Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Admir_Sa » 15 jan 2014, 12:19

vjesnicar je napisao/la:Kako je moguce da u Premieru nesto obracunavaju a nesto ne?? Stavili da je bilo OVER gemova a u svim ostalim kladama je kvota 1!? :o :o :o

P.S. Mislim na predan mec Dodig-Dzumi, konkretno na zbroj gemova?
zato što bi teoretski prošao over da se mec nastavio. vrlo dobra stvar je to u premieru
nema potpisa

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 15 jan 2014, 12:21

bevanda4 je napisao/la:
ma.. vjerojatno sad plače što je igrao sisteme :lol:
Al bukvalno ! 8-)
BHF Bosanska Krajina!

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 15 jan 2014, 12:21

Ja ne smijem ni da sracunam, koliko bi dobio da nije igrao sisteme..

mrkva
Kontakt:

Post Postao/la mrkva » 15 jan 2014, 12:22

Odigram juce gaskea,robreda,andersona i janovica,i na kraju izbacim ovu zadnju dvojicu i stavig juznjog :evil:

? са AMOI N828 уз - &

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 15 jan 2014, 12:26

Jel mi moze neko objasnit kako ss racunara ovde stavit sliku,nisam bas nesto s tim :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 15 jan 2014, 12:49

Admir_Sa je napisao/la:
vjesnicar je napisao/la:Kako je moguce da u Premieru nesto obracunavaju a nesto ne?? Stavili da je bilo OVER gemova a u svim ostalim kladama je kvota 1!? :o :o :o

zato što bi teoretski prošao over da se mec nastavio. vrlo dobra stvar je to u premieru
Majku im **** stimaju kako je njima bolje ccc

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jan 2014, 12:50

Zar vi stvarno vjerujete ovim lopovima iz premiera I njihovoj samoreklami :?:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 15 jan 2014, 13:18

Titova-Juga je napisao/la:Zar vi stvarno vjerujete ovim lopovima iz premiera I njihovoj samoreklami :?:
ne vidim razlog zasto ne virovat covice, pa jesi li ti svjestan uopce koliko listica se dnevno odigra, jesi li svjestan cifri koje ljudi uplacuju, ne znam, ja sam svojim ocima vidio uplata od par tisuca KM stari moj!?!reci ces mi da to ne moze jelda i da se vidi da je "fejk" jer su svi listici zaokruzeni BAS TOM, istom zelenom olovkom? :lol:

; e pa moze, to se ide preko njihovg "bukija" ( zoves ih), znaci, od mog oca prijatelj, ae nismo bas toliko dobri ali poznanik, javio im se, rekao na sta zeli natovarit toliku lovu i oni dozvole ili ne, a takvih igraca je ogroman broj, pun qrac "lopova", dobro se zaradilo 90ih pa se sad moze trpat i zaebavat... 8-)

neku vecer lik ispred mene uplacuje 150KM na neka tri prelaza X/X,1,2, za mene je to ludo, tebe mozda isto al pun qrac takvih igraca, ne znam sad koje parove i jel uopce proslo al isto na dnu avenije prije nekih 10ak dana, "avenija 3" je ta klada oznacena na stranici premiera za Mostar, dode covik i isplati oko 3k KM i broji ih u kladi jbte...

od mog najboljeg prijatelja otac je prije neke 4 godine, u biti stari njegov i jos 2 lika su uplatili svi po 150km znaci 450 ukupno i digli oko 13k KM, briga bola premiera sta ces ti virovat ili ne, to sta si ti fukara ka i ja pa se veselis duplanju od 10KM i 100km dobit ti raspara novcanik u manjim apoenima, upravo smo mi ti koji smo njima najdrazi i koji im donosimo profit sa nasim Milanom 2 i igrama dg1 gg1 i slicno te trpanjem 20 parova na sistem 17/20 i uplatom 1,20KM... 8-)

sva ova bagra sta im je sinoc uzela 80k, 150k i slicno ce to njima i vratit 3 puta kroz godinu jer i trpaju masnu lovu kad se klade, doslovno kockari, njihovi VIP igraci, slobodno ih se moze tako nazvati a mi, smrtnici koji ciljamo da jednom dobijemo 100k na pogodenih 20 i pobjegnemo, E OD NAS SE ZIVI! :mrgreen:

//a sada, da se na*ebem mame onom anthonYU :mrgreen: za under, trebao uzet stoju o kojoj sam pricao da mi malo podere novcanik al qrac, nemre posten narod dobit, pu pu pu, aj dajte nest za uduplat se danas lipi moji??

zivili! ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jan 2014, 13:20

Nisam ja rekao da su ovakvi listici nemoguci, bas naprotiv. Medjutim premier svake sedmice izbaci ovako nesto I to vec sad postaje mnogo prozirno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 15 jan 2014, 13:23

