FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

crni89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la crni89 » 14 jan 2014, 14:52

Iskreno da kazem veliki sam fan fk sarajeva,i volio bi da sarajevo dodje do titule...hajd ovaj tan je stvorio neku euforiju..i sad ja vas sve pitam na cemu vi trenutno temeljite tu euforiju isve sto pisete...jeli i jedna igrac do sada potpisao za vas??,a napustio vas je najbolji igrac..ja bi se zapisto malo kad pisem ,na cemu se temelji vasa euforiju..kod vas je sve rekla ,kazala..imal sta konkretno da se i ja veselim...sarajevo do titule

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 14 jan 2014, 14:53

Hordas Doboj je napisao/la:
veteran 1987 je napisao/la:Uopšte nije logično da u situaciji kada klub ima dovoljno para dopustiš sebi luksuz da ništa ne zaradiš na najboljem igraču, jer ako para ima dovoljno, a on se ****, onda ga lagano sledećih šest mjeseci strpaš na klupu i uništiš mu karijeru i pokažeš svu moć kluba i da sa njim nema zajebancije, ili ipak?
Pa mozda su Nikoli trebali dati platu 20.000 a ostalim po 3.000? Bas bi bilo skladno u ekipi. A zadrzat ga ne mozes jer ima covjek klauzulu po kojoj moze otici za 25.000KM.
Nego ne odgovori ti meni za ono KLJUČNA STVAR JE "RASKINUO UGOVOR"?

@hilmo
To je tvoje misljenje i postujem ga. Pretpostavljam da je kod svih navijaca podijeljeno misljenje tj da jedni opravdavaju a drugi ne.
Ali, ako Nikola kaze da je sve bilo korektno sa strane uprave, da mu je sve placeno, da nije bilo nikakvog verbalnog konflikta, da su mu ponuđeni poboljsani ugovori, onda ja ne vidim sta je uprava mogla jos napraviti da bi ostao u klubu.
Šta bi ti uradio?
Dali je RASKINUO ili je RASKINULA, ako je RASKINUO onda nema obeštećenja, ili sam ja nešto loše razumio, ako ima klauzulu onda on odlazi uz propisano OBEŠTEĆENJE bilo ono 1000 km ili 100 000 km, onda to nije RASKID nego je transfer, a ako je RASKID sporazumni ili jednostrani on ima čiste papire i odlazi bez ikakvog obeštećenja, razlog raskida je nebitan.
"JOŠ OD 1926"

Solskjaer
Kontakt:

Post Postao/la Solskjaer » 14 jan 2014, 15:00

Sarajlijc@ je napisao/la:Sretno Nikola majstore, ma gdje god otisao!
Nikola je pokazao mnogo vise od igraca koji su ponikli u Sarajevu i ne treba mu zamjeriti sto ide, moramo ga razumjeti. Ipak je za kratko vrijeme mnogo pruzio u ekipi a i nije nesto mlad da moze cekati ide da osiugura egzistenciju. vjerujem ja da ce uprava sad dovesti neko extra pojacanje. Mislim da bi se Hadzic nekako najbolje uklopio.

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 14 jan 2014, 15:04

Mnogo ljudi je umislilo fakat da je Sarajevo preko noći postalo PSG ili Monaco u najmanju ruku, evo ovo se dešava tek toliko da malo uhaviza ove navijače, simpatizere, pa i navijače drugih klubova kakva je situacija u našoj ligi kada se ovo dešava u Sarajevu koje eto važi za finansijski najjači klub u državi. Sve i da imamo hrpu para, besprijekorne uslove, europsku organizaciju ne pomaže puno kada je liga odron, posjete žalosne i uslovi za plakanje. Koliko ga god ja ne volim, Amar Osim je doktor nauka za ovu našu ligu, za mentalni sklop naših igrača i zna kako ih postaviti na pravo mjesto, prvo što ga ne bi doveo nikako pod ovim uslovima, drugo što bi mu sjedio na tribinama pa neka je stoput najbolji. Sarajevo je u zadnjih par godina šok terapija propalih fudbalera koji dolaze, koštaju, dosta i dadnu da budem objektivan, ali odlaze za maglu i tu je problem ogroman. I sad se ja pitam kako neko očekuje Stevanovića, reprezentativca BiH, iz jedne BBVA, kada Nikola odlazi u Koreju da igra?
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 14 jan 2014, 15:05

A i seru , ako nisu mogli predstaviti još jedno pojačanje ... ja ne mogu da vjerujem.. šta radi taj Ibraković :?

