FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlagojeBratic

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlagojeBratic » 15 jan 2014, 14:25

Razumljivo da sam digao prašinu i to očekivano, ali nema potrebe za vrijeđanjem bilo kakve vrste.
Sve sto sam rekao je istina od prvog pa do posljednjeg slova, nemam namjeru bilo kome se pravdati, ko želi vjerovati vjerovat će, ko ne reći će da lažem i tu je kraj priče.

@SarajlijaTM, "Nije Dino nikome nista rekao, provjereno!!!" - To ti Dino rekao !? :mrgreen: :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 jan 2014, 14:30

Ma ti si k'o kakav wannabe celebrity, decko zeljan paznje i dizanja prasine, a ustvari si pičić... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 jan 2014, 14:40

Ne znam samo sta koji **** iznosite te stvari ovdje? gdje svaki dusman jedva doceka da vidi da imamo neko sranje u klubu...

Ako ti je covjek rekao u povjerenju, valjda tako treba i ostati, a ne prenositi njegove rijeci koje samo mogu zakuhati sitvaciju u klubu!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 15 jan 2014, 14:40

Blagoje,
Stvarno nije u redu da javno etiketiras Dinu koji ti je (ako je) nesto rekao u povjerenju. Samo njemu cinis medvjedju uslugu. Ja ti,recimo, vjerujem ali od te informacije nema nikakve koristi,a Dino ispada neka tracara. Sta mislis kako ce, recimo, Greda reagovat ako do njega dodje informacija da je Dino okolo govorio kako Greda ne govori cijelu istinu?
Drugim rijecima,samo nisi trebao spominjati Dinino ime. To nije fer.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 jan 2014, 14:43

super je napisao/la:evo jedna dobra,oni str. investitori koje sam spominjao za gradnju stadiona stigli u sarajevo,danas eventualno sutra imaju sastanak s koldzom ;)
Ma nista to, cim je stranka SDA (Koldzo), neko treci tu, samo se uzaludno nadamo, a oni veoma dobro propagandu pred izbore prave...

Kad vidim Amara ili Ivicu sa investitorima licno, onda se nadajte necemo, dok ide preko stranaka, samo u crno mozemo otici jer je stranacki interes prije svih..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 15 jan 2014, 14:46

Ne mogu da vjerujem kakvih sve ljudi ima. Daj opustite se
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 jan 2014, 14:47

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 2233_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

niko kao lutvo :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 15 jan 2014, 14:47

super je napisao/la:evo jedna dobra,oni str. investitori koje sam spominjao za gradnju stadiona stigli u sarajevo,danas eventualno sutra imaju sastanak s koldzom ;)
I opet lažeš ljude. Do kad više ? Šta je s nigerijcima(crncima) što trebaju doći umjesto Kajkuta u Sarajevo, ugasio se avion ?
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 15 jan 2014, 14:51

TimeLine je napisao/la:
I opet lažeš ljude. Do kad više ? Šta je s nigerijcima(crncima) što trebaju doći umjesto Kajkuta u Sarajevo, ugasio se avion ?
http://mjedenica.com/" onclick="window.open(this.href);return false; javi se dok jos ima nade za tebe...........
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 jan 2014, 14:54

Ajde da budemo optimisticni, daj Boze da je istina i da se nesto pokrene.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 jan 2014, 14:56

Ovo iskreno ko kod spomenu Koldzu i stadion odmah znas da je SDA ili slucajno Dzelo i stadion, pa znas da je SDP.

Jos nam je ostalno par stranaka, SBB, SNSD i HDZ, pa izvolite, dajte imena...

Sve veliki gradioci Grbavice u tri pm...

Jebote zivot, grad se izgraduje od Vijecnice do Ilidze a ovakva lokacija u centru grada i niko nista. Kada mi neko kaze nema investitora, ubio bi se. Ima, itekako investitora samo "stranke" jos nemaju interesa ili se ne mogu dogovoriti..

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 15 jan 2014, 14:56

BlagojeBratic je napisao/la:Razumljivo da sam digao prašinu i to očekivano, ali nema potrebe za vrijeđanjem bilo kakve vrste.
Sve sto sam rekao je istina od prvog pa do posljednjeg slova, nemam namjeru bilo kome se pravdati, ko želi vjerovati vjerovat će, ko ne reći će da lažem i tu je kraj priče.

