FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 14 jan 2014, 12:56

pripreme u Kopru, prijateljske protiv Crvene Zvezde i Sturma iz Graza :D kaze anonimni necemo dobro pripreme odraditi dok oni igraju s Crikvenicom :lol:
Sloboda Tuzla

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 jan 2014, 12:56

znači riješeno je pitanje lijevog krila, Almir Halilovič :D sad još jednog ili dva centralna vezna :D baš se pitam ko će na desnog beka, Efendić ili Stana? :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jan 2014, 12:58

JTS je napisao/la:znači riješeno je pitanje lijevog krila, Almir Halilovič :D sad još jednog ili dva centralna vezna :D baš se pitam ko će na desnog beka, Efendić ili Stana? :D
dobri stari Halil ;) jos dva vezna i napadac ako nam Mujkic ode :D po krilima smo popunjeni ko Chelsea :lol:
Sloboda Tuzla

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 14 jan 2014, 13:15

kako bi bilo dobro zavrsiti sjever tj postaviti stolice do pocetka prve domace utakmice, il u najgorem slucaju
da sjever bude otvoren, da svijet moze ulaziti, trazit ce se karta vise to je sigurno.

ps jel se zna kad je trening u petak?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Solskjaer
Kontakt:

Post Postao/la Solskjaer » 14 jan 2014, 13:16

navodno bi dva igraca iz Olimpica jos mogla doci na posudbu, veznjak i napadac..ostvaren je kontakt sa Irhanom Smajicem koji je u Iskri iz Bugojna bio prvi strijelac ove lige a zadnje dvije sezone je u Olimpicu. To je u slucaju da ode Mujkic.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 jan 2014, 13:31

PlavoZuti, slijedeća i letiš. Kako ti bolan ne dosadi provocirati ljude i dati komentar na svakog njihovog novog igrača, trenera, promjenu i sl.

Savjet: Kad već imaš toliku želju, onda kod kuće uzmi veliki papir i olovku i piši velikim slovima za svoju dušu: ''Sloboda neće biti šampion, Sloboda će biti druga, Ćiro se baca sa zgrade'' i još uz to crtaj (ne)moguć scenarij, možda te prođe volja.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jan 2014, 13:39

Sjever mora biti otvoren po svaku cijenu! Hocu osim Cire i igraca da gledam Fukare! To je neizostavan dio mog dozivljaja utakmice. Sjever ima da bude pun, a i zapad.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 14 jan 2014, 13:40

Drago mi je sto se abd Sloboda vraca u elitu Bh nogometa,Sloboda je instittucija.Vjerujte mi uz Ciru najvece vase pojacanje je Husejnbasic,samo ako bude koncentrisan na igru i bude imo lijepo ponasanje ,on ce vas sam uvesti u premijer ligu...mali je igriacin,prodoran uz to ubica za protivnicke golmane..pozz i Srebrenika,abd dolazim na utakmice Slobode u narednom periodu...

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 14 jan 2014, 13:42

crni89 je napisao/la:Drago mi je sto se abd Sloboda vraca u elitu Bh nogometa,Sloboda je instittucija.Vjerujte mi uz Ciru najvece vase pojacanje je Husejnbasic,samo ako bude koncentrisan na igru i bude imo lijepo ponasanje ,on ce vas sam uvesti u premijer ligu...mali je igriacin,prodoran uz to ubica za protivnicke golmane..pozz i Srebrenika,abd dolazim na utakmice Slobode u narednom periodu...
Ako se ne bude lijepo ponašao ima da leti naglavačke. Nema zajebancije :mrgreen:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jan 2014, 13:44

crni89 je napisao/la:Drago mi je sto se abd Sloboda vraca u elitu Bh nogometa,Sloboda je instittucija.Vjerujte mi uz Ciru najvece vase pojacanje je Husejnbasic,samo ako bude koncentrisan na igru i bude imo lijepo ponasanje ,on ce vas sam uvesti u premijer ligu...mali je igriacin,prodoran uz to ubica za protivnicke golmane..pozz i Srebrenika,abd dolazim na utakmice Slobode u narednom periodu...
dobrodosao komsija povedi i jarane 8-) a znamo da je brzi igracina samo ga treba dalje od alkohola cuvati valjda ce to Ciro znati srediti :D
Sloboda Tuzla

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 jan 2014, 13:46

Huseinbašić je uz Smajlovića bio naš najbolji igrač i pokretao sve ka naprijed, i onu sezonu kad smo ušli a i sezonu u Premier ligi. Sad ne znam u kakvoj je formi nakon godine dana bez puno upisanih minuta.

