svaka ti cast!lucif3R666 je napisao/la:kad ste vec navalili ja sam djevad , ja sam i pokrenuo to al haj nema veze
a kad ce biti stream
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
svaka ti cast!lucif3R666 je napisao/la:kad ste vec navalili ja sam djevad , ja sam i pokrenuo to al haj nema veze
Sto bi Robijasi rekli:lucif3R666 je napisao/la:kad ste vec navalili ja sam djevad , ja sam i pokrenuo to al haj nema veze
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAMig_Mig je napisao/la:Đe kliknuti, ko u minskom polju smo sada![]()
![]()
Lol hahahhahlucif3R666 je napisao/la:Tugaa !!!!!!!!!!!!! IVAN DODIG I NJEGOV TRENER NE ZELE DA SE OBJAVLJIVA U BISNI LIVE STREEM NIJE MOGUCE DA JE COVJEK OVAKAV EVOOO DAMIR GA NAGOVARAAAA DA PUSTIIII NIJE MOGUCEEE DA JE COVJEK TAKAV ZVALI ME SAD UZAS
SPY je napisao/la:Molimo nekog od dobrih Bosanca koji su nastanjeni u Australiji ako su u mogućnosti da dojave bombu na teren broj 13. Australian Opena kako bi ga zatvorili i našeg predstavnika Džumhura prebacili na teren koji pokrivaju kamere. Hvala u ime nacije.
Osiguranje ne zna za taj strim,a Dodig zna ?lucif3R666 je napisao/la:Tugaa !!!!!!!!!!!!! IVAN DODIG I NJEGOV TRENER NE ZELE DA SE OBJAVLJIVA U BISNI LIVE STREEM NIJE MOGUCE DA JE COVJEK OVAKAV EVOOO DAMIR GA NAGOVARAAAA DA PUSTIIII NIJE MOGUCEEE DA JE COVJEK TAKAV ZVALI ME SAD UZAS
Aj ne seri. Neka pali taj ajfon jeb.eni.lucif3R666 je napisao/la:Tugaa !!!!!!!!!!!!! IVAN DODIG I NJEGOV TRENER NE ZELE DA SE OBJAVLJIVA U BISNI LIVE STREEM NIJE MOGUCE DA JE COVJEK OVAKAV EVOOO DAMIR GA NAGOVARAAAA DA PUSTIIII NIJE MOGUCEEE DA JE COVJEK TAKAV ZVALI ME SAD UZAS
Reci Enveru nek ga tabletom opali pichka mu materinalucif3R666 je napisao/la:Tugaa !!!!!!!!!!!!! IVAN DODIG I NJEGOV TRENER NE ZELE DA SE OBJAVLJIVA U BISNI LIVE STREEM NIJE MOGUCE DA JE COVJEK OVAKAV EVOOO DAMIR GA NAGOVARAAAA DA PUSTIIII NIJE MOGUCEEE DA JE COVJEK TAKAV ZVALI ME SAD UZAS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.