Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Neznam ja cu se nadovezat na ove gore komentare,ali po me Jahic,Muharemovic nezasluzuju poziv.....pa oni kako su tamo otisli nisu nista zvucno napravili ili nekaku znacajnu ulogu odigrali u svojim ekipama,mozda Jahic jest odigra par utakmica ali ovaj nije apsolutno nista,prije bih zvao Mirvica ili Pandzu......jer nam treba odbrana .....pozzzz
- CheGuevara
- Kontakt:
Ma Muharemovic je igrao zadnje dvije utakmice, do tad je mogao biti sretan ako je dobio priliku sa klupe..puno utakmica je sagledao sa tribine..to za mene nije STANDARDAN! pa prije bi pozvao mirvica..on igra isto tako u losem klubu, ali je makar uvijek bio standardan..nije ni minute presjedio na klupi ili na tribini..isto tako ovaj dzombic..to za njega sam slucajno jucer vidio, nisam znao da je standardan..treba i njega isprobati u februaru..
A sto se tice Jahica..ako predze u AEK i bude tamo standardan, siguran sam da ce biti interesantan za Ciru do tekme protiv Belgije..isto tako Muharemovic! Ali se prvo moraju ustaliti u klubu
A sto se tice Jahica..ako predze u AEK i bude tamo standardan, siguran sam da ce biti interesantan za Ciru do tekme protiv Belgije..isto tako Muharemovic! Ali se prvo moraju ustaliti u klubu

Kao prvo Lokeren je osmi na tabeli i samo tri poena ga dijeli od treceg briza.
Najbolji plasirani klub u belgijskoj ligi od svih klubova gdje igraju nasi

Zadnji je mirvicev koga ni traktor izvuci nece a i dender Smajicev ko pjan los.
Sta vi pratite da mi je znati hokej na travi

P.S Muharemovic igra beka pa haman je to valjda odbrana ili sta li

I to zvucno ime,ljudi su dosli direkt iz ,,premije,, lige i standardni su u ekipi sta jos covijek da uradi da bude zvucan.
Mozda snimi album kao baljic pa da postanu popularni:mrgreen:
Zadnja izmjena: sukisp, dana/u 23 dec 2008, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Jes jarane.....hokej na travi.....igram Footbal Manager 2009 Mirvić najbolji odbranbeni u 16 ligi.sukisp je napisao/la:Neupucenost i onda lupanje ko maksim po diviziji
![]()
![]()
Najbolji plasirani klub u belgijskoj ligi od svih klubova gdje igraju nasi![]()
Sta vi pratite da mi je znati hokej na travi![]()

Nobody is smart....I'm Nobody....
:D

- CheGuevara
- Kontakt:
Izgleda da nisi ni ti bas najbolje upucen..Lokeren je 4 poena od briza!sukisp je napisao/la:Neupucenost i onda lupanje ko maksim po diviziji
![]()
![]()

Mirvicev klub je zadnji, tu si u pravu, ali nebi reko da ga ni traktor nemoze izvuci..Ima jos polusezona, a djeli ih 5 poena od mjesta koji spasava opstanak! znaci nije nemoguce...
nebitno...treba da igra ko igra standardno a ne ko grije klupu standardno..ako budemo spali na to da zovemo takve igrace poput Muharemovica, koji je svojim klubu bio najbolji navijac na tribini i koji se preko medija sam zove u repku, onda nas nema nigdje i nece nas nikad nigdje ni biti!
CheGuevara je napisao/la:Izgleda da nisi ni ti bas najbolje upucen..Lokeren je 4 poena od briza!sukisp je napisao/la:Neupucenost i onda lupanje ko maksim po diviziji
![]()
![]()
![]()
Mirvicev klub je zadnji, tu si u pravu, ali nebi reko da ga ni traktor nemoze izvuci..Ima jos polusezona, a djeli ih 5 poena od mjesta koji spasava opstanak! znaci nije nemoguce...
nebitno...treba da igra ko igra standardno a ne ko grije klupu standardno..ako budemo spali na to da zovemo takve igrace poput Muharemovica, koji je svojim klubu bio najbolji navijac na tribini i koji se preko medija sam zove u repku, onda nas nema nigdje i nece nas nikad nigdje ni biti!
Haj molim te reci nekog boljeg zadnjeg igrača u našoj repki......

