FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Oklena je taj tekst?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
DNEVNI HAJVAZ ..Seyo_TM je napisao/la:Oklena je taj tekst?

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
reko da nisu opet san-ovi neki sjajniStole iz Bora je napisao/la:DNEVNI HAJVAZ ..Seyo_TM je napisao/la:Oklena je taj tekst?

Ono sto je zanimljivo da ce napripreme 7-8 juniora pa eto imaju sansu da pokazu sta znaju ko zna mozda opet iscupamo nekog tipa Colica
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ipak nije havaz nego ssSeyo_TM je napisao/la:reko da nisu opet san-ovi neki sjajniStole iz Bora je napisao/la:DNEVNI HAJVAZ ..Seyo_TM je napisao/la:Oklena je taj tekst?
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-29987.htm
Jel mi ko moze reci kad pocinje proljetni dio premier liga.Hvala 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
27/28 02harry_90 je napisao/la:Jel mi ko moze reci kad pocinje proljetni dio premier liga.Hvala
HvalaSeyo_TM je napisao/la:27/28 02harry_90 je napisao/la:Jel mi ko moze reci kad pocinje proljetni dio premier liga.Hvala

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ako se zove Bajro eto mora imat' 50 godina?tax je napisao/la:cuj bajro pa kakav je godste i tonime_tm87 je napisao/la:Ne, Bajro Spahic.Igrac Famosa bolan znas.tax je napisao/la:ko je ovaj spahic jeli amir

BAJRO SPAHIC NAVIJACI GA ZOVU MASINA ZA POSTIZANJE GOLOVA
Covjek koji je alfa i omega u ekipi Rudara, velemajstor i najbolji igrac i golgeter Druge Lige Centar Bajro Spahic jos jednom je pokazao kvalitet i snagu.Covjek od kojeg se ocekuje da sam rijesi situaciju kad je najteze , nerjetko mu to i polazi za rukom. Iako su neki gledaoci svojim zlonamjernim komentarima posumnjali u moral ovog igraca, Bajro spahic je dokazao suprotno. U sezoni 2008/2009 bajro je 19 puta tresao protivnicke mreze a asistirao najmanje isto toliko.Strah i trepet za protivnicke odbrane a narocito golmane, mnoge golmani ne spavaju nocima jer ako zaspu i na san dolazi Bajro i trese mreze.
Bajro Spahic je igrac koji je davno prevazisao kvalitete koje nudi Druga Liga Centar stoga nece biti cudo ukoliko ga od sljedece sezone budemo gledali u dresu nekog od premijerligasa BiH
Igra Rudara nije ista sa i bez Bajre Spahica , bez njega bi se vjerovatno borili za opstanak.
BAJRO HVALA TI

evo o bajri
Covjek koji je alfa i omega u ekipi Rudara, velemajstor i najbolji igrac i golgeter Druge Lige Centar Bajro Spahic jos jednom je pokazao kvalitet i snagu.Covjek od kojeg se ocekuje da sam rijesi situaciju kad je najteze , nerjetko mu to i polazi za rukom. Iako su neki gledaoci svojim zlonamjernim komentarima posumnjali u moral ovog igraca, Bajro spahic je dokazao suprotno. U sezoni 2008/2009 bajro je 19 puta tresao protivnicke mreze a asistirao najmanje isto toliko.Strah i trepet za protivnicke odbrane a narocito golmane, mnoge golmani ne spavaju nocima jer ako zaspu i na san dolazi Bajro i trese mreze.
Bajro Spahic je igrac koji je davno prevazisao kvalitete koje nudi Druga Liga Centar stoga nece biti cudo ukoliko ga od sljedece sezone budemo gledali u dresu nekog od premijerligasa BiH
Igra Rudara nije ista sa i bez Bajre Spahica , bez njega bi se vjerovatno borili za opstanak.
BAJRO HVALA TI

evo o bajri
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
On je napadac.. 

Vec par dana trenira sa ekipom, citajte malo i ispred sta pise!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma citaju ljudi, nemoj da si taki. Nego reci mi, znas li ti ima li Zeljo ista od Dzekinog sljedeceg transfera ..pile87 je napisao/la:Vec par dana trenira sa ekipom, citajte malo i ispred sta pise!

AMAR OSIM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Najjaci igraci su ovi igraci sa ruralnog podrucja (tako mu zvuci ime)
Uglavnom po informacijama odlican igrac.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
nemamo!!!!! napunio je 23Stole iz Bora je napisao/la:Ma citaju ljudi, nemoj da si taki. Nego reci mi, znas li ti ima li Zeljo ista od Dzekinog sljedeceg transfera ..pile87 je napisao/la:Vec par dana trenira sa ekipom, citajte malo i ispred sta pise!

Jah nije niko odavno pitaoStole iz Bora je napisao/la:Ma citaju ljudi, nemoj da si taki. Nego reci mi, znas li ti ima li Zeljo ista od Dzekinog sljedeceg transfera ..pile87 je napisao/la:Vec par dana trenira sa ekipom, citajte malo i ispred sta pise!

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Steta onda! Nego, jesi li siguran da nemamo ..Seyo_TM je napisao/la:nemamo!!!!! napunio je 23Stole iz Bora je napisao/la:Ma citaju ljudi, nemoj da si taki. Nego reci mi, znas li ti ima li Zeljo ista od Dzekinog sljedeceg transfera ..pile87 je napisao/la:Vec par dana trenira sa ekipom, citajte malo i ispred sta pise!

AMAR OSIM
puu ova nasa uprava niss ne radi , ma nemamo napunio je 24 godine (ja sam najpametniji , najupuceniji) ne mogu da vjerujem da ste tako neupuceni
sifra :sveznalica

sifra :sveznalica

Jesam stole, imam covjeka u mup-u...info iz prve ruke 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.