@SarajlijaTM, "Nije Dino nikome nista rekao, provjereno!!!" - To ti Dino rekao !? :mrgreen: :lol:
Nek si vala i ti dobio nogu, pa makar lajo po forumu još godinu, to ti je ostalo samo. ;)

Edit: Ma kakvi investitori, čovjek lupa ko maksum po diviziji, najgore što loži raju. Od gradnje stadiona nema ništa, dok Ivica ne zaganja neke ljude. Kakav Koldžo ili još smiješnije da idu kod njega, nema drugog posla nego o tome bacati ublehe.
Zadnja izmjena: TimeLine, dana/u 15 jan 2014, 15:01, ukupno mijenjano 2 puta.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 15 jan 2014, 14:58

TimeLine je napisao/la:
Bezveze prozivaš lika.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 15 jan 2014, 15:04

Možda je najbolje da prekinemo sa ovom temom koju je pokrenuo blagoje.
Dakle, niko, pa ni predsjednik, nije rekao da je fin.sit.sjajna i ds nema zaostal i h obsveza prema uposlenima u klubu.Upravo suprotno, receno je ds je dio obaveza izmiren a da je dio ostao neizmiren. Ovdje trebs orestati ta bezpredmetna diskusija.
Neiskusno je pistup i o blagoje inenujuci izvor, vjerovatno u zelji da djeluje vjerodostojno.
Nije ni Dino u sustini pogrijesio, osim cinjenice da se mora poceti ponašati u cijelisti kao sef stručnog staba FK Željezničara, a to znači, prvo interes kluba pa tek onda sve ostalo. To je morao za sve ove godine nauciti od Amara, i on i svi koji imaju veze sa klubom.
Informacija ce sigurno doći do onoga di koga treba, i šefu ce se ukazati na te stvari.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 15 jan 2014, 15:11

Cinjenica je da je @bhsport dobro napisao. Dino je rekao otrpilike iste stvari kao i Greda. Logicno dva razlicita covjeka govore na drugacije nacine. Sad je vjerovarno Blagoje malo i nimalo razmislio o svemu pa je poletio da napise da neko laze. To nije posteno s njegove strane, ali eto njegov obraz.

Sigurno niko ne misli da je situacija u klubu bajna, i da je vjerovatno gora od onoga sto je Greda rekao, on je to lijepo upakovao i nema potrebe da se mi brinemo toliko o finansijama kluba, na taj nacin necemo pomoci.

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 15 jan 2014, 15:15

Pa i največi laik koji nije nikako upučen u klub mogao je zaključiti već odavno da nismo nešto bajni s parama. Nije otkrio toplu vodu. Sama činjenica da Zeba, Bogičević i ostali nisu potpisali za klub značu da nemamo para na rasipanje i opet nije otkrio toplu vodu. Dosta nam se para duguje, očigledno je da ćemo i mi dugovati uposlenicima, a toga je uvijek bilo. Samo mi nije jasno kako neko može biti naporan i pokazivati nešto što i največi laik zna. :roll:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 15 jan 2014, 15:20

Ne znam jel tačno za te investitore ali znam da je Greda na tvsa rekao da u narednih desetak dana treba da bude sastanak sa Koldžom i sa ostalim organima vlasti jer su tek sad imenovali ljude koji će činiti komisiju. Kaskali su kanton i federacija sa izborom ljudi i isti ti nivoi vlasti nisu dali po 50.000 za izradu izvedbenog projekta dok je to opština uradila.

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 15 jan 2014, 15:33

Fino je neki dan neko iz kluba rekao da će pare koje se dobiju od UEFE ići da se malo ušminka stadion, naprave sobe, pokuša dići krov na zapadu i da neće biti nikakvih pravljenja stadiona. I danas opet neko fol dođe i piše dolaze neki investitori zaboga ekskluzivna vijest. Kakvi crni investitori zaboraviti tu priču, dok Ivica nekog ne dovode ili dok savez ne kaže pravi se Grbavica, kao Bilino polje da se svi uključe u gradnju. DO tada sanjajmo svi skupa.

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 15 jan 2014, 15:35

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 8602_n.jpg Dobro dos'o majstore u Zelju,Ronney !
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 15 jan 2014, 15:47

TimeLine je napisao/la:Fino je neki dan neko iz kluba rekao da će pare koje se dobiju od UEFE ići da se malo ušminka stadion, naprave sobe, pokuša dići krov na zapadu i da neće biti nikakvih pravljenja stadiona. I danas opet neko fol dođe i piše dolaze neki investitori zaboga ekskluzivna vijest. Kakvi crni investitori zaboraviti tu priču, dok Ivica nekog ne dovode ili dok savez ne kaže pravi se Grbavica, kao Bilino polje da se svi uključe u gradnju. DO tada sanjajmo svi skupa.
ako imas koga u opstini provjeri sastanke nacelnika ova dva dana i samo cu ti reci oni zele da naprave stadion i da dobiju poslovne ne sve al recimo 2 tribine(istok,zapad )a zelji (sjever) i samo cu ti reci jos kocilo je prosli put jer je nacelnik izricito zahtjevao da se radi kao sto je on uradio idejni projekat.........raspitaj se u opstini pa se javi ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, benko21, Bordo10, Cwirek, Hilmo123, Levin, Pablo11, Sarun i 78 gostiju.