AdemirBHF je napisao/la:Ako mislis na Muharemovica,pa onda ih i nje tesko nabrojat,bolji su svi ovi trenutni sto igraju , bolji je i Pandza,Mirvic,Hrgovic,Trivunovic........CheGuevara je napisao/la:Izgleda da nisi ni ti bas najbolje upucen..Lokeren je 4 poena od briza!sukisp je napisao/la:Neupucenost i onda lupanje ko maksim po diviziji
![]()
![]()
![]()
Haj molim te reci nekog boljeg zadnjeg igrača u našoj repki......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- CheGuevara
- Kontakt:
Da nebi poceo sada nabrajati igrace koje poznajem i koje nepoznajem..kratko jasno..sve jedan koji je standardan bolji je od njega..nebitno sada u kojem klubu igra i u kojoj ligi! jer ako mu je to prejak klug, taj lokeren, ili prejaka liga, onda sta cu mu ja..neka ide u neki losiji klub pa nek se tamo pokaze! ovako je tesko povjerovati da je on toliko dobar i da je tolika steta ako se on nepozove!AdemirBHF je napisao/la:CheGuevara je napisao/la:Izgleda da nisi ni ti bas najbolje upucen..Lokeren je 4 poena od briza!sukisp je napisao/la:Neupucenost i onda lupanje ko maksim po diviziji
![]()
![]()
![]()
Haj molim te reci nekog boljeg zadnjeg igrača u našoj repki......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim, svaka cast, nabraja se stvarno svakakvih igraca, ali potrudimo se da pisemo o igracima koji su to zasluzili, koji igraju! Nemogu da vjerujem da moram ovdje da objasnjajem zasto Muharemovic nebi trebao biti kandidat za repku..pa *ebem ga ja, nismo valjda san marino ili luxemburg pa da nam igraju igraci koji su rezerve u svojim klubovima! *ebo ti onda tu reprezentaciju!!
Muharemovic se ne zove sam u repku,nego je covijek na raspolaganju i sta je tu lose.CheGuevara je napisao/la:Izgleda da nisi ni ti bas najbolje upucen..Lokeren je 4 poena od briza!sukisp je napisao/la:Neupucenost i onda lupanje ko maksim po diviziji
![]()
![]()
![]()
cista laz je da je najbolji navijac na tribini jos jednom kazem tip je bio povrijedzen.
sta je tu nejasno da je navijac nebi dobiao svih 90 minuta kad je spreman nego na kapaljku.
To je haman svima jasno.Cetiri ili tri boda nebitno tri boda je od domacina nase repke koji ih vodi u evropu.
Mislim potpuno bezveze blatite momka koji moze da pruzi isto kao i berberovic mozda i vise.A dobro znamo gdje berber igra i da ima manju minutazu nego muharemovic

Plus sto momak i u ofanzivi moze itekako biti od koristi onaj lob protiv Genka ne da je majstorski nego prva liga.
A berberovic i bijelog vola u gujcu promasi.
1 Anderlecht 38
2 Standard 34
3 Club Brugge 31
4 Genk 30
5 Cercle Brugge 28
6 Westerlo 28
7 Mouscron 27
8 Lokeren 27
9 Zulte Waregem 24
10 AA Gent 23
11 Kortrijk 22
12 Charleroi 21
13 Mechelen 18
14 Mons 15
15 Germinal B 15
16 Dender 15
17 Tubize 14
18 Roeselare 10
2 Standard 34
3 Club Brugge 31
4 Genk 30
5 Cercle Brugge 28
6 Westerlo 28
7 Mouscron 27
8 Lokeren 27
9 Zulte Waregem 24
10 AA Gent 23
11 Kortrijk 22
12 Charleroi 21
13 Mechelen 18
14 Mons 15
15 Germinal B 15
16 Dender 15
17 Tubize 14
18 Roeselare 10

