Ozbiljna konkurencija za post godine sto se mene ticeMig_Mig je napisao/la:Enver i ernad ! Stimaju tehnologiju !suhakrpa je napisao/la:Igra li iko prije Damira na tom terenu??

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ozbiljna konkurencija za post godine sto se mene ticeMig_Mig je napisao/la:Enver i ernad ! Stimaju tehnologiju !suhakrpa je napisao/la:Igra li iko prije Damira na tom terenu??
Gdje ce ranije hahaha, pa nije finalebodi123 je napisao/la:Kako mi javi, izgleda da je uspio uci na tribine sa laptopom.
Rekose mi da je unjeoKaunas je napisao/la:ako unese laptop, jedino rješenje su Duracell baterije, nema šanse da obične traju cijeli meč
Haha, teren je slobodan cijeli dan, a gledatelji se mogu poceti skupljati 2h prije pocetka meca, znaci od 11 je bio slobodan.Mig_Mig je napisao/la:Gdje ce ranije hahaha, pa nije finalebodi123 je napisao/la:Kako mi javi, izgleda da je uspio uci na tribine sa laptopom.Ili ovo pokazuje, da su oni bas bukvalno prvi na terenu
Mislis mlada za vizemirzatele je napisao/la:a ja envere ja opisa,imal kakva mlada ?
Jarane, da nije vako:Kenke je napisao/la:Licnost godine BIH
1.Edin Dzeko
2.Larisa Ceric
3.Enver
4.Ernad
Reci mu da ne igra igrica do pocetka meca, nemoj da nestane baterije u po' frke.bodi123 je napisao/la:Kako mi javi, izgleda da je uspio uci na tribine sa laptopom.
Pa sve okbodi123 je napisao/la:Haha, teren je slobodan cijeli dan, a gledatelji se mogu poceti skupljati 2h prije pocetka meca, znaci od 11 je bio slobodan.Mig_Mig je napisao/la:Gdje ce ranije hahaha, pa nije finalebodi123 je napisao/la:Kako mi javi, izgleda da je uspio uci na tribine sa laptopom.Ili ovo pokazuje, da su oni bas bukvalno prvi na terenu
Rekao sam rodji, posto ce i on gledati mec vjerovatno, da rekne Enveru da baci pozdrav za raju sa ss foruma.suhakrpa je napisao/la:Reci mu da ne igra igrica do pocetka meca, nemoj da nestane baterije u po' frke.bodi123 je napisao/la:Kako mi javi, izgleda da je uspio uci na tribine sa laptopom.
Enver i Ernad podigli BH tenis na veci nivo.DukeOfWellington je napisao/la:U šta se pretvori ova tema. Prije mjesec dana standardnih 5 ljudi nakon standardnog poraza u drugom kolu Challengera ili ufinalu Futuresa kukalo je na Damirov servis i facebook poruke upućene curi (umjesto da trenira servis), a vidi sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.