CR7 = jedan od nas

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Manchester United are in advanced talks with Fiorentina over a deal for Anderson and a deal is close. (SkySports)ima li igdje potvrda te vijesti za Andersona da je otišao u Fiorentinu? Iz dosadašnjeg iskustva znam da je vijest konača tek kad je objavi manutd.com
neka je sretno nasem dijamantu Ako je on zadovoljan tu nemaa puno price.Kaunas je napisao/la:ADNAN JANUZAJ odlučio: "Nastupat ću za reprezentaciju Kosova!
samo, velika je šteta što vjerovatno neće nastupiti na nekom velikom takmičenjukingwazza je napisao/la:neka je sretno nasem dijamantu Ako je on zadovoljan tu nemaa puno price.Kaunas je napisao/la:ADNAN JANUZAJ odlučio: "Nastupat ću za reprezentaciju Kosova!
Ne znam koji je izvor za ovo, vidio sam na par stranica, ali ne vidim neki pouzdan izvor. Zvuci mi kao novinarska patka. A moze on igrat i za Belgiju i za Kosovo ja mislim. Kao Xavi i ostali za Spaniju i Kataloniju.Kaunas je napisao/la:ADNAN JANUZAJ odlučio: "Nastupat ću za reprezentaciju Kosova!
moze Belgiju, Albaniju, Englesku i KosovoCartman je napisao/la:Ne znam koji je izvor za ovo, vidio sam na par stranica, ali ne vidim neki pouzdan izvor. Zvuci mi kao novinarska patka. A moze on igrat i za Belgiju i za Kosovo ja mislim. Kao Xavi i ostali za Spaniju i Kataloniju.Kaunas je napisao/la:ADNAN JANUZAJ odlučio: "Nastupat ću za reprezentaciju Kosova!
Dobro to, ali mislio sam istovremeno. Jer Kosovo opet nece moc igrat zvanicne utakmice, nego prijateljske kao i Katalonija. Znaci mogao bi i za "pravu" reprezentaciju i za Kosovo igrat trenutno.Kaunas je napisao/la:moze Belgiju, Albaniju, Englesku i KosovoCartman je napisao/la:Ne znam koji je izvor za ovo, vidio sam na par stranica, ali ne vidim neki pouzdan izvor. Zvuci mi kao novinarska patka. A moze on igrat i za Belgiju i za Kosovo ja mislim. Kao Xavi i ostali za Spaniju i Kataloniju.Kaunas je napisao/la:ADNAN JANUZAJ odlučio: "Nastupat ću za reprezentaciju Kosova!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.