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 14 jan 2014, 15:06

Solskjaer je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Sretno Nikola majstore, ma gdje god otisao!
Nikola je pokazao mnogo vise od igraca koji su ponikli u Sarajevu i ne treba mu zamjeriti sto ide, moramo ga razumjeti. Ipak je za kratko vrijeme mnogo pruzio u ekipi a i nije nesto mlad da moze cekati ide da osiugura egzistenciju. vjerujem ja da ce uprava sad dovesti neko extra pojacanje. Mislim da bi se Hadzic nekako najbolje uklopio.
Ja da sam navijač Sarajeva ne bih mu ništa zamjerio, osim onog neki dan teksta što se lijepilo ovdje iz novina i portala, kad su ismijavali druge, kad je kao rekao da nema nijedne ponude, da mu lijepo u Sarajevu i da fol želi ostati tu. :arrow: :arrow:
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 14 jan 2014, 15:13

da neko vidi sa strane koji je tim doveo dobrih igraca rekao bi da je Tan preuzeo Olimic a ne Sarajevo, ljudi dovedose desetak dobrih igraca a Sarajevo nista za sad. haj vidjecemo kako se odvija situacija, mada me nebi iznenadilo da Olimipic osvoji titulu ove godine.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 jan 2014, 15:15

TimeLine je napisao/la:Ja da sam navijač Sarajeva ne bih mu ništa zamjerio, osim onog neki dan teksta što se lijepilo ovdje iz novina i portala, kad su ismijavali druge, kad je kao rekao da nema nijedne ponude, da mu lijepo u Sarajevu i da fol želi ostati tu. :arrow: :arrow:
I Ronaldu je ljepo u Realu, ali da Barca ponudi 5-6 milona vise nego sto prima, jos bi mu bilo ljepse. :mrgreen:

Kakav moral, ljubav, kod igraca i klubova, samo biznis i interesi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 jan 2014, 15:16

nikola nece nigdje jelde :mrgreen: ma nema veze doci ce vam misimovic, stevanovic...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 14 jan 2014, 15:16

Konzerva je napisao/la:da neko vidi sa strane koji je tim doveo dobrih igraca rekao bi da je Tan preuzeo Olimic a ne Sarajevo, ljudi dovedose desetak dobrih igraca a Sarajevo nista za sad. haj vidjecemo kako se odvija situacija, mada me nebi iznenadilo da Olimipic osvoji titulu ove godine.
Nema prijatelju iznenađenja ni ove godine. Titulu osvaja Željo, kao i do sad. Malo je vremena da se bilo koji igrač uigra, pa da dođe i Messi, ako me razumiješ. Jedino će biti dobro za duži vremenski period ako se nastave vračati dugovi i potpisivati ugovori s igračima na dvije do tri godine. A ne da menadžeri gledaju samo sebe, od toga ništa.

Edit: Samo je šteta što barselonafan, odnosno lafmoman neće više moći pisati, srce će ga strefit. :D

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 jan 2014, 15:38

Pojačanja će doći tek poslije subote, tada ce neki uposlenici dobiti nogu, neki igraci nogu, doci ce neki ljudi iz Engleske a moguce i igrac koji... uz jos pojačanja...
ne znam odakle info da je trebao vec neko doci prije 18-og ???
Mislite da se sad moze raditi mimo Tana i njegovih smjernica? :roll:
Jedino je bilo dozvoljeno sa Sirijccem i Stevanocicem razgovarati, jedan je dogovorenn a drugi je odlucio da mu je bolje u Elche-u

timeline@
nisi mogao znati za komazeca osim ako nisi pisao to prije 4 dana, kada je dobio ponudu ;)

do tada nije imao nista osim ponude naseg kluba da produzi ugovor

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jan 2014, 15:43

Dosta je tih "insajderskih" informacija, veze vi nemate kao ni ja :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 jan 2014, 15:44

