BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
BREAKING NEWS: Enver u kritičnom stanju nakon pada s tribine, Ernad to koristi da bi unio laptop!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nastimano je sve, sad mi javise, sat do pocetka meca, tribine su krcate bosnjacima i hrvatima, bice ovo paklena noc. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ko bi bio veceras gledaniji Mirza il' Damir ? 

A vec smo off topic svi kolektivno!
Dajte nam konkretne info., da li ce biti kakav stream? I da li je Damir do sada igrao sa Dodigom...
Dajte nam konkretne info., da li ce biti kakav stream? I da li je Damir do sada igrao sa Dodigom...
Kindže, kindže...
Ja sam rokno na kladionici cvaju na Damira,pa sta Bog da 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- delpiero502
- Kontakt:
Kikiriki, košpice, sok.
1noc, naspram 82???MElloo je napisao/la:Ko bi bio veceras gledaniji Mirza il' Damir ?
Max Allegri
- Goalgetter
- Kontakt:
Reci Enveru da u pauzama snima malo trebe na tribinama, da vidimo valjajul ove nase u Australiji 

dajte link Ernada da mu qrac popušim 

15.10.2013.
-
- Kontakt:
STREM CE DA BUDE III USKORO SE POSTAVLJA LINK , SAD PRICAJTE O MECU A NE O STREAMU TO SHVATITE KAO OSNOVA 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kaže Damir da mu je puno lakše igrat nakon operacije, lakše podnosi duže poene. Kad su duži poeni ne zadiše se... Mislim da je Dodig favorit ali blagi. Damir ovo može proći.NG1 je napisao/la:Nebi bilo lose da neko pise malo i o samom mecu![]()
Nadam se da ce Damir imati snage za eventualnih 5 setova,i da ce se osjetiti efekti operacije nosa...
Nije Dodig nepobjediv,ali njemu pase ovakva podloga...Damir ce morati napadati...cesto je u svojoj karijeri gubio meceve zbog predefanzivne igre...nadam se da je sazrio,i da bez obzira na ishod ovog meca nastavi da igra dobro i na sljedecim turnirima pa da i mi imamo jednog igraca koji ce biti stalni ucesnik GS-ova aBd
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Rekao sam da mu kazu.ulinsky je napisao/la:Jesi mu rekao da sjedne iznad???
Na koju stranu je sunce, nemoj da tuce sunce u kameru!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Goalgetter je napisao/la:Reci Enveru da u pauzama snima malo trebe na tribinama, da vidimo valjajul ove nase u Australiji
Sto? Slaba standard u Austriji

Thomas Müller - Fußballgott
Daj bolan, nemoj bezveze loziti raju. Kakav crni stream.lucif3R666 je napisao/la:STREM CE DA BUDE III USKORO SE POSTAVLJA LINK , SAD PRICAJTE O MECU A NE O STREAMU TO SHVATITE KAO OSNOVA
Imal on wi-fi ?lucif3R666 je napisao/la:STREM CE DA BUDE III USKORO SE POSTAVLJA LINK , SAD PRICAJTE O MECU A NE O STREAMU TO SHVATITE KAO OSNOVA

Max Allegri
ma kakav laptop, prolij envere kantu kreca na teren nek ga prebace na neki drugi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.