BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Kaze rodjo vec sada je gomila Hrvata i Bosanaca se okupila oko terena i u njemu, ovo ce biti premalo da stanu svi. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
na Envera..Bihac96 je napisao/la:Dilema odigrat na Damira ili ne hmm ?
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Ko koga je.be ovdje.lucif3R666 je napisao/la:IDE PRENOSS ONAJ STO JE REKAO DA CE PUSIT PUSIT CE :
eee hvalaaa znaci dogovorio si se sve jel da
Sve je dogovoreno radimo prijenos ja i par iz Hrvatske uspjeli smo evo sad i ZVANICNO
Odem u 23.00 ispeć čimbur da želudac ne cvili, vratim se 20 stranica nebuloza. Ko je sad Ernad?

da je ziv Enver Hodza ponovo bi umro ,kakvo ludilo na forumu

da, pa sta god da budeBihac96 je napisao/la:Dilema odigrat na Damira ili ne hmm ?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Mogul se kako prijaviti za forumasa godine

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad bude streamlucif3R666 je napisao/la:Mogul se kako prijaviti za forumasa godine![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kaunas al ce biti glabanja
Zajebat ces lisu ann 

- firefirefirely
- Kontakt:
Damba87 je napisao/la:da je ziv Enver Hodza ponovo bi umro ,kakvo ludilo na forumu![]()
![]()
![]()

don_burza je napisao/la:Javljanje ko Salih Brkic sa Vozuce

koja komedija zadnjih par strana

Damba87 je napisao/la:da je ziv Enver Hodza ponovo bi umro ,kakvo ludilo na forumu![]()
![]()
![]()

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Cuj trebao ?!?! USTREAM !Cautinho je napisao/la:Gdje bi trebao biti stream,skype,veetle,youtube...?
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
samo ne znam kako ce sa ove tribine snimati :/ ima li mogucnosti da postavi tu kameru iza igraca... :/ al dobro sta god bude i da on dobro odigra
nadam se prolazu 

Zadnja izmjena: delko, dana/u 14 jan 2014, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Javlja mi rođak iz Melburna da je Enver prilikom montiranja kamere pao s tribine, hitna je tu. Ernard je otišao po baterije kući, čekaju da se vrati.
Cudan je nas narod!DukeOfWellington je napisao/la:U šta se pretvori ova tema. Prije mjesec dana standardnih 5 ljudi nakon standardnog poraza u drugom kolu Challengera ili u finalu Futuresa kukalo je na Damirov servis i facebook poruke upućene curi (umjesto da trenira servis), a vidi sad.
FK Sarajevo !
Aaaa Bog te...kakav haos na forumu! PLAČ!
Zaista steta sto nema prenosa, ali se nadam prolazu Damira, i onda cemo nekom je*** mater, ako ne bude igrao na terenu gdje ce biti kamere!
Zaista steta sto nema prenosa, ali se nadam prolazu Damira, i onda cemo nekom je*** mater, ako ne bude igrao na terenu gdje ce biti kamere!
Kindže, kindže...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.