Konzerva je napisao/la:da neko vidi sa strane koji je tim doveo dobrih igraca rekao bi da je Tan preuzeo Olimic a ne Sarajevo, ljudi dovedose desetak dobrih igraca a Sarajevo nista za sad. haj vidjecemo kako se odvija situacija, mada me nebi iznenadilo da Olimipic osvoji titulu ove godine.
Skupe hrpu dobrih igrača i dadnu im ogromne plate za koje se treba ozbiljno zadužit', pa kad dođe vrijeme naplate onda slijedi sunovrat. Recept već viđen u KK Bosna i RK Bosna.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 jan 2014, 15:57

hilmo je napisao/la:Dosta je tih "insajderskih" informacija, veze vi nemate kao ni ja :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nisu nikakve insajderske informacije nego normalne i dostupne informacije,a to sto se neki loze na neke igrace koji veze nemaju sa nama to je druga stvar
pa zna se vec dugo da do 18. og se nece raditi nista drasticno ne kontam odakle ovi stevanovici u avionima prema sarajevu itd

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 14 jan 2014, 16:06

nije me bilo 2 dana na forumu..uh sta ste sve napisali..a sve se svodi na Nikolu, vaki naki..Hvala ti majstor, predobar si za nase lige..onih par golova cemo pamtiti.
Ugovor na godinu dana..logicno na zimu da ode,nema se tu sta pametovati.
da neko plati odstetu u takvoj situaciji,nekom klubu u PLBIH..treba biti realan :)
jel mogao ostati..jeste, al uz ugovor na jos jednu i po godinu...ovako jok, na ljeto da ode i sta onda ponovo uigravanje...ako zbilja ima finu ponudu,red je da ode ipak jos su uvijek kod nas kokuzne plate za Evropske uslove.
Uprava ima moje 100% povjerenje..samo naprijed,ako se neko plasi za sudbinu FK Sarajeva, vjerujte ona ce biti svijetla jos dugo godina...Idemo na kraju sezone u Evropu, to je vazno..tad se pravi ekipa za buducnost i dominaciju.
U januaru zavrsiti posao sa Tanom, malo se uhodati u nove uvjete rada i dovesti koga na mjesta koja skripe u timu.
Cemu pesimizam..odavno nismo bili u boljoj situaciji..jel se neko sjeca kad smo zadnji put bili rahat oko licence za Evropu, a sad to niko ne spominje.
Tan,Dino, Ibro i ostala ekipa, samo hrabro..dug put je pred nama do plasmana u Ligu Prvaka!!!
Treba raditi i vjerovati u sebe!!!

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 14 jan 2014, 16:19

rammstein je napisao/la:Pojačanja će doći tek poslije subote, tada ce neki uposlenici dobiti nogu, neki igraci nogu, doci ce neki ljudi iz Engleske a moguce i igrac koji... uz jos pojačanja...
ne znam odakle info da je trebao vec neko doci prije 18-og ???
Mislite da se sad moze raditi mimo Tana i njegovih smjernica? :roll:
Jedino je bilo dozvoljeno sa Sirijccem i Stevanocicem razgovarati, jedan je dogovorenn a drugi je odlucio da mu je bolje u Elche-u

timeline@
nisi mogao znati za komazeca osim ako nisi pisao to prije 4 dana, kada je dobio ponudu ;)

do tada nije imao nista osim ponude naseg kluba da produzi ugovor
Ponuda nije nikakva došla. Ja kad sam pisao tad je bio u Turskoj i pregovarao, ljudi mu dali svoje uvjete i čekalo se da menadžer i on odluče. Mislim da sam i pisao koliko mu je ponuđena plata. Vjerovatno je poslije toga došlo nešto isplativije, ali se znalo da on želi da ide, i da zaradi još para jer nije tako mlad. Sarajevo mu nije ništa moglo ponuditi, jer je već otpisao neke dugove koji su bili prema njemu. ;)

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 14 jan 2014, 16:30

Jes' otpisao nam je 3 plate i duzni smo mu jos 3 xD

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 14 jan 2014, 16:48

Sporazumni raskid ugovora sa Erminom Huseinbašićem.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 14 jan 2014, 17:13

Ja neki dan kopirao sa twittera da Nikola ode, mnogi me napadose :roll: Vjerujte da navijaci zadnji sve saznaju, kuhalo se ovo vec podugo ;)

EvilBunch
Kontakt:

Post Postao/la EvilBunch » 14 jan 2014, 17:46

fedeltafrotta je napisao/la:nikola nece nigdje jelde :mrgreen: ma nema veze doci ce vam misimovic, stevanovic...
ne...vama ce doci adilovic - klotz

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, Bing [Bot], NazorUso, r3m1, Tarapi i 50 gostiju.