BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
ernad: cover me
enver: enemy down
enver: enemy down
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma nema nista gore nego vjere i nade u nesto, sto kad ukljucis mozak izgleda tako nerealno i glupo.. Kako god braca bit ce glabanjaKaunas je napisao/la:@guarin14 brat mojGuarin14 je napisao/la:Cekaj ba, vi ozbiljno kontate da uopste potoji sansa da se gleda Dzumhur, jarane volio bih i ja da gledam mec, lai makar malo korisitm mozak, nemojte se dzaba nadati..
Ovog sto pise za stream i ostale gluposti, banovati sto dzaba lozi raju !![]()
... ja im obeco popusit kolektivno ako bude streama, izgleda da ce oni glabat meni

there you go, i fixed itChuckie je napisao/la:Šta prenosi Enversport 1 i 2?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Trenutno korisnika/ca: 123456, ade43, Adibhf88, adisice, AeGon099, Amadeus, AmirBvB, anelbavarac, anell, arbitar, badel62, Baltazar, bavaraccccc, BeastZE, bega_afc, Belmin6, BenjooJutub, Bihac96, bordobijeli, Bosniacum Lilium, Chuckie, crnobijeli21, darker10, delko, Deniss, DesimaL, dino-92, DukeOfWellington, edgardavids, Edin TM87, edohz, edoox, eusebio2, exbabilon, fanatic, Fecox, firefirefirely, George24, Guarin14, hackerinho, ilijasmusic, internazionale09, Kaunas, Kenke, kokuz, Lampard8, likusa, Lillard0, lucif3R666, MElloo, Mig_Mig, Mirsad94, mirsad993, MrMuscle, Nakamura, nerkolfc, NG1, Pacov, Pale_Companion, phily, plavalokomotiva, ragazzidelsud1987, reeds, ronaldo99, S-Y-L-A-R, safet13, sagitarius, sahmat, samirr, Shanks, Stylo007, sudac92, THC, toshiba, Tracy3McGrady, tribalhardcore, ulinsky, UltraSA, Unofficialpage, uvijekuztebe1921, Vedad87, vivaILchelik, vjesnicar, vm22, wanakis, xaves, xinxee, xxh2o, xxl basket, Yucca i 219 gostiju.

Trenutno korisnika/ca: 123456, ade43, Adibhf88, adisice, AeGon099, Amadeus, AmirBvB, anelbavarac, anell, arbitar, badel62, Baltazar, bavaraccccc, BeastZE, bega_afc, Belmin6, BenjooJutub, Bihac96, bordobijeli, Bosniacum Lilium, Chuckie, crnobijeli21, darker10, delko, Deniss, DesimaL, dino-92, DukeOfWellington, edgardavids, Edin TM87, edohz, edoox, eusebio2, exbabilon, fanatic, Fecox, firefirefirely, George24, Guarin14, hackerinho, ilijasmusic, internazionale09, Kaunas, Kenke, kokuz, Lampard8, likusa, Lillard0, lucif3R666, MElloo, Mig_Mig, Mirsad94, mirsad993, MrMuscle, Nakamura, nerkolfc, NG1, Pacov, Pale_Companion, phily, plavalokomotiva, ragazzidelsud1987, reeds, ronaldo99, S-Y-L-A-R, safet13, sagitarius, sahmat, samirr, Shanks, Stylo007, sudac92, THC, toshiba, Tracy3McGrady, tribalhardcore, ulinsky, UltraSA, Unofficialpage, uvijekuztebe1921, Vedad87, vivaILchelik, vjesnicar, vm22, wanakis, xaves, xinxee, xxh2o, xxl basket, Yucca i 219 gostiju.

Il club piu titolato al mondo!
bio sam jasan, moje riječi su se odnosile na Envera i njegov laptop!Pacov je napisao/la:Ne gine tebi pušenje jarane,ima live tekstualni stream !Kaunas je napisao/la:@guarin14 brat mojGuarin14 je napisao/la:Cekaj ba, vi ozbiljno kontate da uopste potoji sansa da se gleda Dzumhur, jarane volio bih i ja da gledam mec, lai makar malo korisitm mozak, nemojte se dzaba nadati..
Ovog sto pise za stream i ostale gluposti, banovati sto dzaba lozi raju !![]()
... ja im obeco popusit kolektivno ako bude streama, izgleda da ce oni glabat meni
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: 123456, ade43, Adibhf88, adisice, AeGon099, Amadeus, AmirBvB, anelbavarac, anell, apocalyps, arbitar, badel62, Baltazar, bavaraccccc, BeastZE, bega_afc, Belmin6, BenjooJutub, Bihac96, bordobijeli, Bosniacum Lilium, Chuckie, crnobijeli21, darker10, delko, Deniss, DesimaL, dino-92, DukeOfWellington, edgardavids, Edin TM87, edohz, edoox, eusebio2, exbabilon, fanatic, Fecox, firefirefirely, George24, Guarin14, hackerinho, ilijasmusic, internazionale09, Kaunas, Kenke, kokuz, Lampard8, likusa, Lillard0, lucif3R666, Mig_Mig, Mirsad94, mirsad993, MrMuscle, mujo205, Nakamura, nerkolfc, NG1, Pacov, Pale_Companion, phily, plavalokomotiva, ragazzidelsud1987, reeds, ronaldo99, S-Y-L-A-R, safet13, sagitarius, sahmat, samirr, Shanks, Stylo007, sudac92, THC, toshiba, Tracy3McGrady, tribalhardcore, ulinsky, UltraSA, Unofficialpage, uvijekuztebe1921, Vedad87, Viper, vivaILchelik, vjesnicar, vm22, wanakis, xaves, xinxee, xxh2o, xxl basket, Yucca i 215 gostiju.
sta nam radis envereeeeee

Zadnja izmjena: Nakamura, dana/u 15 jan 2014, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Prijenos ce biti direktno na Fishing i Hunting TV kanalu.
Aj ne seri reci mu da upali jebni ajfon, niko neće znati, neće Dodig morati plakati, ako zaplače sudija ga šalje kući.lucif3R666 je napisao/la:sve ovo ce damir da potvrdi
Lesi se vraca kuciChuckie je napisao/la:Šta prenosi Eurosport 1 i 2?

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
[youtube][/youtube]
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

nekom cu se krvi napiti

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
torbicom ga envereeee
eusebio2 je napisao/la:enver joj poručuje "ovo je bosna!"eusebio2 je napisao/la:Australka premlatila Envera jer je skontala da snima nju a ne meč
aaaaaaaaa idolu ahhahaahahahahah oplakaaaaaaaaaaaaaaaa
Zadnja izmjena: apocalyps, dana/u 15 jan 2014, 00:50, ukupno mijenjano 2 puta.
BHF Bosanska Krajina!
- BenjooJutub
- Kontakt:
- delpiero502
- Kontakt:
Ma Dodig ubacio 50milja na pobijedu Damira, pa sad da narod ne vidi kako se lova uzima. Malo je čudno igrač top30 i da igra na ovoj vukojebini od terena.
BenjooJutub je napisao/la:

15.10.2013.
- anelbavarac
- Kontakt:
[youtube][/youtube]lucif3R666 je napisao/la:bit ce stream
Pa zar zaista na ovom forumu ima toliko budala koje su povjerovale u priču da će taj neko obezbjediti stream
Ljudi lagano otvarajte livestrem i nadajte se čudu

Ljudi lagano otvarajte livestrem i nadajte se čudu

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.