Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Treba biti realan, pa sagledati situaciju oko Shawa.. Naravno da ga United moze si priusitit, ali decku cjena raste, a mislim da postoji opasan interes od strane Citya i Chelsea, prije svih plavaca, jer Cole je prosao ono najbolje... Ako vec dovoditi Shawa, onda ce cjena da ide mozda i preko 30 miliona a mozda i uz neke dodatne doplate tipa nakon x asistencija jos neka svota ili broja nastupa itd...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Sir Matt
- Kontakt:
10 miliona za dokazanog beka u najboljim godinama ? A da ne budemo amoralni za promjenu .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
moguće da će rasti, ali možda to i jest razlog gdje se sada nalazimo što odustajemo...koji to mladi englez ne bi volio igrati više u Unitedu nego u Chelsea ili City, izuzev onih iz njihove škole
potrošiti 'malo' više , nego što bi se potrošilo za Coentraoa, ali bi barem imali dugoročno rješenje na lijevom beku
ali opet ništa se ne zna možda Fabio bude briljirao na posudbi pa nećemo nikog dovoditi

ali opet ništa se ne zna možda Fabio bude briljirao na posudbi pa nećemo nikog dovoditi

Gledajuci sa (a)moralne strane, svako `oce da "mu klub" prodje sa manje torskova, pa mozda otud blago krsenje normi..Sir Matt je napisao/la:10 miliona za dokazanog beka u najboljim godinama ? A da ne budemo amoralni za promjenu .

Slazem se. Bio je sasvim dobar za Real, na primjer protiv nas je bio medju boljim. U prvoj tekmi pogotovo. Dobar je to igrac, pojacao bi nas defnitivno. Jedino je pitanje u kakvoj je formi trenutno.trxel je napisao/la:Coentrao ima u zadnje tri ipo sezone preko 30 nastupa za Portugal, od kako je dosao 2011., u Primeri za Real odigrao oko 40 meceva, mislim da se previse podcjenjuje ovaj igrac... Naravno da je 24 mil. velika svota, ali ako dodje, ocekujem neke dobre stvari od njega..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
**** te sto ste vi naivni. Jedna novinarska patka i uskokodače te se ko kvocke. Pa da je istina to za 24 miliona, Moyes bi doveo Bainesa ljetos.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
- Kontakt:
Coentrao je jedan od boljih bekova nikad mi nece ici u glavu kako je onaj klaun i kloc Marcelo ispred njega (taj u Engleskoj ne bi igrao u Cardiffu) kod Mourinha je Coentrao imao uvijek prednost...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Koji kraljLegenda kaže da je otac Vidića u jednom klubu u Užicu izvadio polni organ na sto i rekao: Ovaj penis je napravio najboljeg štopera na svetu

Cestitke!

