AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 13 jan 2014, 22:22

Ma ovaj Honda ce biti pravo pojacanje. Pa covjek je razvalio sinoc. Ja iskreno nisam ocekivao nista posebno od njega, pogotovo u prvih par utakmica, ali udje sinoc covjek i raznese sve. Eno, vidim da je cak i igrac utakmice prema gazzeti. :mrgreen:

Ovog naseg Matrija svi nesto zele, a nikad mu ledja vidjeti. Ne bi me zacudilo da doceka i ljeto u Milanu. :oops:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 13 jan 2014, 22:24

Honda je veliki profesionalac i jako kvalitetan igrač. Ko je pratio njegove igre u Rusiji pa i Japanskoj repki, sve mu je jasno. Naravno, nije to najviša moguća svijetska klasa ali je svakako jedan izuzetno koristan igrač.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

el92
Kontakt:

Post Postao/la el92 » 13 jan 2014, 23:11

Sve to stoji za Hondu ,ali covjek ima vec 28 godine , e to je ono sto mene nervira , sto dovodimo igrace koji nam mogu sluziti dobro 2 sezone ili igrace koji su sjaj karijere vec prosli pa ih onda zbace nama ...
grande Milan

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 jan 2014, 23:15

el92 je napisao/la:Sve to stoji za Hondu ,ali covjek ima vec 28 godine , e to je ono sto mene nervira , sto dovodimo igrace koji nam mogu sluziti dobro 2 sezone ili igrace koji su sjaj karijere vec prosli pa ih onda zbace nama ...
Ne bih se slozio da je igrac sa 28 god na zalasku karijere

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

el92
Kontakt:

Post Postao/la el92 » 13 jan 2014, 23:23

Ne mora bit Honda al govorim generalno da zadnjih 2 sezone polovnjake uzimamo ,gdje odose one pare od ibre i silve? Mogli su dovest extra igrace ,...
grande Milan

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 jan 2014, 23:49

Ono sinoc sto je odigrao je nedovoljno za ocenjivanje, mene bas zanima koliko on stvarno moze da doprinese igri Milana.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jan 2014, 10:46

Muntari je sinoc briznuo u plač kada se Allegri opraštao od igrača ..

Petagna se vraća u Milan 8-)

slika

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 14 jan 2014, 11:01

Muntari zaplak'o jer je svjestan da sad nema zabetonirano mjesto u prvih 11. :lol:

Sacchi: "Cristante has great technical qualities, and he is also intelligent. He could have a great future." 8-)

slika Velika karijera!

Edit:Weah: "Seedorf is a great player, he has a lot of experience having won everything, it would be really interesting to see him in the coaching role. As a player, He was able to motivate and drag the group forward. He might be the right coach for this young team".

"I'd like to see Maldini and Seedorf back in Milan, they are great friends and leaders, they know what the Milan shirt is all about. They successfully fought many battles together".
-Rui Costa-

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 14 jan 2014, 12:13

Evo oglasio se i Birsin agent.Kao nista vise nije sigurno kako je Alegri otisao pa bi Walter mogao da promijeni sredinu.Dosta toga zavisi i od novog trenera koji dolazi.
I na kraju ona famozna: Ali jos uvijek se ne zna nista sigurno. :mrgreen:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 jan 2014, 12:16

Ja zaboravio da Birsa uopće igra za Milan pa ga nisam svrstavao uz one panjeve (a zaslužio je, iako je za pojedine i takav doktor :ugeek: ). Neka, tek se sada vidi koliko je važna bila smjena Allegrija. Oni koji su imali zagarantovano mjesto u prvoj postavi, sada odjednom najavljuju odlaske i rone krokodilske suze.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 14 jan 2014, 12:20

Bit' će prometno sljedećih 15-ak dana u Milanu. A sve mi se čini da je Berlusconi obećao velike stvari Seedorfu, jer čisto sumnjam da bi Clarence tek tako uzeo ovaj posao. Previše je on inteligentan da bi se zaletio i na taj način rizikovao narušavanje svog ugleda. Svi znamo da se pedofil prije par sedmica vratio na mjeso predsjednika, i ovo su njegovi prvi konkretni potezi. Naravno i Barbara ima svoje zasluge.
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jan 2014, 12:43

Ali najjace ovo kako se Muntari rasplakao zbog odlaska, a zna se i zbog cega. Mogu pretpostaviti i ostalu malobrojnu ekipicu koja je zapakala. :lol:
Ostali su pretpostavljam ok, dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. :mrgreen:

