NK Troglav 1918 Livno

amar009
Kontakt:

Re: NK Troglav Livno

Post Postao/la amar009 » 20 nov 2013, 20:30

moze li mi neko reci gdje ce se odigrati utakmica troglav-mladost dk

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 nov 2013, 20:35

amar009 je napisao/la:moze li mi neko reci gdje ce se odigrati utakmica troglav-mladost dk
Logično je u Tomislavgradu kao i posljednju domaću.

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 20 nov 2013, 20:39

Casp3r je napisao/la:
amar009 je napisao/la:moze li mi neko reci gdje ce se odigrati utakmica troglav-mladost dk
jeste logicno ali na delegiranju nema mjesta odigravanja utakmice...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 nov 2013, 20:42

amar009 je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:
jeste logicno ali na delegiranju nema mjesta odigravanja utakmice...
Nije bilo ni kada su prvu domaću igrali van Livna, jer se nije znalo da li će se igrati u Bugojnu ili Tomislavgradu, obzirom da je stadion HNK Tomislav bio u procesu licenciranja.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 jan 2014, 16:26

http://www.radiostudion.com/trener-dali ... -iz-kluba/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pripreme ni na vidiku, igrači odlaze, klub pred potpunom propašću.
Hayley <3

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 15 jan 2014, 17:00

badblueboylivno je napisao/la:http://www.radiostudion.com/trener-dali ... -iz-kluba/

Pripreme ni na vidiku, igrači odlaze, klub pred potpunom propašću.
Jel upitan nastavak sezone, igrate li?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 jan 2014, 17:40

Tko će to znati, ako će stanje biti kao ovu polusezonu (a hoće, ne vidim kako se nešto može promijeniti), bolje da ne igramo, što implicira kraj 96-godišnje tradicije, i da se jednom (ako se ikad stanje sredi) pokrene novi klub.
Hayley <3

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jan 2014, 20:33

badblueboylivno je napisao/la:Tko će to znati, ako će stanje biti kao ovu polusezonu (a hoće, ne vidim kako se nešto može promijeniti), bolje da ne igramo, što implicira kraj 96-godišnje tradicije, i da se jednom (ako se ikad stanje sredi) pokrene novi klub.

ebiga dpobili ste sansu da igrate ovu ligu i sad ovako hmmm..ako bude tako da ne igrate onda stvarno ce mi biti zao Bosne ili nekog ko je zelio igrati ovu ligu..nadam se da Troglav moze se izvuci jer ipak to je ekipa koja je igrala i u PL tako da ih respektujem ..sretno nadam se da cete igrait prvo kolo protiv Slobode
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 jan 2014, 20:55

I meni je stvarno žao,ali niko nije stao iza kluba (možda par osoba).Svi gledaju u Hrvatsku i u Hajduk/Dinamo :roll: Volio bi da griješim.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 jan 2014, 22:46

Pa morate se pokrenuti na neki nacin jbg. za sve ima lijeka. Livno zasluzuje fudbalski klub.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 20 jan 2014, 23:01

Tako je kako je. Izgledno je da se u Livnu Prva liga više neće igrati i da dogodine Troglav igra u najnižem stupnju natjecanja (četvrta liga koja zasad broji četiri kluba), a moguće je da ni toga ne bude, odnosno da se klub skroz ugasi.

Tužno, ali eto. Jedan od najstarijih klubova u državi ovo ne zaslužuje, ali s obzirom da nemamo ničega i da propadamo ko Grčka, da su svakodnevno puni autobusi ljudi s jednosmjernom kartom za Njemačku, teško da možemo imati nogometni klub.

Svaka čast momcima koji su dosad igrali i držali klub na životu unatoč svim mogućim nedaćama koje su ih pratile.