I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
Bilo, prošlo, isfuralo.
"It's one of premier league's oldest lessons .
Shinji Kagawa: "I think I can still improve my strength. I'm not the tallest or biggest player so I have to move my body more."
Ajde Sinji, majka mu stara.. Da bar hoce uvezati 10 utakmica na visokom nivou.. Ako nista, neka pokaze 80 % talenta, jer do sada me je razocarao...
Ajde Sinji, majka mu stara.. Da bar hoce uvezati 10 utakmica na visokom nivou.. Ako nista, neka pokaze 80 % talenta, jer do sada me je razocarao...
kakve su sanse da nam dodje Ribeiro zna li neko imal kakvih prica?
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Imao je prednost jer je tad marcelo cesto bio povrijedjen i van forme. Kornertrao je igrao vecinu utakmica gdje je defanziva bila potrebna,tj kad je mou igrao iskljucivo na kontre.BigBigBang je napisao/la:Coentrao je jedan od boljih bekova nikad mi nece ici u glavu kako je onaj klaun i kloc Marcelo ispred njega (taj u Engleskoj ne bi igrao u Cardiffu) kod Mourinha je Coentrao imao uvijek prednost...
Kornetrao je dobar bek,dobar u odbrani,solidan u napadu,medjutim povrede su ga totalno sjebale prosle sezone ,evo vratio se ,moguce da ce vcrs igrati protiv osasune.
Al za buducnost jako je upitno kakva ce mu forma biti,i koliko ce ga povrede zaobici
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Po meni su Marcelo, Alba, Alaba i Baines bolji ljevi bekovi od Coentraa. Ostali nisu (sigurno neki jesu po nekima, ali niko drugi nije bez sumnje bolji od njega). Ali Baines je stariji i skuplji, a ove druge mozemo zaboravit. Sasvim ok transfer. Imamo fundamentalne probleme u igri koje jedan bek ne moze rijesit, ali moze malo popravit. Pojacanja u veznom su kljuc svega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Plus desni krilni na ljeto, ako kojim cudom Zaha ne proigra...Cartman je napisao/la:Po meni su Marcelo, Alba, Alaba i Baines bolji ljevi bekovi od Coentraa. Ostali nisu (sigurno neki jesu po nekima, ali niko drugi nije bez sumnje bolji od njega). Ali Baines je stariji i skuplji, a ove druge mozemo zaboravit. Sasvim ok transfer. Imamo fundamentalne probleme u igri koje jedan bek ne moze rijesit, ali moze malo popravit. Pojacanja u veznom su kljuc svega.
Btw...Real Madrid and Manchester United have both made bids for İlkay Gündoğan. (BILD)
Kud bar Powela nismo vratili sa posudbe bas je nekako monoton ovaj prelazni rok.
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
- red devil88
- Kontakt:
Ako je istina da Lamela zeli mapustiti pjetlove treba se pokusat dovest ga . Nije se uklopio kod njih ali je paklen igrac .
Glory Glory Man United !!! 

Samo ne znam na cije bi ga mjesto stavio?red devil88 je napisao/la:Ako je istina da Lamela zeli mapustiti pjetlove treba se pokusat dovest ga . Nije se uklopio kod njih ali je paklen igrac .

- red devil88
- Kontakt:
Moze igrati krilo gdje smo mi kriminalni i covjek igra i ofanzivnog veznog a i tu smo kriminalni kad nema Rooneya
Glory Glory Man United !!! 

Ogroman je rizik dovest neprovjerenog igraca, Spursi su to najbolje pokazali njegovim dovodjenjem. Placen 30 miliona, a nije odigrao ni jednu kvalitetnu sezonu, sezonu za pamcenje. Bilo bi to dovodjenje igraca samo da se kaze da smo nekog doveli, slicno kao sa Felainijem ljetos.
Po meni na krilu treba jedna zvjezda, neko poput Reusa, Draxlera, Moure, ili nekog poput Hazarda,Balea, jednostavno nekog ko ce predstavljat prevagu na terenu i nekog od koga ce strahovat protivnici. Imamo dva mlada i jako kvalitetna krila, Zahu i Januzaja, zato nam treba vec izgradjen igrac, igrac od koga bi pomenuti dvojac imao sta da nauci.
Takodjer prije bilo kakvog pojacanja bit ce nuzno rijesiti se bar dvojice krilnih igraca, cini mi se da su Young i Nani najblizi izlazu sa OT-a. Jednostavno sa njihovom prodajom bi obezbjedili znacajan dio sredstava za kvalitetnog krilnog igraca, te njegovu platu.
Po meni na krilu treba jedna zvjezda, neko poput Reusa, Draxlera, Moure, ili nekog poput Hazarda,Balea, jednostavno nekog ko ce predstavljat prevagu na terenu i nekog od koga ce strahovat protivnici. Imamo dva mlada i jako kvalitetna krila, Zahu i Januzaja, zato nam treba vec izgradjen igrac, igrac od koga bi pomenuti dvojac imao sta da nauci.
Takodjer prije bilo kakvog pojacanja bit ce nuzno rijesiti se bar dvojice krilnih igraca, cini mi se da su Young i Nani najblizi izlazu sa OT-a. Jednostavno sa njihovom prodajom bi obezbjedili znacajan dio sredstava za kvalitetnog krilnog igraca, te njegovu platu.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.