1.Man city 87pts
2.Chelsea 86pts
3.Liverpool 83pts
4.Arsenal 81pts
znači mi opet u kvalifikacije....ccc

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pojavom svojom ljude veseli, nije mu ravan ni Baloteli.anell je napisao/la:Sretan rođendan Nicklas LORD Bendtner
Prošle godine su ga povrede spriječile u osvajanju zlatne lopte, ali će ove godine pokazati ko je najbolji igrač na svijetu.
Nema sanse da ode u Bauern prije Arsenala.Gunner4 je napisao/la:Evo citam da su i kobasicice bacile oko na Draxlera i da ce poslati ponudu! Dok se ovi nasi natezu hoceli, kada ce ugrabice ga neko drugi!![]()
![]()
Srecan rodjendan covjeku kojeg od 2009. zakidaju za zlatnu loptu!
Celnici Salkea su izjavili da ne mogu nista uraditi ukoliko bude klauzula isplacena...Desole je napisao/la:Prema Bildu klauzula vrijedi samo na ljeto, a ako zelimo odma moramo ugovoriti cifru sa S04.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Mauricio Pochettino is set to stay at Southampton following talks with owner Katharina Liebherr #SaintsFC (Mail)rambo16 je napisao/la:haman je Southempton pred raspadom....treba to iskoristit...dobrih igrača oni imaju
[youtube][/youtube]HighburyHigh je napisao/la:http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... er-3026201
Tipicni ciganluk kluba u vjecitoj sjeni Arsenala.
I Ozil je svoj medicinski pregled obavio u Minhenu.Desole je napisao/la:Ovo sto sam ja napisao pise u Bildu. Danas prenose da Julian putuje za Minhen na neke preglede da vide do kada ce biti out, e sad da li ce to uticati na transfer, vidjet cemo.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk