Sportski komentatori

BosnianBosnian
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la BosnianBosnian » 13 jan 2010, 13:48

Najbolji voditelj na svijetu je John Motson. Komentator engl. BBC-a
A od naših su mi super komentatori BHT1-a
Sea,sea,siders --- Pompey till I die!

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 13 jan 2010, 13:53

BosnianBosnian je napisao/la:Najbolji voditelj na svijetu je John Motson. Komentator engl. BBC-a
SABAHUDIN TOPALBECIREVIC......i moze Marijan bit mu zamjena.......

al repku treba prenosit BAHO dfinitivno zazelio sam se njegovih komentara.... ;) ;) ;) ;)

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 13 jan 2010, 14:07

umene zeljo je napisao/la:
BosnianBosnian je napisao/la:Najbolji voditelj na svijetu je John Motson. Komentator engl. BBC-a

al repku treba prenosit BAHO dfinitivno zazelio sam se njegovih komentara.... ;) ;) ;) ;)
ma kakav Baho...veze on nema...istina, zna da digne atnosferu, al on veze sa fudbalom nema...on dok je komentariso znao je fuliti ime negog igraca...a cuj da mu Marjan bude zamjena...hahah..
Marjan uz Mustafu Radoncica je jedini komentator u BiH koji nesto vrijedi...i onaj sa AreneSport, so je bio na OBN, prenosi NBA, momak stvarno zna sve...on je isto tko dobar, ovo ostalo sve debil do debila, treba im zabraniti da komentarisu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 13 jan 2010, 15:53

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
umene zeljo je napisao/la:

ma kakav Baho...veze on nema...istina, zna da digne atnosferu, al on veze sa fudbalom nema...on dok je komentariso znao je fuliti ime negog igraca...a cuj da mu Marjan bude zamjena...hahah..
Marjan uz Mustafu Radoncica je jedini komentator u BiH koji nesto vrijedi...i onaj sa AreneSport, so je bio na OBN, prenosi NBA, momak stvarno zna sve...on je isto tko dobar, ovo ostalo sve debil do debila, treba im zabraniti da komentarisu...
Oldicno si rekao, znaci onaj sto je prenosio NBA na OBN-u onaj mali, onda Marjan za fudbal i Radoncic za rukomet. Ovo ostalo na trenutke te prijatno iznenadi, generalno mrka kapa ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 14 jan 2010, 22:40

drzava od cetiri miliona ljudi u kojoj tek mozda jedna cetvrtina placa pretplatu od bijednih tri evra ima i predobre komentatore i prejake kanale

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 jan 2010, 22:43

bh hrvat je napisao/la:drzava od cetiri miliona ljudi u kojoj tek mozda jedna cetvrtina placa pretplatu od bijednih tri evra ima i predobre komentatore i prejake kanale

ima i hrvatska toliko stanovnika pa ima daleko bolje komentaotre,kod nas su odlični marjan mijalović,edin avdić i donekle mustafa radončić

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 14 jan 2010, 22:45

hrvatska ima bolje komentatorei tv ali kod njih preko osamdeset posto stanovnistva placa pretplatu, negdje oko osam eura pa......

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 jan 2010, 22:46

bh hrvat je napisao/la:hrvatska ima bolje komentatorei tv ali kod njih preko osamdeset posto stanovnistva placa pretplatu, negdje oko osam eura pa......

jbg,nije sve u tome,u pretplati,i prije rata tv zagreb je imao daleko bolje komentatore nego tv sarajevo

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 14 jan 2010, 22:52

netko je imao bolje sportske komentatore a netko humorističke emisije. kada se samo sjetim tv zagreba od prije rata zaboli me glava, pogotovo njihov novogodišnji program

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 jan 2010, 22:54

bh hrvat je napisao/la:netko je imao bolje sportske komentatore a netko humorističke emisije. kada se samo sjetim tv zagreba od prije rata zaboli me glava, pogotovo njihov novogodišnji program

trenutno smo na temi sportski komentatori,koliko ja vidim

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 14 jan 2010, 22:56

bh hrvat je napisao/la:hrvatska ima bolje komentatorei tv ali kod njih preko osamdeset posto stanovnistva placa pretplatu, negdje oko osam eura pa......
Ja kad slusam HTV2 hocu da se ubijem od dosade
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 14 jan 2010, 22:57

Ja bih samo da pohvalim drzavnu televiziju(BHT 1),tj. posebno sportsku redakciju,jer su u protekloj godini pratili gotovo sve vaznije sportske dogadjaje,bilo bi dobro da tako nastave i u 2010.Bilo je malih problema,gafova i sl.,al sve u svemu jako dobro odradjen posao. :D
Zola in, Zola passes, Zola scores !

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 jan 2010, 23:02

mak_033 je napisao/la:
Ja kad slusam HTV2 hocu da se ubijem od dosade

jbg.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 14 jan 2010, 23:02

sto se tice sporta i komentatora htv2 je vrh u regionu ali i njih je uhvatila kriza pa su jedan termin lige prvaka pustili tv novoj koji nisu ni do koljena htv. nije isto prenositi tekmu direktno sa stadiona i iz neke sobice u televizije, opet se vraćamo na financije i pretplatu tako kad smo kod bht-a koliko para toliko i muzike

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jan 2010, 00:40

Ovi sa ES sto prenose AKN su toliko neupuceni sto se tice prenosa i kolicina gluposti koju znaju da kazu se granici sa nemogucim.
A sto se tice najboljih komentatora mislim da Arena Sport ima ubedljivo najjacu postavu komentatora,ne znam koliko vi imate mogucnost da je pratite ali uzivancija je gledati prenos kada ide na tom programu ,a o odabiru i raznolikosti programa ne treba raspravljati mislim da je po programu jaca i od ES i SK.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 15 jan 2010, 01:35

sad mi pade na pamet muratovic iz zenice onaj celavi mali... Elem sjecate se da je za euro 2008 radio one emisije sa hercegovkom.. Lik je svaku emisiju jednu ruku drzao ispod stola i to ono medju nogama.. Koji kroner

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 19 jan 2010, 21:29

Marijan Mijajlović je od danas zaposlen na FTV, sto znaci da ce prenositi utakmice Lige šampiona :) :) :)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 19 jan 2010, 21:32

biskitt je napisao/la:Marijan Mijajlović je od danas zaposlen na FTV, sto znaci da ce prenositi utakmice Lige šampiona :) :) :)
Hvala Bogu, samo ne znam koliko je dobar trenutak za posao na FTV-u, kod njih je luda kuća.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 jan 2010, 21:34

ma dobro...BAHO pa svi ostali nema tu sta...ne moze sa bahom niko.....meni se svidja adis hadzic sa obna....jos da nije sase vugdalica :lol: :lol: ...a taj mali sto je kosarku prenosio na obnu se zove edin avdic...gdje je on sad uopce... ;) ...uglavnom baho nedostizan pa tek svi ostali
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 19 jan 2010, 22:01

sarajlija89 je napisao/la:ma dobro...BAHO pa svi ostali nema tu sta...ne moze sa bahom niko.....meni se svidja adis hadzic sa obna....jos da nije sase vugdalica :lol: :lol: ...a taj mali sto je kosarku prenosio na obnu se zove edin avdic...gdje je on sad uopce... ;) ...uglavnom baho nedostizan pa tek svi ostali

edin avdić i marjan mijajlović pa onda velika praznina pa onda ostali

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.