Po cemu, sto nazivam druge ljude ''vlasima'' i slicnim epitetima bez sankcija, je li? Ili sto orgijam nad cinjenicom sto je nas pravi patriota razvalio tamo nekog 'ercegovca sto nastupa za Hrvatsku?Virtu4l je napisao/la:Naravno da jesi. I na ovoj temi si uradio isto ono što radiš na svakoj ostaloj.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ljubomorni Vlahu.I onda ja problem...
Sta sam uradio, svega ti, prokomentirao susret i pozeio momku sve najbolje u buducnosti?
Bas, skandal.

Najpametnije da mi ti ili netko drugi napise sta sam ja trebao ili jos bolje - sta sam kao htio reci, kad je evidentno jedini problem sto sam JA to napisao, iako nista lose i pogresno nije napisano, osim eto sto cu se sloziti sa dreamerom doduse u konacnici da se ne mora smatrati istim nacin na koji predas mec, mada moja poanta je cisto bila da ima isti krajnji ishod u konacnici - predaja meca (i jedno pet puta sam naglasio bar da to nicim ne umanjuje niti treba umanjiti Damirov uspjeh), a ovo ostalo, pa boze moj, raspravlja se o jednom mecu ovdje i disecira i prave usporedbe vec nakon toga? Stvarno? Moja poanta je bila da je Dodig u ovom momentu ipak kvalitetniji tehnicki i da je favorit i u iducem susretu, sto je logicno, duze je profesionalac, ima vise iskustva i veci mu je rating, to sto neki ovdje misle da bi on to morao dobiti 3:0 lagano i uvjerljivo da to sve ''ima smisla i pokrica'', to je neka druga stvar, mozda u buducnosti bude jedna lijepa prica od obojice to i veliko rivalstvo, zasto ne, pa sad, ako je to nesto lose ili pogresno receno, onda u redu, necu evo nista vise napisati.