BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Pocece kenguri ulagati u teniske terene po Bosni, isplatice im se kroz nekih 10-ak godina..
Dabogda kiša pala i.prekinula meč
A **** mater od cega si de pusti malo sa tim servisom ebo te otac.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
one imaju p**** damir nemaIdimidodjimi je napisao/la:usmrdio ti se osjecaj.....AsharaK je napisao/la:Imam osjećaj da ova Lisicki bolje servira od Džumija
Nego ovaj teren sto gledamo ove dvije rugobe na njemu a slusamo huk sa Damirovih tribina, sigurno su ove dvije atraktivniji par sa gledat.... aa aaaaa
Da Bog da vam pocrkali svi kenguri i koale ....

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
samo jako Dzumiiiiiiiiii
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- invincible1921
- Kontakt:
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Brate ja na ove dvije ni biciklo ne bi naslonio...Bihac96 je napisao/la:one imaju p**** damir nemaIdimidodjimi je napisao/la:usmrdio ti se osjecaj.....AsharaK je napisao/la:Imam osjećaj da ova Lisicki bolje servira od Džumija
Nego ovaj teren sto gledamo ove dvije rugobe na njemu a slusamo huk sa Damirovih tribina, sigurno su ove dvije atraktivniji par sa gledat.... aa aaaaa
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Da hoće Džumi doći do 5:4, onda će Dodigu biti teško servirati za ostanak u setu
Kljucni gem Damire, uzmi ga sad!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Re: Odg: BiH Tenis
Ti ne bi Lisicki?Idimidodjimi je napisao/la:Brate ja na ove dvije ni biciklo ne bi naslonio...Bihac96 je napisao/la:one imaju p**** damir nemaIdimidodjimi je napisao/la: usmrdio ti se osjecaj.....
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Moras dobit ovaj gem, mnogo vazan, idemo lave
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
aa patnje prsti me bole od refreshanja 

Ova sise zaboravila ponijet
AJMO SAMIREEEE SINEEE

AJMO SAMIREEEE SINEEE
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
da najteži 7 gem, ako uzme dobija ovaj set upamtiteEdin TM87 je napisao/la:Kljucni gem Damire, uzmi ga sad!

#Ynwa
i nasi navijaci sacekaju Dodiga i pretuku ga,i Damir u 3 koloAA23 je napisao/la:Dabogda kiša pala i.prekinula meč

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
AJMO DAMKE MUNARE TI
Sad mu je biti ili ne biti a ja cujem huk 

Veoma vazan gem. Hajdee!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.