Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Safarova gubi :O
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
I ovaj debil Cousins se raspuco ko mutav, Walker lose, Antony lose, Yuzny lose, jedino ovi gemovi over KumKhum ko idu, moglo bi se na spavanje uskoro nema od ovoga nista
Najgore je ić kontra sebe sama.. u par navrata sam spomenuo jeffersona kao izgledan over.. al na kraju pitaj ovog,pitaj onog.. shvatio da ostali ne podrzavaju taj par i maknem ga s tiketa.. Rijetko radim takve stvari, al kad ih napravim, obično uvijek požalim.
Bit će bolje 

U desetom selu živi Antuntun!
bravoooooo hibbert odbrana bravo brate moj ....
Od 13 poena Sacramenta u 3/4 Cousins im trpa 9, pa yebem ti najbolju odbranu lige i tebe Hiberte u usta skrbava, purgeru jedan pu pu..
lahka noc

19 poena GOSPODINA DEMARCUSA COUSINSA U TRECOJ FUCKING CETVRTINI
Hajde Lisickiiiiiiii
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- masteRofPoker
- Kontakt:
A zasto od vas niko ne cita moj poptis, hajde molim vas sada ga procitajte. A znate li sto sam ga napisao?
Isto tako sam vam ja jednom prepisao analizu kao ne on ne moze, cuva ga taj i taj i poglup je i tako i ja upalim stream i lik prekuca za poluvrijeme poene, a dobar kes bio u pitanju. I od tada, da ne bih zaboravio, stavim ga u potpis.
Isto tako sam vam ja jednom prepisao analizu kao ne on ne moze, cuva ga taj i taj i poglup je i tako i ja upalim stream i lik prekuca za poluvrijeme poene, a dobar kes bio u pitanju. I od tada, da ne bih zaboravio, stavim ga u potpis.

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- diplomatija
- Kontakt:
Hajde 1 jos ubaci allaha ti
- Maradonaaa
- Kontakt:
udri Dzumhure 

- diplomatija
- Kontakt:
Tooo Damire manijace, bravoo
- diplomatija
- Kontakt:
Tooo majstore
Sta je sa nama sto smo Damira under igrali , hoce li nam biti kvota 1 iako smo pali
?

ZELJEZNICAR 1921!
Mislis zbir gemova ?hamzaTM87 je napisao/la:Sta je sa nama sto smo Damira under igrali , hoce li nam biti kvota 1 iako smo pali?
Ako je predjena granica, nece ti biti kvota 1, nego ce se priznati rezultat, isto kao i meni sto sam igrao (navijacki) da ga Dodig nece dobiti 3:0
- DrinaJedina
- Kontakt:
Hajde Janowicz, igraj malo tenisa! 

Granica nije predjena , stali su na 35 a meni je granica 35,5 , ali opet da se nastavio mec sigurno bi presli...Guarin14 je napisao/la:Mislis zbir gemova ?hamzaTM87 je napisao/la:Sta je sa nama sto smo Damira under igrali , hoce li nam biti kvota 1 iako smo pali?
Ako je predjena granica, nece ti biti kvota 1, nego ce se priznati rezultat, isto kao i meni sto sam igrao (navijacki) da ga Dodig nece dobiti 3:0
ZELJEZNICAR 1921!
Nece zar ovaj Janowicz izgubit **** mamu svoju,nek mi on pokvari Damirov prolazak **** cu mu majku
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- diplomatija
- Kontakt:
Hajde conley jos 6 allaha ti i randolf 1 da se isplati ova noc
-
- Kontakt:
Zbilja , sta se racuna sad ovo zbir gemova . Bilo je 35 gemova a 35.5 granica...
- legenda reala
- Kontakt:
ma biće KV1, lopovi su to, ja sam igro prvi set više od 9 gemova
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.