pile87 je napisao/la:1L8F9C2 je napisao/la:P.S. Pile ne pametuj tjeras me da ti nadjem dosta igraca koji su dosli u Englesku a nisi igrali za svoje reprezentacije. Tamo vaze neka druga pravila ali ona su ne tako cesto krsena. Znam samo da se Liverpool cesto zalio kako su igraci Uniteda sa strane dobijali dozvole kad nisu ispunili uslove. Ako bude potrebe naci cu imena ali ne pametuj kad ne znas.
Ne glupiraj se majke ti tvoje balave pa nije to semizovac da svak izmislja pravila kako hoce imaju jasna pravila a momak ti je iznad napisao kakva su to sto ne znas odgovoriti na pitanje ne znaci da moras uostalom nije ni bilo upuceno tebi jer od tebe niko i ne ocekuje da shvatis nesto!
PS nadji mi te igrace sto igraju u Engleskoj molim te a da nisu u repreznetaciji svoje zemlje !!!
Ovo cu progledati kroz prste jer cu te argumentima dovesti do toga da se zapitas neke stvari.
Posto sam naucio da ti pojma nemas hajde momak da te cujemo kako je EDUARDO DA SILVA dobio radnu dozvolu za prelazak u Arsenal ? Hoces jos primjera jer vidim da nemas pojma.Ali posto si gore poceo sa uvredama da ti dam jos primjera i hocu izvinjenje.
1. Jamajčanin Claude Davis dobio je dozvolu iako nema 75 posto nastupa za reprezentaciju, a Jamajka je tek 93. na Fifinoj ljestvici
2. Brazilac Anderson ima radnu dozvolu za Manchester United iako nikad nije zaigrao za nacionalnu momčad.(Znaci doktore prije dolaska u United bez nastupa za repku

)
Evo doktore ENGLESKOG FUDBALA pa cu ti ja dati jos primjera ali samo da ti kazem da EDUARDO DA SILVA nije ispunio normu od 75% utakmica kad je dolazio u Arsenal. Ocekujemo objasnjenje za ovo moderno poklapanje tebe