PS: Ne znam otkud vam ta informacija, al Brčkalić ostaje u Slobodi, bar za sada, zavisi kakvi su planovi posle trenera, uglavnom nigdje nije otišao.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jan 2014, 13:48

Benjo_AFC86 je napisao/la:Huseinbašić je uz Smajlovića bio naš najbolji igrač i pokretao sve ka naprijed, i onu sezonu kad smo ušli a i sezonu u Premier ligi. Sad ne znam u kakvoj je formi nakon godine dana bez puno upisanih minuta.

PS: Ne znam otkud vam ta informacija, al Brčkalić ostaje u Slobodi, bar za sada, zavisi kakvi su planovi posle trenera, uglavnom nigdje nije otišao.
na temi radnickog momak napisa da su Brckalic i Slomic dosli na prozivku
Sloboda Tuzla

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 14 jan 2014, 13:49

fukaratz je napisao/la:
dobrodosao komsija povedi i jarane 8-) a znamo da je brzi igracina samo ga treba dalje od alkohola cuvati valjda ce to Ciro znati srediti :D

Pa normala,ciro ce svojom pojavom privuc sve na tribine....na utakmicu se uvijek ide sa drustvom....pa kad zagrmi mi smo fukare iz grada soli....

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jan 2014, 13:52

crni89 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:

Pa normala,ciro ce svojom pojavom privuc sve na tribine....na utakmicu se uvijek ide sa drustvom....pa kad zagrmi mi smo fukare iz grada soli....
8-)
Sloboda Tuzla

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 14 jan 2014, 13:53

http://www.kakanj-x.com/index.php/kakan ... astanak-na" onclick="window.open(this.href);return false;čelnika-mandre-i-imamovića-radi-saradnje-kaknja-i-tuzle

Bas me interesuje sta su to njih dva bas sad u ovom periodu dogovarala :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jan 2014, 13:54

budimo_realni je napisao/la:http://www.kakanj-x.com/index.php/kakan ... ja-i-tuzle

Bas me interesuje sta su to njih dva bas sad u ovom periodu dogovarala :D
Tuzla je pokrenula incijativu da od elektroprivrede dobija naknadu zbog zagadjenja termoelektrane a to se odnosi i na Kakanj ;) a nije na odmet popricati i o drugim temama :lol:
Sloboda Tuzla

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jan 2014, 13:55

U Sloveniji na pripremama utakmice protiv Zvezde i Sturma. Odavno nisam citao bolje infformacije kada je Sloboda u pitanju. Ovo fakat ohrabruje i daje nam nadu da ce Sloboda u narednim godinama biti jedan od glavnih kandidata za Europska takmicenja.

Taman da se do tada jos stadion malo sredi i onda udri sa Europljanima. :mrgreen:

Edit: malo sam zakasnio sa objavljivanjem vijesti ali nema veze. :mrgreen:
Takodjer je Almir Halilovic novo pojacanje i dolazi iz Bratstva, idealno, jer to znaci oslabljivanje konkurenata. 8-)
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 14 jan 2014, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 jan 2014, 14:04

fukaratz je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Huseinbašić je uz Smajlovića bio naš najbolji igrač i pokretao sve ka naprijed, i onu sezonu kad smo ušli a i sezonu u Premier ligi. Sad ne znam u kakvoj je formi nakon godine dana bez puno upisanih minuta.

na temi radnickog momak napisa da su Brckalic i Slomic dosli na prozivku
Ja se čuo maloprije sa njim, kaže boriti će se za mjesto tu, jedino ako ga ne otjeraju.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 jan 2014, 14:05

Omerbavarac je napisao/la:Ovo fakat ohrabruje i daje nam nadu da ce Sloboda u narednim godinama biti jedan od glavnih kandidata za Europska takmicenja.

Taman da se do tada jos stadion malo sredi i onda udri sa Europljanima. :mrgreen:
Niste se ni vratili u PL a vec ste glavni kandidat za Euro takmicenja a jos bi da ih igrate na Tusnju koje ima 1 tribinu i to ne dovrsenu ne uslovnu za UEFA takmicennje ?! :lol: Hajde jos titulu i kup najavite da bude full paket.

Sta sve covjek nece procitat ... jos puno pure vam treba klubu da budete kao Zeljeznicar, Sarajevo, Siroki Brijeg.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 14 jan 2014, 14:09

Elegant je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Ovo fakat ohrabruje i daje nam nadu da ce Sloboda u narednim godinama biti jedan od glavnih kandidata za Europska takmicenja.

Niste se ni vratili u PL a vec ste glavni kandidat za Euro takmicenja a jos bi da ih igrate na Tusnju koje ima 1 tribinu i to ne dovrsenu ne uslovnu za UEFA takmicennje ?! :lol: Hajde jos titulu i kup najavite da bude full paket.

Sta sve covjek nece procitat ... jos puno pure vam treba klubu da budete kao Zeljeznicar, Sarajevo, Siroki Brijeg.
sto ti je bolan krivo toliko :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.