BHF" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajmo zapratite, pa da twittujemo
Hajmo zapratite, pa da twittujemo

Facebook je puno korisniji, kada ga konzumiraš na pravi način.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- L'Avvocato
- Kontakt:
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
https://twitter.com/casual_boy" onclick="window.open(this.href);return false; bujrum
https://twitter.com/Nogolopta" onclick="window.open(this.href);return false; <--- Izvoite najbolji blog

https://twitter.com/Nogolopta" onclick="window.open(this.href);return false; <--- Izvoite najbolji blog

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.