RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Red or Dead
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Red or Dead » 19 jan 2010, 11:37

COYB je napisao/la:Red Or Dead,ako mogu da te zamolim da promijeniš taj avatar jer to nije pravi grb Veleža !

jel ovaj bolji :D ....mislio sam davno mijenjat,al mi bilo teskoO :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 jan 2010, 13:34

Kakav je ovaj igrac Arnel Stupac, moze li mi ko reci na kojoj poziciji igra.Kako sam sad procitao prikljucio se Celiku i vec trenira sa ekipom???
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Red
Kontakt:

Post Postao/la Red » 19 jan 2010, 13:57

Ljevak napadac, po meni nikad nije dobio pravu sansu, nikad necu zaboravit kad zabi Jedinstvu svoj prvi gol glavom za 3-0, tad mu 16 godina bilo koliko se sjecam:)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 jan 2010, 13:58

Red je napisao/la:Ljevak napadac, po meni nikad nije dobio pravu sansu, nikad necu zaboravit kad zabi Jedinstvu svoj prvi gol glavom za 3-0, tad mu 16 godina bilo koliko se sjecam:)
Ok...hvala na info. 8-)

SMRT FASIZMU!!!

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 19 jan 2010, 18:23

rob do bagro je napisao/la:Kakav je ovaj igrac Arnel Stupac, moze li mi ko reci na kojoj poziciji igra.Kako sam sad procitao prikljucio se Celiku i vec trenira sa ekipom???
Neznam koliko ce vam Stupac biti pojacanje, ali mislim da je spreman i u dobroj formi da bi ga Ibrakovic ostavio...
Volio bi da opet zaigra kao sto je nekad znao ali se bojim da se nije jos oporavio nakon onog loma i da jos nece dugo biti u formi kakvoj je nekada bio.
Kako bilo volio bi da se vrati u dobru formi i podje zabijati za vas, i onda bi naravno uzeli ga mi na jesen ko i Colu :lol:
Sretno mu gdje god da igrao.

Red
Kontakt:

Post Postao/la Red » 19 jan 2010, 18:52

Jos samo da dodam da sam nekad gledao kompilaciju njegovih golova u Travniku, pa potrazi na youtube mislim da se moze naci ;)

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 20 jan 2010, 08:49

Forzzzaaa Velez!!!!!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 20 jan 2010, 10:44

Zar nije Mahe trebao ići negdje u Češku, a sada kažu da će u Velež. Dobar je , samo malo mu više kondicije treba, jer se zna kakvi su treninzi u Lokomotive.

Po meni Velež ulazi dosta jak u ovaj proljetni dio. Siguran sam da ćemo Evropu izboriti. Ko zna, možda uz malo sreće i neke dobre utakmice na strani uz sve domaće pobjede, i na titulu.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 jan 2010, 11:59

rob do bagro je napisao/la:Kakav je ovaj igrac Arnel Stupac, moze li mi ko reci na kojoj poziciji igra.Kako sam sad procitao prikljucio se Celiku i vec trenira sa ekipom???
Arnel Stupac, igrac kojeg je napravio trener Edhem Bratic. Trener, koji je napravio Vladavica, Skaljica, Colica, Jugu... Uvijek je govorio da najvise nade od njih ulaze u Stupca. Medjutim, zbog debilske politike naseg kluba zadnjih godina, uvijek su ga negdje bacali po nekakvim selendrama. Uz to su ga pratile i povrede. Opet su ga, eto, pustili kao slobodnog igraca, a doveli Ronalda iz Zivinica.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 jan 2010, 12:03

carina je napisao/la:
Arnel Stupac, igrac kojeg je napravio trener Edhem Bratic. Trener, koji je napravio Vladavica, Skaljica, Colica, Jugu... Uvijek je govorio da najvise nade od njih ulaze u Stupca. Medjutim, zbog debilske politike naseg kluba zadnjih godina, uvijek su ga negdje bacali po nekakvim selendrama. Uz to su ga pratile i povrede. Opet su ga, eto, pustili kao slobodnog igraca, a doveli Ronalda iz Zivinica.
Znaci po vasim komentarima taj igrac nije los, dobar potez ove nase "sjajne" uprave.Mislio sam da je neki igrac sa slabim kvalitetima al eto ispostavilo da je taj malac dobar.Nadam se da ce to pokazat na BP i da ce zabijati golove zajedno sa Obucom.Hvala na informacijama.

SMRT FASIZMU!!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 20 jan 2010, 12:06

Stupac je po meni vazio za najveceg talenta al ga sjeba povreda ,ija bi volio da je ostao al eto pustise ga sretno mu.
Samo jedan klub Velež Mostar

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 jan 2010, 14:06

Adnel je napisao/la:Stupac je po meni vazio za najveceg talenta al ga sjeba povreda ,ija bi volio da je ostao al eto pustise ga sretno mu.
Jel njega ono Nurkovicu pokosio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 20 jan 2010, 15:00

COYB je napisao/la:To je taj igrač.

@Pastuh:Mislim da je Avdić u Češkoj,a ne Mahinić.

Ne znam, vjeruj. Kako sam ja čuo u nakav Zmaj treba ići hehe, tako nekako. Dobro, dobro će nam doći, još je mlad, viđam ga redovno u Sjevernom, nakve testove radi.

A je li ono Kadrić počeo da igra za Stari grad u malom fudbalu. :roll:

red_soldier
Kontakt:

Post Postao/la red_soldier » 21 jan 2010, 19:24

imal ikakvih pojačanja ili nekih novih vijesti o veležu?
Red or death

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 21 jan 2010, 20:19

Salihovic (prvi strijelac prve Federalne lige) je pristupio, sto bi trebalo pojacati napad.
Babic je trebao biti lijevo krilo mjesto Sesica ali je odustao - sada traze novog igraca.

Dzafic je pristupio pripremama i izgleda da su velike sanse da bi mogao ostati u Velezu do kraja sezone.

Elvir Colic **** jos uvijek sere i nije otisao u Fojnicu na pripreme sa ostalima. Nadam se da dobije mononukleozu pa da nikako vise ne igra.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 22 jan 2010, 11:08

http://www.youtube.com/watch?v=pM4T_lIH ... re=related

Ma nemoj ga kleti, dobar je Čolić. On nas je i spasio prošle sezone. S njim smo dosta jači.

BRIGATA_ROSSA
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATA_ROSSA » 22 jan 2010, 12:23

Jes to stoji!!!

Al nema pravo da se ponasa ovako kako se ponasa!!!

Od miljenika do najomrženijeg!!!
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 23 jan 2010, 09:05

Ma hebaji ga, igrat ce. Od cega ce sjedit u Sportclubu do zore. Ta nije fakultet zavrsio. Nego, evo dobre furke u Fojnici:

Brkovi su u modi

Priča broj jedan zadnjih nekoliko dana u taboru Rođenih su – brkovi. Naime, dugogodišnji ekonom Mostaraca Sulejman Mrgan poznat je po svojim brkovima, a u Fojnici su igrači odlučili po uzoru na ovog gospodina “uljepšati” lice. Brijanje brkova je tako zabranjeno, tako da Rođeni podsjećaju na momčadi iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Nagradu za najbolji stajling mogao bi dobiti Riad Demić – iako među mlađima, njegovi brkovi, “pojačani” zulufima, stavljaju ga za korak ispred ostalih.

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 23 jan 2010, 14:21

Imam jednu, ne treba mi još jedna. ;)

Imaju odlične pripreme, jao nikako početi ovo prvenstvo da se malo zezamo, počeo sam se okolo derati kada ne mogu na tribini :D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.