Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 14 jan 2014, 17:49

trxel je napisao/la:Fábio & Rafael's agent has been quoted saying it's very likely that both players will leave Man United this summer. (S ource: calciomercato)
:lol:

Rafael ostaje do kraja karijere. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 14 jan 2014, 17:56

Uvjek sam ih vidio kao nasljednike brace Neville... Talentovani igraci... Rafael nekako vise sazrio, sto ima za uzrok veci broj odigranih meceva.. Fabio, cini mi se ima bolji dribling, mozda malo agilniji, i mogao bi vise korisiti u ofanzivnije svrhe...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 14 jan 2014, 21:05

Evo Matić izgleda definitivno u Chelsea prešao. Gledao sam ga par puta, i potajno sam se nadao da su oni medijski navodi o našem interesovanju tačni jer je bio ponajbolji u tim mečevima. Ostaje da se vidi kako će se snaći u EPL-u, ali ako je tačno da je došao za 24M, mislim da smo mogli uraditi više po tom pitanju.

Od ostalih glasina danas sam upratio:
Ross Barkley’s fractured toe may mean a move to Manchester United (9/2) is unlikely this January so the champions may turn their attentions to Adam Lallana who has been linked with the club recently. The England midfielder is 7/2 to join United, while he’s a 14/1 shot to move to Liverpool.
Za Barkleya čisto sumnjam, pogotovo sad u januaru, jer Everton ipak ima šanse da napravi nešto ove sezone. A dolazak Lallane bi imao smisla samo ako bi se ovo pokazalo tačnim:
Sporting Lisbon president Bruno de Carvalho acknowledged on Monday that Manchester United winger Nani would be welcome back at the club. However, A Bola reports that Sporting may have to give up William Carvalho as part of a deal to sign Nani on loan. Defensive midfielder Carvalho, 21, has also been linked with the likes of Arsenal, Barcelona, Juventus and Real Madrid.

Je li iko gledao ovog Carvalha? :D

Uglavnom ni danas ništa konkretno, dosta tračeva i tekstova čisto da se napiše pokoja vijest vezana za United. Kao što smo i očekivali, vjerovatno nećemo poslovati u januaru, jedino ovaj odlazak Andersona mi se čini kao realna opcija.. :)
LUHG!

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 14 jan 2014, 21:21

Solskjaer je napisao/la:Bojim se da je Moyes za nas ipak veliki promasaj..citam na eng. portalima da i porodica Glazer polako gubi strpljenje...u najmanju ruku mora izboriti lp na kraju sezone, ako to ne ucini ne vidim razlog da ga se zadrzava bez obzira na tradiciju Uniteda.
Nemoj o tome brinuti Ferguson je svakako zadužen za sportsku stranu, dok je Woody ljetos ekstra odradio finansijsku stranu poslovanja još mu ostaje da finalizira potpis sa Nike-om na 1,2 milijarde funti za 8 godina pa da se žalosne sove opet vrate u svoje rupe.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 14 jan 2014, 21:44

R.J.W.G. je napisao/la:Je li iko gledao ovog Carvalha? :D
Naravno 8-) TENK. Dobar tehničar, vrhunski pregled igre, jak na lopti, ore teren kako voli neki da kažu. Dosta podsjeća na Yayu Tourea, i po meni je već zreo za veliki klub. Uvjeren sam da bi bio ogromna adicija našem umrlom veznom redu.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 jan 2014, 22:07

DAILY STAR: Manchester United nudi 18 milijuna eura Realu za Coentraa, Madriđani traže 24 milijuna.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 14 jan 2014, 22:13

Kaunas je napisao/la:DAILY STAR: Manchester United nudi 18 milijuna eura Realu za Coentraa, Madriđani traže 24 milijuna.
:lol: :lol:

Za igraca kojeg nema ni na mapi zele 24 miliona?
10 miliona maksimalno!

Ne vjerujem da ce doci. Ne zelim vjerovati. Pored tolikih rupa u timu, prosuti tolike pare na Felainija i Koentraa je besmisleno. Eto, sa njima ce MU biti jaca ekipa. :mrgreen:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 jan 2014, 22:18

Moyes je izgleda bio i u Parizu, nakon Italije, a večeras je u Bordeauxu , gdje gleda gostovanje Parižana :)
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 14 jan 2014, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 jan 2014, 22:19

Jel zakasnio na let
Thomas Müller - Fußballgott

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 14 jan 2014, 22:20

Valencia je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:DAILY STAR: Manchester United nudi 18 milijuna eura Realu za Coentraa, Madriđani traže 24 milijuna.
:lol: :lol:

Za igraca kojeg nema ni na mapi zele 24 miliona?
10 miliona maksimalno!

