BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Meni i nije drago sto je na ovakav nacin prosao, mozda je bolje bilo da je izgubio 3-1, ja bar ne volim pobjede na ovakav nacin. Da je to svojom zaslugom, to bi bila druga prica. Ovako, valja mu protiv Berdych-a biti isprasen sa maksimum 10ak osvojenih game-ova, a plus i sljedece godine odbraniti sve ove bodove.
U svakom slucaju, svaka cast nasem majstoru, hvala mu za sve ovo!
Izdržati, to je temelj vrline!
Sto se mene tice ne bih se naljutio da svi do finala predaju mec 

- invincible1921
- Kontakt:
Jao kako ce Tomas da padne
Hvala ti Allahu Gospodaru Svijetova sto si nam podario ovaj trenutakPozrav za svu raju koja su ostla budna,al na je krenulo a i bilo jos bolje uz Boziju pomoc Amin!
Hvala ti Allahu Gospodaru Svijetova sto si nam podario ovaj trenutakPozrav za svu raju koja su ostla budna,al na je krenulo a i bilo jos bolje uz Boziju pomoc Amin!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- DrinaJedina
- Kontakt:
Kako ba nije zaslužio, gubio momak 2:0 ? Taman da se vrati na 2:2 ona kmi ca preda meč ? Šatro povreda ?rogeRF je napisao/la:Meni i nije drago sto je na ovakav nacin prosao, mozda je bolje bilo da je izgubio 3-1, ja bar ne volim pobjede na ovakav nacin. Da je to svojom zaslugom, to bi bila druga prica. Ovako, valja mu protiv Berdych-a biti isprasen sa maksimum 10ak osvojenih game-ova, a plus i sljedece godine odbraniti sve ove bodove.

Idi spavajrogeRF je napisao/la:Meni i nije drago sto je na ovakav nacin prosao, mozda je bolje bilo da je izgubio 3-1, ja bar ne volim pobjede na ovakav nacin. Da je to svojom zaslugom, to bi bila druga prica. Ovako, valja mu protiv Berdych-a biti isprasen sa maksimum 10ak osvojenih game-ova, a plus i sljedece godine odbraniti sve ove bodove.
Dabogda ga mater u cevapu prepoznala
Upravo. Zezno sam se jednom sa Mirzom, vise ne.AmirBvB je napisao/la:Da sam zaspao ne bih mogao sebi oprostiti
Hvala ti Boze za ovo. Mislio sam da je gotovo, ali Damir je nastavio da pise historiju.
@Kaunas je kod 2-0 napisao da Damir uzima i ovo i potrefi frajer

Kako je ludo poceo ovaj turnir nebi me cudilo da Damir prodje i Berdycha

- plavalokomotiva
- Kontakt:
Haj ti lezi malo, a nas pusti da slavimo ko Boga te molimrogeRF je napisao/la:Meni i nije drago sto je na ovakav nacin prosao, mozda je bolje bilo da je izgubio 3-1, ja bar ne volim pobjede na ovakav nacin. Da je to svojom zaslugom, to bi bila druga prica. Ovako, valja mu protiv Berdych-a biti isprasen sa maksimum 10ak osvojenih game-ova, a plus i sljedece godine odbraniti sve ove bodove.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Nek' je neko procit'o baremDukeOfWellington je napisao/la:Edin je odlično primijetio da je Damir osvojio servis gem za treći set isključivo sa drugim servisom, to je pokazatelj klase.
Da ima pravi servis ovaj Dodig ne bi ni doček'o da se povrijedi.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nemojte tako vam Boga po njegovoj fb stranici pisati gluposti! Moramo li seljaci uvijek biti?! Uzivajte u ovome, **** Berdycha.
**** LI TI POLITIKU I MAJKU NEK SE UGLEDAJU NA OVE MOMKE ...
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
ajd čestitaj mu svega ti
cijela Bosna je uz njega, plačem majke mi moje
sve najbolje i vama ako Bog da
Jelena Pranjic
3:54prije podne
Jelena Pranjic
Hvala ti puno. I tebi I takvima kao sto si ti svega sto I nama
evo od Damirove djevojke
jest mi drago, hahah
cijela Bosna je uz njega, plačem majke mi moje
sve najbolje i vama ako Bog da
Jelena Pranjic
3:54prije podne
Jelena Pranjic
Hvala ti puno. I tebi I takvima kao sto si ti svega sto I nama
evo od Damirove djevojke
jest mi drago, hahah
Zadnja izmjena: Liverpool. YNWA, dana/u 15 jan 2014, 03:55, ukupno mijenjano 1 put.
#Ynwa
oj kad ovi sto su otisli na 0-2 sutra skoontaju da je Dado pobjedio

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- masteRofPoker
- Kontakt:
+1BegAx je napisao/la:Nemojte tako vam Boga po njegovoj fb stranici pisati gluposti! Moramo li seljaci uvijek biti?! Uzivajte u ovome, **** Berdycha.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
suhakrpa je napisao/la:
Kako je ludo poceo ovaj turnir nebi me cudilo da Damir prodje i BerdychaTreba samo trazit da opet igra na istom terenu i lagano se opustit do 2-0, onda ce sudbina da uradi svoje. Delic je naslutio ovo
![]()
Nemoj care opet bez streama ako Boga znas!!!! Nemoj to ni u ludilu da pozelis!
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
143 na svijetu
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: Odg: BiH Tenis
AsharaK je napisao/la:Brateuuuu, jesil drmno rakijicu i za nas?
Jesam brate,i to nekoliko njih, red je sta da se radi

Djevojka od Berdycha

Ima ukusa za trebe majke mu ga spalim.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 15 jan 2014, 03:56, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.