BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Idem i ja, laku noc svima, ovo nam je trebalo. Zivi i zdravi bili. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Naravno, prolaz dalje je prolaz dalje tako da dobija isto bodova. Samo ovi stu su Dzumhura igrali na kladari nisu u plusu jer je kvota 1 ako neko preda.Masterr27 je napisao/la:Prvo : Bravo Damire ponosu nas!! Velike cestitke na historijskom uspjehu !!! TOOOOOOOOO Kraljuu !!!!
Otisao sam nakon 0-2 u krevet i mislio sam da je gotovo ali i napisao da cu ispratiti 3set jer nikad ne reci nikad i cudo se desi ,odma sam ustao kad ga je dobio 3 setnaravno pratio i 4set (nada se pocela potajno vracat) na ss.ba kad sam usao u medjuvremnu 20 stranica ispisano
morao sam po zavrsetku meca sve da procitam
![]()
Jos mi zuji u glavi od pritiska,srece,skakanja itdSamo ako neko zna da napise ,posto je Dodig predao ("Damir mu izgleda utjerao strah u kosti"pa predao
) da li Damir dobija isto bodova kao da ga je pobijedio ,nema veze sto je predao ovaj?
BRAVO DAMIRE JOS JEDNOM ,NISI SVIJESTAN KOJI NAROD ZBOG TEBE NOCAS NIJE SPAVAO - VRIJEDILO JE!!!

Protiv Berdycha moze opusteno da igra i to mu jedina sansa. Bez pritiska, izace na glavni teren i uzivat protiv jednog od najboljih tenisera danasnjice. Svakako je u ovih par dana zaradio skoro isto kesa ko u dosadasnjoj karijeri, a i ranking mu je pofino skocio(na 143 mjesto ide)..
Bravo majstore !
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Damire, hvala ti, srce mi ko Trebevic 

Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 15 jan 2014, 04:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Svima je nama drago zbog Damira, ali treba biti realan i reci, da nije bilo Envera ne bi ni ove pobjede bilo 

Ja sam ga igrao cisto zbog patriotizma,i igrat cu ga protiv berdycha tu ce biti prejaka kvotafanatic je napisao/la:Naravno, prolaz dalje je prolaz dalje tako da dobija isto bodova. Samo ovi stu su Dzumhura igrali na kladari nisu u plusu jer je kvota 1 ako neko preda.Masterr27 je napisao/la:Prvo : Bravo Damire ponosu nas!! Velike cestitke na historijskom uspjehu !!! TOOOOOOOOO Kraljuu !!!!
Otisao sam nakon 0-2 u krevet i mislio sam da je gotovo ali i napisao da cu ispratiti 3set jer nikad ne reci nikad i cudo se desi ,odma sam ustao kad ga je dobio 3 setnaravno pratio i 4set (nada se pocela potajno vracat) na ss.ba kad sam usao u medjuvremnu 20 stranica ispisano
morao sam po zavrsetku meca sve da procitam
![]()
Jos mi zuji u glavi od pritiska,srece,skakanja itdSamo ako neko zna da napise ,posto je Dodig predao ("Damir mu izgleda utjerao strah u kosti"pa predao
) da li Damir dobija isto bodova kao da ga je pobijedio ,nema veze sto je predao ovaj?
BRAVO DAMIRE JOS JEDNOM ,NISI SVIJESTAN KOJI NAROD ZBOG TEBE NOCAS NIJE SPAVAO - VRIJEDILO JE!!!![]()
Protiv Berdycha moze opusteno da igra i to mu jedina sansa. Bez pritiska, izace na glavni teren i uzivat protiv jednog od najboljih tenisera danasnjice. Svakako je u ovih par dana zaradio skoro isto kesa ko u dosadasnjoj karijeri, a i ranking mu je pofino skocio(na 143 mjesto ide)..
Bravo majstore !

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Envere hvala ti, iako sam se zbog tebe umalo napušioGuarin14 je napisao/la:Svima je nama drago zbog Damira, ali treba biti realan i reci, da nije bilo Envera ne bi ni ove pobjede bilo

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dere Moj DilbereAnon je napisao/la:
Evo audio harmonike direktno sa terena

Laku noc braco
uh brate fino piche, dobro bi joj lego bosanski blavorContentissimo je napisao/la:
gdja Berdychradije se njoj nakacit
Ne vjerujemtuzlak1987 je napisao/la:Dere Moj DilbereAnon je napisao/la:
Evo audio harmonike direktno sa terena

Laku noc braco! Cujemo se prekosutra! (;
Hvala Damiru, i hvala Enveru. Oplakah jos uvjek na zbog Envera 

Hvala ti, usrećio si me večeras kao da si ga i osvojio
Kad bi Tan uložio milion koji u njeg što bi valjalo
Nek se zna ko kolo vodi u Melburnu

Kad bi Tan uložio milion koji u njeg što bi valjalo

Nek se zna ko kolo vodi u Melburnu

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Definitivno jedna od najluđih noći u mom životu.
Nisam se ovako odavno ismijao.

Nisam se ovako odavno ismijao.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Oči mi krvave i natekle ko da sam vario 24 sata bez prestanka
Odoh spavat, ljudi moji čujemo se, laku noć

Odoh spavat, ljudi moji čujemo se, laku noć
Glory Glory Manchester United
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Haj raja laku noc, dosta nas je za večeras, protiv Berdycha će da budu piševi ko i večeras, predosjećam to. 

- anelbavarac
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Prigodna pjesmica za lahku noc svima.
Prigodna pjesmica za lahku noc svima.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 15 jan 2014, 04:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trebalo bi biti na ES ipak igra protiv Berdiha.
Jos jedna 'ludnica' na forumu u najavi
Jos jedna 'ludnica' na forumu u najavi
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- DrinaJedina
- Kontakt:
Protiv Berdiha, stranica neće moći da izdrži kol'ko će raje biti online!
Svaka čast Damire, neka si nas i ti obradovao u ovaj nakaradan vakat!

Svaka čast Damire, neka si nas i ti obradovao u ovaj nakaradan vakat!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.