Titova-Juga je napisao/la:Nisam ja rekao da su ovakvi listici nemoguci, bas naprotiv. Medjutim premier svake sedmice izbaci ovako nesto I to vec sad postaje mnogo prozirno.
a to da, navlakusa i koja stotka se opere usput sta je vec netko spomenuo, pa nebi BiH bila B i H da je sve posteno! :shock: :mrgreen:
ja sam te shvatio u smislu kao da nije moguce pa kontam, nisi zar tolko? :lol:

ziv bio! ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jan 2014, 13:24

j00k3r je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Nisam ja rekao da su ovakvi listici nemoguci, bas naprotiv. Medjutim premier svake sedmice izbaci ovako nesto I to vec sad postaje mnogo prozirno.
a to da, navlakusa i koja stotka se opere usput sta je vec netko spomenuo, pa nebi BiH bila B i H da je sve posteno! :shock: :mrgreen:
ja sam te shvatio u smislu kao da nije moguce pa kontam, nisi zar tolko? :lol:

ziv bio! ;)
:mrgreen:

Smrt nacionalizmu !!

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 15 jan 2014, 13:26

Ajmo Cajnizz, drzi ritammm

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 jan 2014, 13:29

vjesnicar je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:

Majku im **** stimaju kako je njima bolje ccc
ne štimaju nego su takva pravila, tj piše im u pravilniku tako, a i najpoštenije je realno
nema potpisa

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jan 2014, 13:31

Brezovac je napisao/la:Ajmo Cajnizz, drzi ritammm
ne ide lose :mrgreen: mada se mora onaj par Liaoning-Zhejiang popravit u nastavku, jos 107 poena :roll: u prvom 100 ravno, identicno zavrsile cetvrtine :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 15 jan 2014, 13:36

dr.van nostrand je napisao/la:
ne ide lose :mrgreen: mada se mora onaj par Liaoning-Zhejiang popravit u nastavku, jos 107 poena :roll: u prvom 100 ravno, identicno zavrsile cetvrtine :mrgreen:
Ja imam Bejing 2, Guandong h2 i Shandong 2, to me sad zasad zeza, poene Sichuan i Foshan sam pogodio ( dobro ide) i Liaoning 1 :D na 2 km dobitak finih 57 marki, nadam se da ce doci..

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 15 jan 2014, 13:45

Brezovac je napisao/la:
Ja imam Bejing 2, Guandong h2 i Shandong 2, to me sad zasad zeza, poene Sichuan i Foshan sam pogodio ( dobro ide) i Liaoning 1 :D na 2 km dobitak finih 57 marki, nadam se da ce doci..
mene na onom listicu kineza kvote 75 baca samo jilin-shandong over 196,5... Eh
U desetom selu živi Antuntun!

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 15 jan 2014, 13:54

tko daje, Negredo ili Dzeko? 8-)

slika

:lol:

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 15 jan 2014, 14:22

Nije majka sina klela sto se kladio, vec sto se vadio :lol:
Nista od kineza ajmo dajte sta za popravni

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jan 2014, 14:29

dr.van nostrand je napisao/la:Kinezi probrani, haman bi ovo najprije mogli odigrat efikasne susrete :roll:

gledajuci, razmisljajuci i vagajuci, ko sta, kako, i koliko... i tri para na kraju, jest puno ali nije ulog za zahmeta golemog, pa valjda se raspucaju danas;

Fujian-Guandong 198 over 1,615
Liaoning-Zhejiang 207 over 1,64
Foshan-TianJin 206,5 over 1,615

koef. 4,28

201
212
219

ovo je sad proslo i sumnjam da ce ici drugi put bas tako lagano. Vjerovatno je u pitanju i pocetnicka sreca ;)
Jako zahvalno probrat nekoliko ovih overskih ekipa i parova ali def. u buduce necu riskirat sa tri para, ide double max. jer steta je da ovako dobri parovi padnu zbog jednog.
Ove tri ekipe ili preciznije ove parove pratim u buduce, pa cemo vidjet. Ako nista simpatisem ih od danas :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 15 jan 2014, 14:35

dr.van nostrand je napisao/la:Kinezi probrani, haman bi ovo najprije mogli odigrat efikasne susrete :roll:

gledajuci, razmisljajuci i vagajuci, ko sta, kako, i koliko... i tri para na kraju, jest puno ali nije ulog za zahmeta golemog, pa valjda se raspucaju danas;

Fujian-Guandong 198 over 1,615
Liaoning-Zhejiang 207 over 1,64
Foshan-TianJin 206,5 over 1,615

koef. 4,28

201
212
219

ovo je sad proslo i sumnjam da ce ici drugi put bas tako lagano. Vjerovatno je u pitanju i pocetnicka sreca ;)
Jako zahvalno probrat nekoliko ovih overskih ekipa i parova ali def. u buduce necu riskirat sa tri para, ide double max. jer steta je da ovako dobri parovi padnu zbog jednog.
Ove tri ekipe ili preciznije ove parove pratim u buduce, pa cemo vidjet. Ako nista simpatisem ih od danas :mrgreen:
Svaka cast doktore i zahvaljujem 8-)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.