Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Arhitekt
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Arhitekt » 14 jan 2014, 04:18

AsharaK je napisao/la:Lawson under 17,5 i Favors over 13,5 i ja u plusu nekih 25e danas :-)
Tesko da ce Lawson under, i ja ga cekam

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la AsharaK » 14 jan 2014, 04:19

Arhitekt je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Lawson under 17,5 i Favors over 13,5 i ja u plusu nekih 25e danas :-)
Tesko da ce Lawson under, i ja ga cekam
Možda stane yebi ga. Igrat će lik 40 minuta sigurno :-(
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 14 jan 2014, 04:31

Utah istuce Denvera. Puu i NBA i stavljati pare na ovo ****. Cuj Utah, e majko draga.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 jan 2014, 07:29

sreca pa sam odustao od pracenja tenisa, lakše ovako kada se probudiš i vidiš da si normalno pao, a ne nervirati sezbog debila. mene naguzi kanepi rod joj ebem, al sreca pa drugi predaju meceve pa bi se dobitak eventualno smanjio, al opet glupaca glupa

al pad na jednom listicu pazi sad, nekakav bautisto protiv smyceka i ja stavio kontra hendikep, a ovaj levat nije uzeo 3 gema u citavom mecu :roll: , ili over lu/wang, ne bi prošao ni u dva seta ja mislim :roll:

sreca je i to što sam još normalan pa su ulozi zanemarivi, inace poludit se vrlo lako može od svega ovoga

vezano za nba listic, lowrija kad god igram manje on ode više, a kada sam ga stavio više on je dao manje (neki dan) i ovaj preglupi elis predje granicu samo, al samo kada ja igram manje na njega
Zadnja izmjena: Admir_Sa, dana/u 14 jan 2014, 07:35, ukupno mijenjano 1 put.
nema potpisa

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 jan 2014, 07:33

Admir_Sa je napisao/la:sreca pa sam odustao od pracenja tenisa, lakše ovako kada se probudiš i vidiš da si normalno pao, a ne nervirati sezbog debila. mene naguzi kanepi rod joj ebem, al sreca pa drugi predaju meceve pa bi se dobitak eventualno smanjio, al opet glupaca glupa
tebe bracika izgleda nece kladara nimalo

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 14 jan 2014, 07:36

Admir_Sa je napisao/la:sreca pa sam odustao od pracenja tenisa, lakše ovako kada se probudiš i vidiš da si normalno pao, a ne nervirati sezbog debila. mene naguzi kanepi rod joj ebem, al sreca pa drugi predaju meceve pa bi se dobitak eventualno smanjio, al opet glupaca glupa
nisam ni ja druže bolji, yebo te grob, pa ne mogu da pogodim ništa, ko da sam naograjisao :roll: Dobro je pa onaj glupan Isner preda, pa cekam ovamo Cilica na duplanja za yebene dvije marke, ne bi me cudilo da Cilic glat izgubi 0-3 :lol:

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 14 jan 2014, 09:51

edohz je napisao/la:Sjeba me stari lisac Hanescu :roll:
i mene za pare tuga jebote fuj

gundul
Kontakt:

Post Postao/la gundul » 14 jan 2014, 10:22

Belmin6 je napisao/la:
nisam ni ja druže bolji, yebo te grob, pa ne mogu da pogodim ništa, ko da sam naograjisao :roll: Dobro je pa onaj glupan Isner preda, pa cekam ovamo Cilica na duplanja za yebene dvije marke, ne bi me cudilo da Cilic glat izgubi 0-3 :lol:
cilic je blokiran na bet-at-home i Sportingbet i najvjerovatnije gubi sa 3:0 :?