P.S. Hajduk. Da, jedan je Livnjak prije pet godina u Hajduk uložio oko milijun i pol eura - dovoljno za Troglavovih 15 godina u Prvoj ligi. A skupa s njim ulagao je još jedan Livnjak, ali nešto manji iznos. Troglavu, koliko znam, nisu dali ni lipe, samo je Hajduk gostovao jednom u Livnu i dobio po zubima.
Hayley <3

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 jan 2014, 23:06

badblueboylivno je napisao/la:da propadamo ko Grčka

ovo sam gledo juče/prekuče na TV baš šteta :roll:

badblueboylivno je napisao/la: P.S. Hajduk. Da, jedan je Livnjak prije pet godina u Hajduk uložio oko milijun i pol eura - dovoljno za Troglavovih 15 godina u Prvoj ligi. A skupa s njim ulagao je još jedan Livnjak, ali nešto manji iznos. Troglavu, koliko znam, nisu dali ni lipe, samo je Hajduk gostovao jednom u Livnu i dobio po zubima.

ovim si sve rekao,da se slično dešava u Splitu 50% naroda (sa parama) u Livnu bi pomoglo Hajduku,šteta kažem opet.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 24 jan 2014, 17:23

hoce li Troglav odustati od takmicenja u prvoj ligi FBiH ?

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 24 jan 2014, 23:49

anonymous001 je napisao/la:hoce li Troglav odustati od takmicenja u prvoj ligi FBiH ?
Žao mi je ako Troglav ne nastavi takmičenje u Prvoj ligi, ali mi iz Lukavca bi najbolje profitirali jer smo mi jedini izgubili od njih tako da ništa nam oduzeti se ne može, dok bi Budućnost i Branitelj izgubili po bod jer su odigrali neriješeno s njima, došli bi negdje na diobu 6-tog mjesta ako Troglav ne nastavi takmičenje, a nadam se ipak da neće odustati da nam se ne ponavlja Krajišnik od prošle sezone :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 jan 2014, 16:24

Nema nikakvih naznaka da će se započeti s pripremama za proljetni dio sezone, totalni je raspad sistema tako da je vjerojatno da klub više neće igrati Prvu ligu.
Hayley <3

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 jan 2014, 17:43

badblueboylivno je napisao/la:Nema nikakvih naznaka da će se započeti s pripremama za proljetni dio sezone, totalni je raspad sistema tako da je vjerojatno da klub više neće igrati Prvu ligu.

šteta.

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 26 jan 2014, 18:18

Gorki je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Nema nikakvih naznaka da će se započeti s pripremama za proljetni dio sezone, totalni je raspad sistema tako da je vjerojatno da klub više neće igrati Prvu ligu.

šteta.
Ma k.rac šteta :!: Odeš na gostovanje,potrošiš bruku para(prevoz,spsvanje) pobjediš i na polu sezoni ti oduzmu bodove i tako svake godine....Odron od lige :!: Trebali su odma ispast jer su to i zaslužili.Bosna V. sigurno nebi odustala.Smanjit ligu na 12 klubova.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 jan 2014, 00:49

bax08 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:

šteta.
Ma k.rac šteta :!: Odeš na gostovanje,potrošiš bruku para(prevoz,spsvanje) pobjediš i na polu sezoni ti oduzmu bodove i tako svake godine....Odron od lige :!: Trebali su odma ispast jer su to i zaslužili.Bosna V. sigurno nebi odustala.Smanjit ligu na 12 klubova.
+1

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 29 jan 2014, 10:20

Jedino ce Radnicki profitirati ako Troglav odustane.Svima odose po 3 boda i dva kluba po 1 bod,,,,a nama nista. :D

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 29 jan 2014, 11:00

bax08 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:

šteta.
Slazem se u potpunosti. Moja stoka iz Rudara ne pusti Bosni bodove u Kaknju sad hem bi imali 6 bodova od tog kluba hem bi namucili ostale protivnike hem ne bi odustali. Treba savez sve predstavnike klubova sabrati pred prvenstvo i hajmo da vidimo kako ce ko osigurati sredstva planovi, predracuni i ostalo i ko to ne bude imao odmah ga eliminisati, a ne da drugi klubovi bezze trose pare za gostovanja ili domacinstva nebitno. Zao mi je sto ce Mladost izgubiti tri boda koja je osvojila kod Troglava. PL smanjiti na 12 klubova, a ovu na 14 i mislim da bi to bilo idealno. Kvalitet bolji, bolje i posjecenije utakmice, malo se i savez ukljuciti sa FIFA-om i EUFA-om u sredjivanje terena i daleko bi nas fudbal dogurao ovako katastrofa.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.