BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Bravoooooo majstoreee!!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
brate ja plačemAsharaK je napisao/la:Respect za braću koja su ostala i nakon 2:0
znači ne vjerujem šta je ovo ljudi :'(
#Ynwa
Nebitno kako. Bravo majstore.
Gotovo braćo moja, ne mogu još vjerovat od uzbuđenja.
Sad idemo na malog Berdycha, očekujem armiju navijača.
Sad idemo na malog Berdycha, očekujem armiju navijača.
Olakšaj a ne otežajFecox je napisao/la:Ihtedejtu bihazel imami,Allahu ekber !anelbavarac je napisao/la:„Allah je Gospodar moj i ja Njemu nikoga ravnim ne smatram. O Vječno Živi, o Ti Koji sam po sebi postojiš i Koji sve održavaš, Tvojom milošću tražim pomoć.“
Molim svevisnjeg da Damir izjednaci u drugom setu.
Amin.

Tako se to radi,aferim ponosu najdraži

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
-
- Kontakt:
hvala Dragom Bogu! Pa samo mi ludi bosanci mozemo ovako ostati da gledamo tekstualni prenos. Vala smo i zasluzili da ga pogledamo na tv-u i da uzivamo. HVALA TI BOZE JOS JEDNOM
Mi smo Željini, Željo je naš!
a sada je vrijeme za spavanje, i zahvala Bogu za ovo što nam je podario .AsharaK je napisao/la:Respect za braću koja su ostala i nakon 2:0
- masteRofPoker
- Kontakt:
Tesko.samirr je napisao/la:bice stream protiv Berdiha ja garantujem

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
zvanično je. na livescore piše da ga je damir retardirao 

Liverpool. YNWA je napisao/la:brate ja plačemAsharaK je napisao/la:Respect za braću koja su ostala i nakon 2:0
znači ne vjerujem šta je ovo ljudi :'(
idemo slavit do zoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Koliko nas je u pola 4 :
Trenutno korisnika/ca: 123456, AdoS, AlanSmith14, alfredbroderick, AmirBvB, anelbavarac, Anon, arbitar, Arhitekt, arsengunner, BABADZO, badel62, bavaraccccc, bavarian_bk, BeastZE, bega_afc, BegAx, Benop, BigDaddy, Bihac96, BlaBlaTron, bodi123, bordobijeli, BosnaSTL, braco, Chuckie, Contentissimo, crni89, crnobijeli21, darker10, DejaNMG, deni_TM87, Denox, dide, DukeOfWellington, DzemoVoliMarmeladu, Edin TM87, elninho_resTO, emir18, emir_tr, enobarca, esprit24, exbabilon, fanatic, Fecox, firefirefirely, fk bosna sarajevo, Forster, futra, George24, hamzaTM87, Handanovicc, HighburyHigh, Honorar, inacefindecko, invincible1921, JoeCelt, joey, JosipBukal, karameldar, Kaunas, kenozoric10, kobe24, kupus army, Lampard8, Liverpool. YNWA, lucif3R666, madridista4ever, Maestro^^, Mesut Ozil 10, Mig_Mig, MilaKunis, mirsad993, mirza_9, mirzateletovicc, Nakamura, nerkolfc, newton_heath_lyr, NEZALAGANJE, nusmir, pisac, plavalokomotiva, propuh, ragazzidelsud1987, reformer, Rodman, S-Y-L-A-R, safet13, sahmat, samirr, Scof1eld, sejodz, sigurnoable, Stylo007, sudac92, suhakrpa, TakozvaniDijasporac, THC, THEC, TM OLOVO, twisttm87, ulaznica, ulinsky, Unofficialpage, uvijekuztebe1921, van gall, VGS, vivaILchelik, Volvic, vuneni, WakaFlocka, Zastone, Zeka i 286 gostiju.

Trenutno korisnika/ca: 123456, AdoS, AlanSmith14, alfredbroderick, AmirBvB, anelbavarac, Anon, arbitar, Arhitekt, arsengunner, BABADZO, badel62, bavaraccccc, bavarian_bk, BeastZE, bega_afc, BegAx, Benop, BigDaddy, Bihac96, BlaBlaTron, bodi123, bordobijeli, BosnaSTL, braco, Chuckie, Contentissimo, crni89, crnobijeli21, darker10, DejaNMG, deni_TM87, Denox, dide, DukeOfWellington, DzemoVoliMarmeladu, Edin TM87, elninho_resTO, emir18, emir_tr, enobarca, esprit24, exbabilon, fanatic, Fecox, firefirefirely, fk bosna sarajevo, Forster, futra, George24, hamzaTM87, Handanovicc, HighburyHigh, Honorar, inacefindecko, invincible1921, JoeCelt, joey, JosipBukal, karameldar, Kaunas, kenozoric10, kobe24, kupus army, Lampard8, Liverpool. YNWA, lucif3R666, madridista4ever, Maestro^^, Mesut Ozil 10, Mig_Mig, MilaKunis, mirsad993, mirza_9, mirzateletovicc, Nakamura, nerkolfc, newton_heath_lyr, NEZALAGANJE, nusmir, pisac, plavalokomotiva, propuh, ragazzidelsud1987, reformer, Rodman, S-Y-L-A-R, safet13, sahmat, samirr, Scof1eld, sejodz, sigurnoable, Stylo007, sudac92, suhakrpa, TakozvaniDijasporac, THC, THEC, TM OLOVO, twisttm87, ulaznica, ulinsky, Unofficialpage, uvijekuztebe1921, van gall, VGS, vivaILchelik, Volvic, vuneni, WakaFlocka, Zastone, Zeka i 286 gostiju.
Ceha za dorucak 

PREVAZIDJENO
naredna stanica Berdych
naredna stanica Berdych

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
Joj kad ova na rezultatima viknu : GEJM SET MEČ ! ... 

- firefirefirely
- Kontakt:
1/16 finala AUSTRALIA OPENa
Protiv 7. nosiocaaaaaaaaaaaaaaaa, jooooooooooooooooj
Berdych T. - Dzumhur D.
18.01.2014 01:00

Berdych T. - Dzumhur D.
18.01.2014 01:00
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pošto se Berdych ranije u dresu Želje poigrao sa De Schepperom, mislim da nema šanse da ostanemo bez streaminga u trećem kolu.
ALLAH NAM JE USLIŠIO DOVE JER JE ON JEDAN I NJEMU RAVNOG NEMA...AMIN !!!!!
LJUDI ŠTA JE OVO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

LJUDI ŠTA JE OVO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

HVALA TI BOZE AMIN BOZE HVALA
UBI UBI UBI BERDIHAAAAAAA
BRAACO SVAKA CAST BUDNI STE OSTALI OVO JE NAJVEĆA POBJEDA ZA NJEGA I ZA NAS ALE ALE MAJSTORE!!!!
UBI UBI UBI BERDIHAAAAAAA
BRAACO SVAKA CAST BUDNI STE OSTALI OVO JE NAJVEĆA POBJEDA ZA NJEGA I ZA NAS ALE ALE MAJSTORE!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.