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 jan 2014, 10:36

Igraci sinoc jako dobro odigrali
-Lawson (morao potegnut) i Belinelli (ispromasivao se) su pali
sta rec za utakmice :oops: O Boze, pa Raptorsi su precerali u "premlacivanju" Bukcsa...
Nuggetsi aferim :oops: slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 jan 2014, 10:41

vjesnicar je napisao/la:
vjesnicar je napisao/la:B. Jaszka 2,5 OVER 1,85 wwin

Vec dugo godina pratim Bundesligu u rukometu i dosta sam upucen u taj sport, samim tim i dosta pratim veliku petorku Njemackog rukometa u koju spada i ekipa Fuchse Berlina za koju igra Poljak Jaszka. Igrac sjajnog kretanja, mozda i najbolje finte u cijeloj ligi kojom moze izbaciti igraca da ne zna je li pos'o ili dos'o a uz to i jako precizan. Uzima preko 6 suteva u toku utakmice a nerjetko se namece i kao glavni igrac u veoma vaznim utakmicama. Reci cu samo da je u posljednjih 10 utakmica za Fuchse granicu od 2,5 prebacio 8 puta i to sa lakocom u jako bitnim utakmicama protiv Kiela, Hamburga, Melsungena i Gumersbacha gdje je preuzimao ulogu realizatora veoma dobro bez obzira sto je razigravac a nije presao u utakmicama u kojima je imao smanjenu minutazu jer su utakmice rjesavali u prvih 20 minuta. Uvjeren sam da ce i danas povuci svoju ekipu i pored razigravanja svojih bekova i pivota, koji ce imati jako malo prostora jer Srbi igraju 6-0, uzeti svojih 6-7 suteva i pogoditi za njega mizernih 3 gola!

Po meni 7/10

Sretno! :mrgreen:
0/4 Poslije ovoga definitivno igrace ne igram :twisted: Previse faktora ovisi o tome da li ce preci ili ne!
kada se odabire igrač treba obratiti pozornost na više faktora, ne samo voditi se logikom on je dobar u ligi ili šta ja znam, liga je jedno i igra u klubu a SP ili EP je nešto sasvim deseto, puno je tu faktora na koje treba obratiti pažnju prilikom odabira igrača posebno ako netko ulaže više, na manji ulog se može lupati i nekad će i proći

sretno danas ljudi ;)

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 14 jan 2014, 11:12

Ajmoo Marineee

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 14 jan 2014, 11:13

live maloprije 2.05 na granollersa sad je jos jaca kvota, 5 eura pe cemo da vidimo

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 14 jan 2014, 11:23

**** mater sta god igram ono kontra, trebam vidit s nekim da on samo kontra mene igra i da dijelimo barem 70 30, jer sta god da odigram ja ubaksuziram i dodje kontra. Jbm. ti kladionicu

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 14 jan 2014, 11:31

imam jos jedan listic od jucer, kombinacija i nba koji je prosao, pa mi tako osta tekma engleske konferencije koja je odgodena a vidim ne igraju ni danas, posto je 5 parova proslo kao imam pravo na otkup ali ipak ne mogu kliknuti da uzimam, ono, stoji onaj satic kao listic ima dogadaje u tijeku a kod dobitka ima ponudeno koliko daju, vec ste imali iskustva sa ovim pa, ceka se utakmica ili 24h da bude formalno??

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 14 jan 2014, 11:45

Evo ga Cilic 2-2...hajmo preokreci do kraja, nemoj se zaje.bavat :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jan 2014, 11:48

Sta je sa ovom kosarkom u ova dva dana ?

Favoriti samo gube.

Korejska liga,prvi protiv zadnje gubi 4 razlike na HT :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

eusebio2
Kontakt:

Post Postao/la eusebio2 » 14 jan 2014, 12:12

Bravo Čilke

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 jan 2014, 12:18

slika

od jarana :roll:
nema potpisa

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 14 jan 2014, 12:20

Bravo Cilicu :D
ZZ

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 14 jan 2014, 12:35

slika

Nije od jarana, moj je. :lol:
A imao je tie break i da ga je iskoristio eto ga.

Hajde kad je krenulo da se nastavi :

slika

slika

slika

Evo malo i premier

slika

slika

Sve ovo jucer i sinoc.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.