BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Logično je da su u FCB zabrinuti zbog Alabe, mi smo po čitavu polusezonu igrali bez Kagawe, Gecea i sad Gundogana, pa se to nije toliko osjetilo, kao što se osjetilo igranje bez oba beka i dvojice štopera. Na tržištu je najveća ponuda igrača koji igraju od 16-16, puno su skuplji vrsni napadači, krila i bekovi, tako da je i FCB manji problem kad ne igra Švajnštajger nego Lam ili Ribery. U tom kontekstu bih ja gledao na eventualnu prodaju Gundogana ako ne produži.
- gerdmuller
- Kontakt:
edobvb je napisao/la:En bavarci kukaju, boje se povredio I'm se Alaba.
Kazu ako sta bude ozbiljnije, tesko ce naci zamjenu...njegov izostanak bi bio nedoknadiv!!
Hebote a mi odigrali skori citavu polusezonu bez pola tima..bez kompletne zadnje linije ..plus Gundo..pa ne kukamo kao bavarci..!
Kod njih se jedan igrac povrijedi I odmah frka.
A jakog mi kluba..prdacina..
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Klopp sagt, er sei nur da, um Jupp als einer der Ersten zu gratulieren...
Koji dingospo je doktor Klopp
A evo i Zlatan se nudi da dodje u BvB
Zlatan: "Kad ces me dovesti u BvB ? "
Klopp:"Morao bih prodati cijeli tim da bi tebe kupio"
[youtube][/youtube]
EDIT:
Zaboravio sam napisati da je Klopp i zvanicno najbolji trener na svijetu s obzirom da su ostala 2 u izboru trenutno u zasluzenoj penziji
A evo i Zlatan se nudi da dodje u BvB
Klopp:"Morao bih prodati cijeli tim da bi tebe kupio"
[youtube][/youtube]
EDIT:
Zaboravio sam napisati da je Klopp i zvanicno najbolji trener na svijetu s obzirom da su ostala 2 u izboru trenutno u zasluzenoj penziji
[youtube][/youtube]

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Joj da je spojiti ova monstruma.adnan24 je napisao/la: Zlatan: "Kad ces me dovesti u BvB ? "
Klopp:"Morao bih prodati cijeli tim da bi tebe kupio"![]()
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hebo me svak' ako Ibraga ne bi dao 50 golova u ovakvoj Borusiji.Hare_BvB je napisao/la: Joj da je spojiti ova monstruma.Mrgalj Jurgo, visi i od Ibrage.
Gledam malo ove glasove za trenera...Drogba na prvo mjesto stavio Kloppa(Zorc reaguj
Ali bo'me Ibraga rece da ce doc'.
Kolko mrzi Pepuna ne bih se iznenadio da sleti na Westfalen uskoro.

Majke mu ga spalim, Manni je isti od rodjenja.
Kirch stari zutalj.
'ta ce to derpe glasat.adnan24 je napisao/la:od Lahma naravno ni bod.

Majke mu ga spalim, Manni je isti od rodjenja.
Kirch stari zutalj.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
A nije i da ne voli mijenjati kluboveHare_BvB je napisao/la:Ali bo'me Ibraga rece da ce doc'.Kolko mrzi Pepuna ne bih se iznenadio da sleti na Westfalen uskoro.
![]()
Jao Kagawe
P.S.Gledam malo Villa-Arsenal...zaheban je ovaj Benteke pravo.
Jašta nego zaheban.adnan24 je napisao/la:P.S.Gledam malo Villa-Arsenal...zaheban je ovaj Benteke pravo.
Zabi fin golčić i osim toga fizički je dominantan sa odličnom skok igrom. Ne bi mi smetalo da on bude naš novi napadač.
Sad je samo pitanje da li smo stvarno zainteresovani, ako jesmo Zorc i "naš" Lambert će to lahko dogovorit'.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
adnan24 je napisao/la:Klopp sagt, er sei nur da, um Jupp als einer der Ersten zu gratulieren...
A evo i Zlatan se nudi da dodje u BvB![]()
Klopp:"Morao bih prodati cijeli tim da bi tebe kupio"![]()
[youtube][/youtube]
EDIT:
"Es macht Spaß, euer Team zu sehen"
Ibrahimovic‘ Flirt mit dem BVB-Trainer war eher scherzhafter Natur. Doch der schwedische Star-Angreifer gibt sich in dem kurzen Gespräch als BVB-Kenner zu erkennen. "Es macht Spaß, euer Team zu sehen", sagt er zu Klopp. "Es ist harte Arbeit, was ihr macht. Aber ihr bekommt Anerkennung dafür." Ein Lob aus dem Munde des vielleicht besten Stürmers der Welt? Allein dafür dürfte sich Klopps Kurztrip nach Zürich gelohnt haben.
Da dodam i ovo
BvB Echte Liebe !!!
Pa mogli bi ovi što stavljaju postove na njemačkom i prevesti, da znamo o čemu se radi.

