LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

kokuz
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la kokuz » 12 jan 2014, 00:18

Carlo je napisao/la:lenbias na vrhuncu forumaške karijere :D
u primeu :lol: :lol:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jan 2014, 02:09

kokuz je napisao/la:
Carlo je napisao/la:lenbias na vrhuncu forumaške karijere :D
u primeu :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jan 2014, 23:54

Gasol danas ima MRI nakon kojeg ce se znati koliko ce dugo odsustvovati sa parketa nakon povrede noge u Petak protiv Clippers-a.

Eto sutra Cavsima prilike da upisu ubjedljivu pobjedu. Ukoliko opet izgube onda bi im bilo najbolje da se ugase kao klub.

Sto se tice povreda za mene licno vise nego odlicna situacija sa obzirom da zelim da kvalitetno iskoristimo taj pick.

PS: Inace neki izvor CA izjavio da su na njegovoj listi za novi klub favoriti Clippersi (gdje ce tesko zavrsiti s obzirom da nemaju slobodan SC), Lakersi, Bullsi pa tek onda Knicksi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BranimirStulic
Kontakt:

Post Postao/la BranimirStulic » 14 jan 2014, 00:16

Ma nek' ne dolazi u LA. Volim ga kao igrača, al' isključivo drugog tima, mimo lakersa. Šarlatan i igrač za šprdanciju ne treba Kobaji po stare dane.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 jan 2014, 18:34

Vec sam pisao na temi kviza, ne znam jeli neko zamjetio ali J. Meeks je dobar spot up suter ali +- od -43 :shock: je stvarno ponizenje , pa i clippersi su igrali bez Paul-a :roll:

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 14 jan 2014, 22:12

Henry i Gasol GTD - fala Bogu pa se Henry ubrzo vraća..

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 15 jan 2014, 00:43

Ma samo opusteno veceras, boli nas ****. Sezona je vec zavrsena za Lakerse, ja jedino cekam povratak Nasha i Kobea da njih jos malo gledam zajedno na parketu.

Jos ako Gasol ne bude igrao, to ce tek biti cirkus colorado. Mogao bi onaj njihov Miles lako ici ponovo na preko 30 poena, jedino ako ga nas defensive stopper Meeks ne zaustavi.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 15 jan 2014, 04:45

Prvi put u zuvou gledam lakerse i navijam da izgube :roll: cudan osjecaj pravo :?

btw. poslije poraza od clippersa definitivno sam prekrizio ovu sezonu i navijam za pick :oops:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 jan 2014, 04:47

Kobe Bryant je napisao/la:Prvi put u zuvou gledam lakerse i navijam da izgube :roll: cudan osjecaj pravo :?

btw. poslije poraza od clippersa definitivno sam prekrizio ovu sezonu i navijam za pick :oops:
Lose ste otvorili sa one 2 greske, ali evo sada to bolje izgleda. Ako je iko kadar izgubiti od vas, onda su to ovi moji :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 jan 2014, 14:46

Ocekivan poraz protiv Cavs-a...
Za sad sto se tice pick-a ide sve po planu i nadam se da ce se nakon ove sezone konacno napraviti prava cistka u klubu i da ce Buss neke odluke prepustiti Kupchaku i ostalim ljudima iz kluba.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 15 jan 2014, 14:47

spominje se mogučnost da ne potpišemo nikog ove godine, pod nikog mislim nikog od zvučnijih imena, već da čekamo 2015...

tad vjerovatno ganjamo kjevina(lava) :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 jan 2014, 16:15

Podrzavam ideju,svejedno prava opcija u 2014.-oj ne postoji.

Uzeti visok pik...potpisati Love-a i uz Bryanta eto fine podloge za jedan jak tim.

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 15 jan 2014, 19:19

Trebo je neko Youngu reci da on nije Kobe :lol: Hehe, navuce na sebe 16 igraca, al valjda u zelji da pogodi zadnji sut za izjednacenje nije ni razmisljo da je pored njega Meeks ko zapeta puska...uzme neki cudan sut van ravnoteze i vozdraaaa.....

Steta, izgubit od ovakve ekipe...sramota.. Gledam Kyrie-a protiv Sacramenta i evo sad protiv nas...grozan...malo je rec..na dvije utakmice prodo je jedan crossover, otprilike to je to :lol:

Isto tako mi niste jasni vi koji toliko navijate za pickove...jbte zijanis tekmu, i dodjes ovdje procitat "sve ide po planu"...e ebes vala i to, ja radije ne bi ni gledo kosarku...trebam navijat da moja ekipa izgubi..nidje veze...vazda navijam da pobijede..

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 15 jan 2014, 22:03

sundancekid je napisao/la:Isto tako mi niste jasni vi koji toliko navijate za pickove...jbte zijanis tekmu, i dodjes ovdje procitat "sve ide po planu"...e ebes vala i to, ja radije ne bi ni gledo kosarku...trebam navijat da moja ekipa izgubi..nidje veze...vazda navijam da pobijede..
!!
hit you with so many rights you gonna beg for a left

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 jan 2014, 22:22

sundancekid je napisao/la:

Isto tako mi niste jasni vi koji toliko navijate za pickove...jbte zijanis tekmu, i dodjes ovdje procitat "sve ide po planu"...e ebes vala i to, ja radije ne bi ni gledo kosarku...trebam navijat da moja ekipa izgubi..nidje veze...vazda navijam da pobijede..
Posto je ovaj dio tvog posta bio upucen meni samo mi reci od kad navijas za Lakerse, da vidim ima li smisla pisati neki duzi post.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 jan 2014, 10:32

Poraz protiv Suns-a, nakon sto smo odigrali odlicno prvo poluvrijeme, no u nastavu je uslijedio raspad i poraz opet sa preko 120 primljenih poena.

Nadam se da ce se na kraju sezone napraviti kvalitetna cistika u klubu krenuvsi od medicinskog osoblja, preko trenera i njegovih pomocnika do pojednih igraca.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 16 jan 2014, 10:40

amerosm je napisao/la:

Posto je ovaj dio tvog posta bio upucen meni samo mi reci od kad navijas za Lakerse, da vidim ima li smisla pisati neki duzi post.
od jucer :roll:
Postedi nas,i kratki postovi su ti dovoljno pesimisticni i neupuceni.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 jan 2014, 10:54

elninho_resTO je napisao/la:
amerosm je napisao/la:

od jucer :roll:
Postedi nas,i kratki postovi su ti dovoljno pesimisticni i neupuceni.
Vec sam ti jednom rekao...
Imas ignore tipku i nju kliknes i rijesis problem. ;)

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 16 jan 2014, 11:18

Lijepo je vidjeti da se bar neko od nas bori i da im je stalo do tima, mali Young je lud ko struja ali ima ogromno srce...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 jan 2014, 12:00

kokuz je napisao/la:Lijepo je vidjeti da se bar neko od nas bori i da im je stalo do tima, mali Young je lud ko struja ali ima ogromno srce...
A svi ostali najvece moguce pi.ckice...frajer se gura sa 4 igraca Sunsa,ostali samo gledaju :oops:

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.