Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Lik nas zahebava cijelo vrijemelucif3R666 je napisao/la:Tugaa !!!!!!!!!!!!! IVAN DODIG I NJEGOV TRENER NE ZELE DA SE OBJAVLJIVA U BISNI LIVE STREEM NIJE MOGUCE DA JE COVJEK OVAKAV EVOOO DAMIR GA NAGOVARAAAA DA PUSTIIII NIJE MOGUCEEE DA JE COVJEK TAKAV ZVALI ME SAD UZAS
@guarin14 brat mojGuarin14 je napisao/la:Cekaj ba, vi ozbiljno kontate da uopste potoji sansa da se gleda Dzumhur, jarane volio bih i ja da gledam mec, lai makar malo korisitm mozak, nemojte se dzaba nadati..
Ovog sto pise za stream i ostale gluposti, banovati sto dzaba lozi raju !
Laze ba samo nas navukoEvolution87 je napisao/la:ne serilucif3R666 je napisao/la:IVAN DODIG I NJEGOV TRENER NE ZELE DA SE OBJAVLJIVA U BISNI LIVE STREEM NIJE MOGUCE DA JE COVJEK OVAKAV EVOOO DAMIR GA NAGOVARAAAA DA PUSTIIII NIJE MOGUCEEE DA JE COVJEK TAKAV ZVALI ME SAD UZAS
nemoguceee a kretenaaa
EVO DOGOVARAJU PRVO SE DOG I ON I DAMIR DA CE BITI LIVE I OD JEDNOM NE ZELEEEE NIKAKOOO DAMIR U NVJERICI KAZU DA JE SKORO POCEO DA PLACE UZAS ovo pise ernad
Napravio lik 4-5 nikova i sam sa sobom priča i ovdje i na klix-u, tamo je lady na vrijeme sasjekla, ovdje moderatori rane sutra pa nisu budni i on pravi showGuarin14 je napisao/la:Cekaj ba, vi ozbiljno kontate da uopste potoji sansa da se gleda Dzumhur, jarane volio bih i ja da gledam mec, lai makar malo korisitm mozak, nemojte se dzaba nadati..
Ovog sto pise za stream i ostale gluposti, banovati sto dzaba lozi raju !
Ne gine tebi pušenje jarane,ima live tekstualni stream !Kaunas je napisao/la:@guarin14 brat mojGuarin14 je napisao/la:Cekaj ba, vi ozbiljno kontate da uopste potoji sansa da se gleda Dzumhur, jarane volio bih i ja da gledam mec, lai makar malo korisitm mozak, nemojte se dzaba nadati..
Ovog sto pise za stream i ostale gluposti, banovati sto dzaba lozi raju !![]()
... ja im obeco popusit kolektivno ako bude streama, izgleda da ce oni glabat meni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.