Matri has agreed to join Fiorentina on loan for the rest of the season. Galliani and Pradé will iron out the last few details tomorrow.
Izgleda da se i ovo polako privodi kraju, samo da se nesto ne izjalovi. A nadam se da nece. Vise ga nema ko drzati u klubu.

edit:
OFFICIAL: Andrea Petagna has returned to Milan.
8-) 8-) 8-) 8-)

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 14 jan 2014, 13:12

Welcome home Petagna ;)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jan 2014, 13:37

E boze, kamo srece da ga nisu slali u Sampdoriu. Imali bi 12 miliona u dzepu, a malog ne bi unazadili jer kako vidim, nije se bas naigrao tamo.
A mogu se okladiti i da bi bio efikasniji od Matrija, sto i ne bi bilo nesto aman tesko. :P

Tassotti: "Matri will undergo medical tests at Fiorentina, and Petagna has returned. We're well-covered in attack."
Dakle, i ovo je rijesena stvar. Jedno drvo manje. 8-)

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 14 jan 2014, 13:41

Tassotti: Honda and Pazzini will start the Coppa Italia match vs Spezia.

Kako mi je drago da na trenerskom mjestu ne pise allegri :D

el92
Kontakt:

Post Postao/la el92 » 14 jan 2014, 14:50

Tassotti: "I hope that Seedorf changes the mentality of the team and makes us return to our old principles"

Clarence Seedorf could arrive at Milano today. He's expected to sign a 2 and a half years contract. [Mediaset]

Petagna and Galliani arrived in Milanello.

slika

slika
grande Milan

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 jan 2014, 14:51

kad igramo kup? Honda ce pokazati kakav je igrac uvjeren sam i to cim dobije pravu priliku da igra. Koliko sjajnih promjena u samo par dana, kamo srece da su se ranije desile, ali dobro je. Nema punoglavca, nema panja :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 14 jan 2014, 15:02

Tassotti: "We're all angry about the situation that we're in. Everyone at the club is to blame, above all the coaching staff." Napokon da pročitam neku izjavu koja je normalna, jer Allegri je zadnjih mjeseci samo pričao gluposti. Niti jednom nije preuzeo krivicu na sebe, već se krio iza mutavih izjava i tako sam sebe tješio.

Silvio Berlusconi: “Allegri non ha la cultura dell’allenatore del Milan”
Napokon je i pedofil nešto izjavio. Nadam se da će nešto konkretno uraditi u sljedećih par sedmica pa i mjeseci. Jer dosta je šuplje priče i glupih obećanja.

Ancelotti: " Seedorfa poznajem jako dobro, to je čovjek koji ima osobnost i znanje.Vjerujem da može uspjeti, uostalom nije ovo prvi put da Milan dovodi neiskusnog trenera, pa to su uradili sa Sacchiem i Cappelom. I oba puta je dobro prošlo."

Evo i orginalne verzije na Italijanskom. Nadam se da sam dobro ovo gore preveo. :D
"Conosco Clarence molto bene, è stato un mio giocatore e ha sempre mostrato grande personalità. Ritengo che abbia la conoscenza e la capacità per fare qualsiasi cosa nel mondo del calcio. Ora affronta una nuova esperienza in un ambiente che conosce molto bene, cosa importante. La mancanza di esperienza? Non è la prima volta che il Milan fa una scelta di questi tipo: è già successo con Arrigo Sacchi e con Fabio Capello, e in entrambe le occasioni le cose sono andate molto bene. Personalmente auguro il meglio tanto al Milan quanto a Seedorf."

Tassotti on Rami: Rami has been training with us for a long time. I think that saying he needed to get used to the team was just an excuse.

Boga mi, Mauro se danas pravo nagovorio Allegriu, izgleda se njih dvojica i nisu baš najbolje slagali. :mrgreen:
-Rui Costa-

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 14 jan 2014, 16:39

Pojacajte odbranu,to je sve sto trazim(o).Dajte nam djecu Milana na stoperske pozicije,a svi znamo na koga se tu misli. 8-)
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 14 jan 2014, 16:40

Seedorf : "I'm going to stop playing football after 22 years. It was a tough, but I'm satisfied with what I've done in my career"
"This experience in a year and a half has made me grow a lot and helped me in my next step, which will be as the coach of Milan"
Seedorf thanked everyone at Botafogo for helping him and said he'll still follow the team from distance.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.