BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Trenutno korisnika/ca: 123456, AdoS, AlanSmith14, alfredbroderick, AmirBvB, anelbavarac, Anon, arbitar, Arhitekt, arsengunner, BABADZO, badel62, Baltazar, bavaraccccc, bavarian_bk, BeastZE, bega_afc, BegAx, Benop, BigDaddy, Bihac96, BlaBlaTron, bodi123, bordobijeli, BosnaSTL, braco, Chuckie, Contentissimo, crni89, crnobijeli21, darker10, DejaNMG, Delict, deni_TM87, Denox, dide, dino-92, DrinaJedina, DukeOfWellington, DzemoVoliMarmeladu, Edin TM87, edohz, elninho_resTO, emir18, emir_tr, enobarca, esprit24, Fecox, firefirefirely, fk bosna sarajevo, Forster, futra, George24, GoRaN, Guarin14, hamzaTM87, Handanovicc, HighburyHigh, Honorar, inacefindecko, invincible1921, iVar, JoeCelt, joey, JosipBukal, karameldar, Kaunas, kenozoric10, kobe24, kupus army, Lampard8, Liverpool. YNWA, lucif3R666, madridista4ever, Maestro^^, Mesut Ozil 10, Mig_Mig, MilaKunis, mirsad993, mirza_9, Nakamura, nerkolfc, newton_heath_lyr, NEZALAGANJE, nusmir, Paraglajder, pisac, plavalokomotiva, pravnik1981, propuh, ragazzidelsud1987, reformer, Rodman, S-Y-L-A-R, safet13, sahmat, samirr, Scof1eld, sejodz, sigurnoable, skoJaa, Stylo007, sudac92, suhakrpa, TakozvaniDijasporac, Tarapana1, THC, THEC, TM OLOVO, twisttm87, ulaznica, Unofficialpage, uvijekuztebe1921, van gall, VGS, vivaILchelik, vm22, Volvic, vuneni, WakaFlocka, Zastone i 320 gostiju.
je li to moguce
je li to moguce
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- legenda reala
- Kontakt:
Damir ide dalje, ja prošo na kladionici

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ljudi šta je ovo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jes mi drago, k'o da sam **** 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Halo ba ss.ba zaboliće ovog Dodiga koljena, mijenjajte naslov.
hahha isti sam tilegenda reala je napisao/la:Damir ide dalje, ja prošo na kladionici![]()

Ma yebi i mene i ženi mi Damire, OPET!
I da pozdravim raju koja je tu sa mnom bila od početka AO B-)
I da pozdravim raju koja je tu sa mnom bila od početka AO B-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- firefirefirely
- Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:Halo ba ss.ba zaboliće ovog Dodiga koljena, mijenjajte naslov.

Pobjede Zmajeva uvijek zaljevam sa ovim!

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ima i nas skrivenih 

Stigla kletva bosanska, nema drugog objašnjenja.

Ovan Dodig ide kući a mama će ga tući
ŽENO USTAJ eto kalabastera

Ovan Dodig ide kući a mama će ga tući
ŽENO USTAJ eto kalabastera

daj Nadala da se igramoooooo igramoooooo igramoooooo
ojjjjjjjjjjjjj mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........sad cu da vas karam na indexu
Zadnja izmjena: crni89, dana/u 15 jan 2014, 03:44, ukupno mijenjano 1 put.
nema spavanja večerasssssssssssssssssssssssssss
KO ME PRATIO NA KLADIONICI RUKE MU SE POZLATILE, FINO SAM REKAO IGRAJTE DAMIRAAAAAAAAAAAAAA
KO ME PRATIO NA KLADIONICI RUKE MU SE POZLATILE, FINO SAM REKAO IGRAJTE DAMIRAAAAAAAAAAAAAA
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kad bosanac kune to stize i u daleko Australiju hahaha
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Pobjeda je još slađa jer je zbacio ovog kvislinga. MRŠ!!!
Kad kreću kolone prema Vječnoj?
Opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kad kreću kolone prema Vječnoj?
Opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
ti si ti si ponos drzave ponos drzave ponos drzave
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3
Ne mogu traziti svoje postove, prvo sam trazio set, pa sam rekao da su mi apetiti porasli, i sad si nam poklonio ovo. Hvala ti Damire, ovaj osjecaj zadovoljstva se ne zaboravlja!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.