Za 60 minuta dati 2 gola ovakoj Poljskoj? Pa ja bi zabio sa jednom rukom barem 3!Titova-Juga je napisao/la:E moj Abalo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Za 60 minuta dati 2 gola ovakoj Poljskoj? Pa ja bi zabio sa jednom rukom barem 3!Titova-Juga je napisao/la:E moj Abalo
DrinaJedina je napisao/la:Za 60 minuta dati 2 gola ovakoj Poljskoj? Pa ja bi zabio sa jednom rukom barem 3!Titova-Juga je napisao/la:E moj Abalo
Jedva nešto.masteRofPoker je napisao/la:Prati li ko City? Kako igraju? Kilavo ili ono bas fino?
ono bas kilavomasteRofPoker je napisao/la:Prati li ko City? Kako igraju? Kilavo ili ono bas fino?
igraju solidno, nije mrtvoljezno jer i bleckburn je solidan veceras, ali ne sikiraj se aBd utrpace jos dvva pa bar u 82. i 87.mirzatele je napisao/la:ono bas kilavomasteRofPoker je napisao/la:Prati li ko City? Kako igraju? Kilavo ili ono bas fino?
pa guigou je lijevo krilo, i prvi izvođač sedmeraca francuske; abalo je drugi po redoslijedu da puca sedmerce u francuskoj... ako gigou promaši na utakmici, onda abalo postaje izvođač..diplomatija je napisao/la:ja bih se zahvalio nekom ko je negdje spomenuo gigoua hah, nikad nisam cuo za njega, a odigro bih balu i pao..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.