BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
ahhahahahahahahahahhahahahahhaha
kakva drama u tri cina

kakva drama u tri cina

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma ko te pita ivane, nemoj da envera napuckamo na tebeeeee 

ko će kome pušit

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Niste vi dobri dede mi mog 

EL FATIHAAAAAAA
sta bi dodig imao protiv toga?? kako bi on uopce mogao znati da neko streama to? ne lozi ljude...
RIP CITY!
-
- Kontakt:
IVAN DODIG I NJEGOV TRENER NE ZELE DA SE OBJAVLJIVA U BISNI LIVE STREEM NIJE MOGUCE DA JE COVJEK OVAKAV EVOOO DAMIR GA NAGOVARAAAA DA PUSTIIII NIJE MOGUCEEE DA JE COVJEK TAKAV ZVALI ME SAD UZAS
nemoguceee a kretenaaa
EVO DOGOVARAJU PRVO SE DOG I ON I DAMIR DA CE BITI LIVE I OD JEDNOM NE ZELEEEE NIKAKOOO DAMIR U NVJERICI KAZU DA JE SKORO POCEO DA PLACE UZAS ovo pise ernad
nemoguceee a kretenaaa
EVO DOGOVARAJU PRVO SE DOG I ON I DAMIR DA CE BITI LIVE I OD JEDNOM NE ZELEEEE NIKAKOOO DAMIR U NVJERICI KAZU DA JE SKORO POCEO DA PLACE UZAS ovo pise ernad
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Re: Odg: BiH Tenis
Oplakahulinsky je napisao/la:BJEŽI ENVERE!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
ivan i damir se potukli zbog streama. deblji kraj izvukao enver kad ga je damirov reket pogodio u glavu

- BenjooJutub
- Kontakt:
AJMO TRAŽITE BROJ PO INTERNETU!Kenke je napisao/la:SPY je napisao/la:Molimo nekog od dobrih Bosanca koji su nastanjeni u Australiji ako su u mogućnosti da dojave bombu na teren broj 13. Australian Opena kako bi ga zatvorili i našeg predstavnika Džumhura prebacili na teren koji pokrivaju kamere. Hvala u ime nacije.
Al ne fkt, ovo je dobra ideja ? De ba dajte broj, nazvat cu ja odmah sada iz bosne.Ozbiljan sam

- Evolution87
- Kontakt:
ne serilucif3R666 je napisao/la:IVAN DODIG I NJEGOV TRENER NE ZELE DA SE OBJAVLJIVA U BISNI LIVE STREEM NIJE MOGUCE DA JE COVJEK OVAKAV EVOOO DAMIR GA NAGOVARAAAA DA PUSTIIII NIJE MOGUCEEE DA JE COVJEK TAKAV ZVALI ME SAD UZAS
nemoguceee a kretenaaa
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Cekaj ba, vi ozbiljno kontate da uopste potoji sansa da se gleda Dzumhur, jarane volio bih i ja da gledam mec, lai makar malo korisitm mozak, nemojte se dzaba nadati..
Ovog sto pise za stream i ostale gluposti, banovati sto dzaba lozi raju !
Ovog sto pise za stream i ostale gluposti, banovati sto dzaba lozi raju !
UDRI GA ENVERE, UDRI GAAAAAAA
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
ebo "HAMLETA" šta je ovo
In your face Shakespeare 

Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 15 jan 2014, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Joj jarane bio si zanimljiv u početku,neka te sadlucif3R666 je napisao/la:IVAN DODIG I NJEGOV TRENER NE ZELE DA SE OBJAVLJIVA U BISNI LIVE STREEM NIJE MOGUCE DA JE COVJEK OVAKAV EVOOO DAMIR GA NAGOVARAAAA DA PUSTIIII NIJE MOGUCEEE DA JE COVJEK TAKAV ZVALI ME SAD UZAS
nemoguceee a kretenaaa

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Volim ovaj narod, najjači smo u ovom našem humoru i u ratu i ostalim katastrofama, tada naš duh dolazi do izražaja.
Sretno Damire, Bosnin sine!

Il club piu titolato al mondo!
- Cautinho
- Kontakt:
A mi stvarno mislili da će biti stream.
A svaka čast,pola Bosne ste zayebali.
A svaka čast,pola Bosne ste zayebali.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.