Auba napadač! Me gusta...
http://live.bvbtotal.de/" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: 1-0 (1.min) autogol...
+1000Semir bvb je napisao/la:
Auba napadač! Me gusta...![]()
Miki opet na sestici...ovdje se definitivno nesto kuha.
1-0...smijesan golman Bochuma.
EDIT:
Friedrich je toliko los da je to nevjerovatno...za njega je Brzenska Maldini.
Nadam se da se Klopp nece igrati s njim.
Zuti ljudi...Reus je danas demantovao da je rekao ono u vezi Lewe i malog bavarca Gotze-a i kao da ga Bayern nece moci dovesti 
Reus: „Die Aussagen sind ein Fake. So etwas habe ich nie gesagt und würde ich auch nie sagen.“
Reus: „Die Aussagen sind ein Fake. So etwas habe ich nie gesagt und würde ich auch nie sagen.“
Ima li ko link da postavi, za dsnasnju tekmu protiv bohuma?
Evo golova...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dve stvari koje se mogu primetiti na ovim pripremama su da ce Auba od prvog jula da bude prvi spic, a drugo je da Klop istu stvar radi sa Henom bas kao sto je to uradio sa Gundom kad je dosao od desetke on mu daje povuceniju ulogu sto u neku ruku i jeste dobra stvar.To je sve jasan znak da Kagava dolazi na leto.Ako ce Auba da igra najisturenijeg spic, onda ce trebati novo krilo i tu nam se kao glavno resenje namece Voland koji po potrebi moze da igra spica.Nesto sam razmisljao o potencijalnom dolasku Gintera, jer posto on moze da pokrije i DMF onda je itekako dobrodosao i ne bi trebalo puno da se zali za Kelom.Prosle sezone je Ginter par puta igrao na toj poziciji i daleko od toga da je radio los posao, dobro je pokrivao teren.Jel neko zna kakav je ovaj Bugarin Jordanov sto je upao u prvi tim?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5391_n.jpg
Rpđendanska torta mog malog rođaka za njegov prvi rođendan ...
Rpđendanska torta mog malog rođaka za njegov prvi rođendan ...
BvB Echte Liebe !!!
Ne mora znaciti da ce Auba striktno biti prvi spic,vjerovatno se samo ispituje ta opcija a ja vjerujem da bi to moglo upaliti.
Ista stvar sa Henom,bilo bi odlicno kada bi funkcionisalo s njim na DMF jer nam pod hitno treba kreator na ceneru.A ima Miki kvalitet za tako nesto.
Sto se tice Jordanova nisam ga gledao prije ovih pripremnih...cini mi se da ima finu tehniku,dobar je na lopti a cim mu je Klopp dao sansu sigurno je da ima potencijala.
P.S.Vjerujem da je Ginter na ljeto nas igrac...nekako se idealno uklapa.
Inace danas katastrofalna utakmica...posebno prvo poluvrijeme koje je igrao prvi tim.
@Damir
Grijeh je pojesti tu tortu
Ista stvar sa Henom,bilo bi odlicno kada bi funkcionisalo s njim na DMF jer nam pod hitno treba kreator na ceneru.A ima Miki kvalitet za tako nesto.
Sto se tice Jordanova nisam ga gledao prije ovih pripremnih...cini mi se da ima finu tehniku,dobar je na lopti a cim mu je Klopp dao sansu sigurno je da ima potencijala.
P.S.Vjerujem da je Ginter na ljeto nas igrac...nekako se idealno uklapa.
Inace danas katastrofalna utakmica...posebno prvo poluvrijeme koje je igrao prvi tim.
@Damir
Grijeh je pojesti tu tortu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.