Ne vjerujem da ce doci. Ne zelim vjerovati. Pored tolikih rupa u timu, prosuti tolike pare na Felainija i Koentraa je besmisleno. Eto, sa njima ce MU biti jaca ekipa. :mrgreen:
Kakva crna 24 miliona,ti bi bilo isto da smo mi Andersona Fiorentini ponudili za 25 miliona,a nije sastavio 45min. ove sezone!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 14 jan 2014, 22:24

Za te pare mozemo dovest dva top lijeva beka, vjerujem da bi i Shaw-a pustili za 30 miliona eura, dakle racunica je jasna, nije top igrac, nije prvi izbor u ekipi i jos ima ogromnih problema sa ozljedama. Svaka im cast ako ga "uvale" za ove pare. Ima bar 3-4 mladja i bolja igraca od njega a za duplo manje pare od ovih koje spominju.

Cijena od 10 miliona je realna, najvise zbog njegovih godina, mogao bi se vratit na pravi kolosjek ali je veliko pitanje hoce li. Posudba mi se cini ok, sa nekom normalnom otkupnom klauzulom.

Slazem se sa @valencijom u ovom treutku kesirat 24 miliona za lijevog beka kad nam je prijeko potreban veznjak je van pameti.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 14 jan 2014, 22:58

Powell dvostruki strijelac za Wigan 8-)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 jan 2014, 23:02

Ma Moyes je i u Evertonu bio poznat po tome da gleda dosta utakmica uzivo i tako skautira igrace. Sjecam se dobro da je dolazio u Norvesku gledat Forrena koji je kasnije potpisao za Southampton (i postao flop). Stalno on hoda po tim utakmicama, ne treba previse ozbiljno shvatat svaku njegovu posjetu. Lik vrlo ozbiljno shvata svoj posao i mnogo vremena trosi na to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 14 jan 2014, 23:04

Devi1 je napisao/la:Powell dvostruki strijelac za Wigan 8-)
je l' to dečko prekrenuo 8-)

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 14 jan 2014, 23:07

Fantastican igrac.. Cini se da mu pase ofanzivnija pozicija, svi bi najradije da igra klasicnu mc, medjutim decko najbolje moze igrati ofanzivnog veznog...

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 14 jan 2014, 23:14

Cuj Coentrao flopina 24 miliona :lol:

Zalosno je sto ga se Real zeli kutarisati za 24 miliona a platili ga 30.Da je igrao pa i nekako bi se razumjelo ali realno covjek nije sastavio 90 minuta kako treba, kada je igrao bio je odron, samo se sjetim onog El Classica i blamiranja kada ga je Iniesta maltretirao i od nejga pravio kvazi igraca.

10 do 12 miliona je maximalna cjena , a od tog limitiranog flopa realno ima mnogo vise dustupnih bekova na trzistu ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 14 jan 2014, 23:17

tačno za Coentraa, plus u LP protiv svakog jačeg tima odigrao je kriminalno :?
mislio sam da je cijena mnogo niža pa je bilo prihvatljivo da dođe jer nema toliko kvalitetnijih lijevih bekova od njega, ali 24 miliona :?

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 14 jan 2014, 23:21

Coentrao ima u zadnje tri ipo sezone preko 30 nastupa za Portugal, od kako je dosao 2011., u Primeri za Real odigrao oko 40 meceva, mislim da se previse podcjenjuje ovaj igrac... Naravno da je 24 mil. velika svota, ali ako dodje, ocekujem neke dobre stvari od njega..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 14 jan 2014, 23:23

Coentrao nije loš igrac, samo mu povrede prave probleme. Koliko sam ga gledao u Realu, nije loš bio. Kakav god on bio, ne bih nikada dao za njega 24 miliona. Za te pare se može dovesti sigurno Baines, koji je najbolji lijevi bek na otoku. Takodje, mali Shaw je zvijer, mada mislim da ce njega Chelsea kaparisati na ljeto.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 14 jan 2014, 23:29

ne kažem da je loš samo ne mislim da je bolje dati 24 miliona za njega nego 30 miliona za Shawa, tako se pominje da traže 30 miliona, koji je mlad a već igra na vrhunskom nivou...pratim ga već duže vrijeme mislim da bi bio idealno rješenje :D

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.