- CheGuevara
- Kontakt:
Pa eto vidjecemo..ako se ustali u ekipu, onda bujrum..ako nebude igrao sta onda ima traziti u repki?? vi ga trazite odmah u repku a tek igrao dvije utakmice od pocetka..nigdje veze! Prvo nek se dokaze kao sve jedan sto hoce u reprezentaciju, pa onda neka trazi preko medija da se zove u repku...i nemoj pisati da nije trazio nego da je na raspolaganju...kad neko izjavi "prije bi igrao za repku da igram u Bih ligi nego sada kad igram u Belgiji" ...e pa momcino, jos ti nisi stigo u Belgijusukisp je napisao/la:Muharemovic se ne zove sam u repku,nego je covijek na raspolaganju i sta je tu lose.CheGuevara je napisao/la:Izgleda da nisi ni ti bas najbolje upucen..Lokeren je 4 poena od briza!sukisp je napisao/la:Neupucenost i onda lupanje ko maksim po diviziji
![]()
![]()
![]()
cista laz je da je najbolji navijac na tribini jos jednom kazem tip je bio povrijedzen.
sta je tu nejasno da je navijac nebi dobiao svih 90 minuta kad je spreman nego na kapaljku.
To je haman svima jasno.Cetiri ili tri boda nebitno tri boda je od domacina nase repke koji ih vodi u evropu.
Mislim potpuno bezveze blatite momka koji moze da pruzi isto kao i berberovic mozda i vise.A dobro znamo gdje berber igra i da ima manju minutazu nego muharemovic![]()
Plus sto momak i u ofanzivi moze itekako biti od koristi onaj lob protiv Genka ne da je majstorski nego prva liga.
A berberovic i bijelog vola u gujcu promasi.

Ma vidi, ti se buni koliko hoces, ali po trenutnoj situaciji moraju prije njega biti pozvani jedan Mirvic, Dzombic, Trivunovic, Pandza, Hrgovic itd...kao vec receno...ako se ustali u Lokerenu, to bi bila druga prica..ali trenutno nebi trebao biti tema!

- CheGuevara
- Kontakt:
Joj svaka cast majstore! Nek si nam pokazao! Dobices od mene cuclu kao nagradu za trudAdemirBHF je napisao/la:1 Anderlecht 38
2 Standard 34
3 Club Brugge 31
4 Genk 30
5 Cercle Brugge 28
6 Westerlo 28
7 Mouscron 27
8 Lokeren 27
9 Zulte Waregem 24
10 AA Gent 23
11 Kortrijk 22
12 Charleroi 21
13 Mechelen 18
14 Mons 15
15 Germinal B 15
16 Dender 15
17 Tubize 14
18 Roeselare 10

Ma da nace Ciro Sarabi,Torlaka,Vasilica Miki Mikelinija,paja patkova i tako ti lavova koji su ,,STNADARDNI,, i direkt Belgija

- CheGuevara
- Kontakt:
Nije potrebno zvati takve..ima ih dovoljno kandidata u Belgiji koji igraju standardnosukisp je napisao/la:Ma da nace Ciro Sarabi,Torlaka,Vasilica Miki Mikelinija,paja patkova i tako ti lavova koji su ,,STNADARDNI,, i direkt Belgija![]()

evo sada citam na stranici BHF izgleda da su puno ljuti
izgleda da ce biti puno vruce u belgiji
!!!!!!!
a jos tekma protiv estlanda samo preko mora mozda repriza norveske.te su im dve tekme pravo na dometu.

a jos tekma protiv estlanda samo preko mora mozda repriza norveske.te su im dve tekme pravo na dometu.

Ma jok ovi su najbolji navijaci a Ciro hoce najbolje znalce i provijerene u svojim ekipamaCheGuevara je napisao/la:Nije potrebno zvati takve..ima ih dovoljno kandidata u Belgiji koji igraju standardnosukisp je napisao/la:Ma da nace Ciro Sarabi,Torlaka,Vasilica Miki Mikelinija,paja patkova i tako ti lavova koji su ,,STNADARDNI,, i direkt Belgija![]()

- CheGuevara
- Kontakt:
Steta sto Muharemovic nije uspjeo taj ispit, inace bi mozda imao sanse u repkisukisp je napisao/la:Ma jok ovi su najbolji navijaci a Ciro hoce najbolje znalce i provijerene u svojim ekipamaCheGuevara je napisao/la:Nije potrebno zvati takve..ima ih dovoljno kandidata u Belgiji koji igraju standardnosukisp je napisao/la:Ma da nace Ciro Sarabi,Torlaka,Vasilica Miki Mikelinija,paja patkova i tako ti lavova koji su ,,STNADARDNI,, i direkt Belgija![]()

Ne moze doci na red do ispita kad ionakoo niko nikog nista ne pita 

- CheGuevara
- Kontakt:
nebrinem se ja za njega..izborice on sebi mjesto u repki...pa makar preko medijasukisp je napisao/la:Ne moze doci na red do ispita kad ionakoo niko nikog nista ne pita

Jakako i trebaCheGuevara je napisao/la:nebrinem se ja za njega..izborice on sebi mjesto u repki...pa makar preko medijasukisp je napisao/la:Ne moze doci na red do ispita kad ionakoo niko nikog nista ne pita

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.