Sportski komentatori
- BosnianBosnian
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Najbolji voditelj na svijetu je John Motson. Komentator engl. BBC-a
A od naših su mi super komentatori BHT1-a
Sea,sea,siders --- Pompey till I die!
-
- Kontakt:
SABAHUDIN TOPALBECIREVIC......i moze Marijan bit mu zamjena.......BosnianBosnian je napisao/la:Najbolji voditelj na svijetu je John Motson. Komentator engl. BBC-a
al repku treba prenosit BAHO dfinitivno zazelio sam se njegovih komentara....

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma kakav Baho...veze on nema...istina, zna da digne atnosferu, al on veze sa fudbalom nema...on dok je komentariso znao je fuliti ime negog igraca...a cuj da mu Marjan bude zamjena...hahah..umene zeljo je napisao/la:SABAHUDIN TOPALBECIREVIC......i moze Marijan bit mu zamjena.......BosnianBosnian je napisao/la:Najbolji voditelj na svijetu je John Motson. Komentator engl. BBC-a
al repku treba prenosit BAHO dfinitivno zazelio sam se njegovih komentara....![]()
![]()
![]()
Marjan uz Mustafu Radoncica je jedini komentator u BiH koji nesto vrijedi...i onaj sa AreneSport, so je bio na OBN, prenosi NBA, momak stvarno zna sve...on je isto tko dobar, ovo ostalo sve debil do debila, treba im zabraniti da komentarisu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Oldicno si rekao, znaci onaj sto je prenosio NBA na OBN-u onaj mali, onda Marjan za fudbal i Radoncic za rukomet. Ovo ostalo na trenutke te prijatno iznenadi, generalno mrka kapa ...ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma kakav Baho...veze on nema...istina, zna da digne atnosferu, al on veze sa fudbalom nema...on dok je komentariso znao je fuliti ime negog igraca...a cuj da mu Marjan bude zamjena...hahah..umene zeljo je napisao/la:SABAHUDIN TOPALBECIREVIC......i moze Marijan bit mu zamjena.......BosnianBosnian je napisao/la:Najbolji voditelj na svijetu je John Motson. Komentator engl. BBC-a
al repku treba prenosit BAHO dfinitivno zazelio sam se njegovih komentara....![]()
![]()
![]()
Marjan uz Mustafu Radoncica je jedini komentator u BiH koji nesto vrijedi...i onaj sa AreneSport, so je bio na OBN, prenosi NBA, momak stvarno zna sve...on je isto tko dobar, ovo ostalo sve debil do debila, treba im zabraniti da komentarisu...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
drzava od cetiri miliona ljudi u kojoj tek mozda jedna cetvrtina placa pretplatu od bijednih tri evra ima i predobre komentatore i prejake kanale
-
- Kontakt:
bh hrvat je napisao/la:drzava od cetiri miliona ljudi u kojoj tek mozda jedna cetvrtina placa pretplatu od bijednih tri evra ima i predobre komentatore i prejake kanale
ima i hrvatska toliko stanovnika pa ima daleko bolje komentaotre,kod nas su odlični marjan mijalović,edin avdić i donekle mustafa radončić
hrvatska ima bolje komentatorei tv ali kod njih preko osamdeset posto stanovnistva placa pretplatu, negdje oko osam eura pa......
-
- Kontakt:
bh hrvat je napisao/la:hrvatska ima bolje komentatorei tv ali kod njih preko osamdeset posto stanovnistva placa pretplatu, negdje oko osam eura pa......
jbg,nije sve u tome,u pretplati,i prije rata tv zagreb je imao daleko bolje komentatore nego tv sarajevo
netko je imao bolje sportske komentatore a netko humorističke emisije. kada se samo sjetim tv zagreba od prije rata zaboli me glava, pogotovo njihov novogodišnji program
-
- Kontakt:
bh hrvat je napisao/la:netko je imao bolje sportske komentatore a netko humorističke emisije. kada se samo sjetim tv zagreba od prije rata zaboli me glava, pogotovo njihov novogodišnji program
trenutno smo na temi sportski komentatori,koliko ja vidim
Ja kad slusam HTV2 hocu da se ubijem od dosadebh hrvat je napisao/la:hrvatska ima bolje komentatorei tv ali kod njih preko osamdeset posto stanovnistva placa pretplatu, negdje oko osam eura pa......
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Ja bih samo da pohvalim drzavnu televiziju(BHT 1),tj. posebno sportsku redakciju,jer su u protekloj godini pratili gotovo sve vaznije sportske dogadjaje,bilo bi dobro da tako nastave i u 2010.Bilo je malih problema,gafova i sl.,al sve u svemu jako dobro odradjen posao. 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
-
- Kontakt:
mak_033 je napisao/la:Ja kad slusam HTV2 hocu da se ubijem od dosadebh hrvat je napisao/la:hrvatska ima bolje komentatorei tv ali kod njih preko osamdeset posto stanovnistva placa pretplatu, negdje oko osam eura pa......
jbg.
sto se tice sporta i komentatora htv2 je vrh u regionu ali i njih je uhvatila kriza pa su jedan termin lige prvaka pustili tv novoj koji nisu ni do koljena htv. nije isto prenositi tekmu direktno sa stadiona i iz neke sobice u televizije, opet se vraćamo na financije i pretplatu tako kad smo kod bht-a koliko para toliko i muzike
Ovi sa ES sto prenose AKN su toliko neupuceni sto se tice prenosa i kolicina gluposti koju znaju da kazu se granici sa nemogucim.
A sto se tice najboljih komentatora mislim da Arena Sport ima ubedljivo najjacu postavu komentatora,ne znam koliko vi imate mogucnost da je pratite ali uzivancija je gledati prenos kada ide na tom programu ,a o odabiru i raznolikosti programa ne treba raspravljati mislim da je po programu jaca i od ES i SK.
A sto se tice najboljih komentatora mislim da Arena Sport ima ubedljivo najjacu postavu komentatora,ne znam koliko vi imate mogucnost da je pratite ali uzivancija je gledati prenos kada ide na tom programu ,a o odabiru i raznolikosti programa ne treba raspravljati mislim da je po programu jaca i od ES i SK.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
sad mi pade na pamet muratovic iz zenice onaj celavi mali... Elem sjecate se da je za euro 2008 radio one emisije sa hercegovkom.. Lik je svaku emisiju jednu ruku drzao ispod stola i to ono medju nogama.. Koji kroner
Marijan Mijajlović je od danas zaposlen na FTV, sto znaci da ce prenositi utakmice Lige šampiona

Hvala Bogu, samo ne znam koliko je dobar trenutak za posao na FTV-u, kod njih je luda kuća.biskitt je napisao/la:Marijan Mijajlović je od danas zaposlen na FTV, sto znaci da ce prenositi utakmice Lige šampiona![]()
![]()
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- sarajlija89
- Kontakt:
ma dobro...BAHO pa svi ostali nema tu sta...ne moze sa bahom niko.....meni se svidja adis hadzic sa obna....jos da nije sase vugdalica
...a taj mali sto je kosarku prenosio na obnu se zove edin avdic...gdje je on sad uopce...
...uglavnom baho nedostizan pa tek svi ostali

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:ma dobro...BAHO pa svi ostali nema tu sta...ne moze sa bahom niko.....meni se svidja adis hadzic sa obna....jos da nije sase vugdalica![]()
...a taj mali sto je kosarku prenosio na obnu se zove edin avdic...gdje je on sad uopce...
...uglavnom baho nedostizan pa tek svi ostali
edin avdić i marjan mijajlović pa onda velika praznina pa onda ostali