FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
pripreme u Kopru, prijateljske protiv Crvene Zvezde i Sturma iz Graza
kaze anonimni necemo dobro pripreme odraditi dok oni igraju s Crikvenicom 
Sloboda Tuzla
znači riješeno je pitanje lijevog krila, Almir Halilovič
sad još jednog ili dva centralna vezna
baš se pitam ko će na desnog beka, Efendić ili Stana? 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
dobri stari HalilJTS je napisao/la:znači riješeno je pitanje lijevog krila, Almir Halilovičsad još jednog ili dva centralna vezna
baš se pitam ko će na desnog beka, Efendić ili Stana?
Sloboda Tuzla
- nesvrstani
- Kontakt:
kako bi bilo dobro zavrsiti sjever tj postaviti stolice do pocetka prve domace utakmice, il u najgorem slucaju
da sjever bude otvoren, da svijet moze ulaziti, trazit ce se karta vise to je sigurno.
ps jel se zna kad je trening u petak?
da sjever bude otvoren, da svijet moze ulaziti, trazit ce se karta vise to je sigurno.
ps jel se zna kad je trening u petak?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
navodno bi dva igraca iz Olimpica jos mogla doci na posudbu, veznjak i napadac..ostvaren je kontakt sa Irhanom Smajicem koji je u Iskri iz Bugojna bio prvi strijelac ove lige a zadnje dvije sezone je u Olimpicu. To je u slucaju da ode Mujkic.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
PlavoZuti, slijedeća i letiš. Kako ti bolan ne dosadi provocirati ljude i dati komentar na svakog njihovog novog igrača, trenera, promjenu i sl.
Savjet: Kad već imaš toliku želju, onda kod kuće uzmi veliki papir i olovku i piši velikim slovima za svoju dušu: ''Sloboda neće biti šampion, Sloboda će biti druga, Ćiro se baca sa zgrade'' i još uz to crtaj (ne)moguć scenarij, možda te prođe volja.
Savjet: Kad već imaš toliku želju, onda kod kuće uzmi veliki papir i olovku i piši velikim slovima za svoju dušu: ''Sloboda neće biti šampion, Sloboda će biti druga, Ćiro se baca sa zgrade'' i još uz to crtaj (ne)moguć scenarij, možda te prođe volja.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Probisvjet
- Kontakt:
Sjever mora biti otvoren po svaku cijenu! Hocu osim Cire i igraca da gledam Fukare! To je neizostavan dio mog dozivljaja utakmice. Sjever ima da bude pun, a i zapad.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Drago mi je sto se abd Sloboda vraca u elitu Bh nogometa,Sloboda je instittucija.Vjerujte mi uz Ciru najvece vase pojacanje je Husejnbasic,samo ako bude koncentrisan na igru i bude imo lijepo ponasanje ,on ce vas sam uvesti u premijer ligu...mali je igriacin,prodoran uz to ubica za protivnicke golmane..pozz i Srebrenika,abd dolazim na utakmice Slobode u narednom periodu...
Ako se ne bude lijepo ponašao ima da leti naglavačke. Nema zajebancijecrni89 je napisao/la:Drago mi je sto se abd Sloboda vraca u elitu Bh nogometa,Sloboda je instittucija.Vjerujte mi uz Ciru najvece vase pojacanje je Husejnbasic,samo ako bude koncentrisan na igru i bude imo lijepo ponasanje ,on ce vas sam uvesti u premijer ligu...mali je igriacin,prodoran uz to ubica za protivnicke golmane..pozz i Srebrenika,abd dolazim na utakmice Slobode u narednom periodu...
dobrodosao komsija povedi i jaranecrni89 je napisao/la:Drago mi je sto se abd Sloboda vraca u elitu Bh nogometa,Sloboda je instittucija.Vjerujte mi uz Ciru najvece vase pojacanje je Husejnbasic,samo ako bude koncentrisan na igru i bude imo lijepo ponasanje ,on ce vas sam uvesti u premijer ligu...mali je igriacin,prodoran uz to ubica za protivnicke golmane..pozz i Srebrenika,abd dolazim na utakmice Slobode u narednom periodu...
Sloboda Tuzla
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Huseinbašić je uz Smajlovića bio naš najbolji igrač i pokretao sve ka naprijed, i onu sezonu kad smo ušli a i sezonu u Premier ligi. Sad ne znam u kakvoj je formi nakon godine dana bez puno upisanih minuta.
PS: Ne znam otkud vam ta informacija, al Brčkalić ostaje u Slobodi, bar za sada, zavisi kakvi su planovi posle trenera, uglavnom nigdje nije otišao.
PS: Ne znam otkud vam ta informacija, al Brčkalić ostaje u Slobodi, bar za sada, zavisi kakvi su planovi posle trenera, uglavnom nigdje nije otišao.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
na temi radnickog momak napisa da su Brckalic i Slomic dosli na prozivkuBenjo_AFC86 je napisao/la:Huseinbašić je uz Smajlovića bio naš najbolji igrač i pokretao sve ka naprijed, i onu sezonu kad smo ušli a i sezonu u Premier ligi. Sad ne znam u kakvoj je formi nakon godine dana bez puno upisanih minuta.
