BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- elninho_resTO
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
to alijaaaa
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Moderni muslimanianelbavarac je napisao/la:Hvala ti Allahu svemoguci na uzvisenim zeljama!anelbavarac je napisao/la:„Allah je Gospodar moj i ja Njemu nikoga ravnim ne smatram. O Vječno Živi, o Ti Koji sam po sebi postojiš i Koji sve održavaš, Tvojom milošću tražim pomoć.“
Boze svemoguci,molimo te da Dodig ili preda mec,ili da Damir dobije 3:2 u setovima.
Amin
Hoce sada sjes't jedna rakijica,kao nikad. (izvini Boze samo jedna).

Laka noc momci

❶❾❽❽
mnogi ce se sutra iznenaditi koji su otisli kod 2:0
Protiv Bedriha mora biti prijenos da ge yebes
Protiv Bedriha mora biti prijenos da ge yebes
-
- Kontakt:
RAJAAAAAA, Ko je BABOOOOO????????? Da vas cujem hahahhahaha...Hajmo Bosno Bosno Bosno Hajmo Dodige
Ovo je nasa pobjeda,naplakali smo je i neka smoooooooooooooo :

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Gdje necu ostati imao sam na kladionici 3:2 za Damira sunce mu poljubim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaAsharaK je napisao/la:Respect za braću koja su ostala i nakon 2:0
AAAAAAAAAAAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO na BERDICHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Hvala ti Allahu sto si omogucio da se Dodig povrijedi !
Jesam napisao kod 2-0 da se Dodig povrijedi i povrijedio se.opet Allahu hvala ti
Jesam napisao kod 2-0 da se Dodig povrijedi i povrijedio se.opet Allahu hvala ti
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- 10DelPiero
- Kontakt:
Bice prenos uzivo protiv Berdycha kakav streamsamirr je napisao/la:bice stream protiv Berdiha ja garantujem

Eurosportu se nadam

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sad pregaziti Berdycha k'o plitak potok
Hahahah predo je hahhaha ljudu moji pa jel to moguce .Evo kaze na eurosportu komentator.Kaze da je Damir pobjedio u prvoj rundi Ivu Kralovica hhehehe.Damireeeeeeeeeeeeeeee majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Bravooooooooooooooo
Damire sine, otvori prozor da dedo poleti
(Izet)
SVAKA CAST DAMIRE, SRCE MI JE K'O PLANINA!
P.S. Ima nas kojima je status sakriven, tako da je ta cifra online raje mnoogo veca...
(Izet)
SVAKA CAST DAMIRE, SRCE MI JE K'O PLANINA!
P.S. Ima nas kojima je status sakriven, tako da je ta cifra online raje mnoogo veca...

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
jest da sam prste istrosio na ovaj refresh na mobu al drago mi je sto sam ostao i poslije 2:0 

Bosnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ipak Enver odradio posao.

OOOO DAMIRE SINE DRAGI STA RADIS, PA BOLAN DAMIRE, VRAGA CU JA ZASPAT DANAS
LEGENDO, HVALA TI VELIKA
LEGENDO, HVALA TI VELIKA
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
gdje su oni sto su pametovali sredinom drugog seta fol rezime već pravili hahahahahha, hoće to kad se pravite pametni kad ne treba
HVALA TI BOŽE ! HVALA TI !
suze radosnice kad te zaliju i ne znaš šta ćeš od sebe, e to je osjećaj neopisiv !!!!!!

HVALA TI BOŽE ! HVALA TI !
suze radosnice kad te zaliju i ne znaš šta ćeš od sebe, e to je osjećaj neopisiv !!!!!!
Jel' igra na centralnom terenu ? 

Nadam se da će mi Damir pokloniti pobjedu , meč pada na moj rođendan
))

koja emocijaaaaaaaaaaaaa
Na fbu pišem toooooooo (Mirza) Dzumhureeeeeeeee
hahahahahahahahahahhahahha

Na fbu pišem toooooooo (Mirza) Dzumhureeeeeeeee
hahahahahahahahahahhahahha

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.