Sloboda Tuzla
fukaratz je napisao/la:dobrodosao komsija povedi i jaranecrni89 je napisao/la:Drago mi je sto se abd Sloboda vraca u elitu Bh nogometa,Sloboda je instittucija.Vjerujte mi uz Ciru najvece vase pojacanje je Husejnbasic,samo ako bude koncentrisan na igru i bude imo lijepo ponasanje ,on ce vas sam uvesti u premijer ligu...mali je igriacin,prodoran uz to ubica za protivnicke golmane..pozz i Srebrenika,abd dolazim na utakmice Slobode u narednom periodu...a znamo da je brzi igracina samo ga treba dalje od alkohola cuvati valjda ce to Ciro znati srediti
Pa normala,ciro ce svojom pojavom privuc sve na tribine....na utakmicu se uvijek ide sa drustvom....pa kad zagrmi mi smo fukare iz grada soli....
crni89 je napisao/la:fukaratz je napisao/la:dobrodosao komsija povedi i jaranecrni89 je napisao/la:Drago mi je sto se abd Sloboda vraca u elitu Bh nogometa,Sloboda je instittucija.Vjerujte mi uz Ciru najvece vase pojacanje je Husejnbasic,samo ako bude koncentrisan na igru i bude imo lijepo ponasanje ,on ce vas sam uvesti u premijer ligu...mali je igriacin,prodoran uz to ubica za protivnicke golmane..pozz i Srebrenika,abd dolazim na utakmice Slobode u narednom periodu...a znamo da je brzi igracina samo ga treba dalje od alkohola cuvati valjda ce to Ciro znati srediti
Pa normala,ciro ce svojom pojavom privuc sve na tribine....na utakmicu se uvijek ide sa drustvom....pa kad zagrmi mi smo fukare iz grada soli....
Sloboda Tuzla
-
budimo_realni
- Kontakt:
http://www.kakanj-x.com/index.php/kakan ... astanak-na" onclick="window.open(this.href);return false;čelnika-mandre-i-imamovića-radi-saradnje-kaknja-i-tuzle
Bas me interesuje sta su to njih dva bas sad u ovom periodu dogovarala
Tuzla je pokrenula incijativu da od elektroprivrede dobija naknadu zbog zagadjenja termoelektrane a to se odnosi i na Kakanjbudimo_realni je napisao/la:http://www.kakanj-x.com/index.php/kakan ... ja-i-tuzle
Sloboda Tuzla
- Omerbavarac
- Kontakt:
U Sloveniji na pripremama utakmice protiv Zvezde i Sturma. Odavno nisam citao bolje infformacije kada je Sloboda u pitanju. Ovo fakat ohrabruje i daje nam nadu da ce Sloboda u narednim godinama biti jedan od glavnih kandidata za Europska takmicenja.
Taman da se do tada jos stadion malo sredi i onda udri sa Europljanima.
Edit: malo sam zakasnio sa objavljivanjem vijesti ali nema veze.
Takodjer je Almir Halilovic novo pojacanje i dolazi iz Bratstva, idealno, jer to znaci oslabljivanje konkurenata.
Edit: malo sam zakasnio sa objavljivanjem vijesti ali nema veze.
Takodjer je Almir Halilovic novo pojacanje i dolazi iz Bratstva, idealno, jer to znaci oslabljivanje konkurenata.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 14 jan 2014, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ja se čuo maloprije sa njim, kaže boriti će se za mjesto tu, jedino ako ga ne otjeraju.fukaratz je napisao/la:na temi radnickog momak napisa da su Brckalic i Slomic dosli na prozivkuBenjo_AFC86 je napisao/la:Huseinbašić je uz Smajlovića bio naš najbolji igrač i pokretao sve ka naprijed, i onu sezonu kad smo ušli a i sezonu u Premier ligi. Sad ne znam u kakvoj je formi nakon godine dana bez puno upisanih minuta.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Niste se ni vratili u PL a vec ste glavni kandidat za Euro takmicenja a jos bi da ih igrate na Tusnju koje ima 1 tribinu i to ne dovrsenu ne uslovnu za UEFA takmicennje ?!Omerbavarac je napisao/la:Ovo fakat ohrabruje i daje nam nadu da ce Sloboda u narednim godinama biti jedan od glavnih kandidata za Europska takmicenja.
Sta sve covjek nece procitat ... jos puno pure vam treba klubu da budete kao Zeljeznicar, Sarajevo, Siroki Brijeg.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- nesvrstani
- Kontakt:
sto ti je bolan krivo tolikoElegant je napisao/la:Niste se ni vratili u PL a vec ste glavni kandidat za Euro takmicenja a jos bi da ih igrate na Tusnju koje ima 1 tribinu i to ne dovrsenu ne uslovnu za UEFA takmicennje ?!Omerbavarac je napisao/la:Ovo fakat ohrabruje i daje nam nadu da ce Sloboda u narednim godinama biti jedan od glavnih kandidata za Europska takmicenja.
Taman da se do tada jos stadion malo sredi i onda udri sa Europljanima.Hajde jos titulu i kup najavite da bude full paket.
Sta sve covjek nece procitat ... jos puno pure vam treba klubu da budete kao Zeljeznicar, Sarajevo, Siroki Brijeg.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.