FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Borčevac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Borčevac » 19 jan 2010, 12:51

zli mrkvić je napisao/la:Ma ne on je njihov igrač nažalost! Nadam se da će uprava nešo učiniti po pitanju zvučnjih pojačanja. Žao mi je zbog Vranješa ali mislim da je jedva dočekao da ode iz borca. Da je drugačije i Ogi bi bio sa nama. Ova uprava je jedna od najlicemjernijih i najgorih- kite se rezultatima za koje oni nisu ama baš ništa zaslužni. Glume kao skup eksperata a ustvari su eksperti za svoj džep. To je skup najkorumpiranijih i najlošijih ljudi koji su ikad privređivali u ovom gradu. Pošto sam sa hiseta ne bi me čudilo da na Borčevim dresovima od proljeća kao sponzora stave auto školu volan koju drži brat zlikovca Stanetića koji ujedno dolazi najskupljim autom ispred barake koju on naziva klinika za plućne bolesti. Znam da nije tema ali sam ovo morao napisati. Mafija je uzela Borac, teško da će oni nešto napraviti za korist borca oni su naučeni da rade samo za svoju korist i zato ću da ponovim:

Dovedite Vuleta i Grujiča ili vi odlazite u svoje jazbine iz kojih ste došli u gradsku svetinju-BORAC!!!!!!

Laku noć braćo Lešinari!
Tako je brate zli mrkviću! 8-)

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 19 jan 2010, 13:15

U danasnjem Blicu pise da nismo zadovoljni ponudom(40 000 evra) za Petrica i da od toga vjerovatno nema nista.

Vranjes vjerovatno odlazi, jer cemo prihvatiti ponudu od 100 000 evra. Sve ce se znati u naredna dva dana.

Maric trazi pojacanja u svim linijama. Takodje, pise da trazimo jednog "provjerenog" golmana.

U nedjelju prva prijateljska, nije navedeno ime protivnika.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 19 jan 2010, 13:43

Maksimovic valjda nigdje ne ide,ali ima problema sa ledjima tako da ne trenira sa ekipom.
Treci put castimo

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 19 jan 2010, 16:19

Зоран " " тренер & &: $ $ " ?
Datum: 18.01.2010 21:00
Autor: ? &

& ? - ' " ? " $ у " " " & $ " $ $, па - " " у " са " $ " " $ $.

Ово је ¥ " % ¥ % ? ? Зоран " ". ? $ ? су $ на " $, $ % терена у " на &, $ ? " у / " $ у ?.

- ' $ $ $ " $ $. ' нас ?, " $, " су " ", & $ у $ ' $ $ оно % ' ?. ? " / " - " је стратег "црвено-?".

$ су у " ¥ за /, на $ $ су ? $ " ($ ") " & " (?). У $ ? $ " позната " $ $ " су ? на ". Ту се, " свега, ? на " /, $ ", % " " $ ".

- То је ствар & $ " управе, ? $ $ - " став на & $ - $ ' " % ', по ', & за остварење " ". - ? у разговоре " " " управе - & је ".

& $ ' $ & - се " у ? $ - $ ? $ " за / сезону у " ? ".

- % & не ' ¥ $ $ & " $, ? је " $ - у & $ $ $ " & " " " " '. ' $ - у ? " $ & за & првенства " је $ за 27. & - & је на & тренер " " " $ - у & $ " $ " ? 25 $.
"

" & & " " у ' процесу & ? у ?.

- ? ' $ с " $ " свој ? " $ не " $ $ не ". " су ' $ $ " у & ¥ ' сто $ $ $ " " - & је ".
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 19 jan 2010, 17:27

Da vam malo ne smrdi ova povrijeda Maksimovica ili sam se ja pretvorio u Batu Stojkovica :D :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 19 jan 2010, 17:54

gavra je napisao/la:Da vam malo ne smrdi ova povrijeda Maksimovica ili sam se ja pretvorio u Batu Stojkovica :D :D
Eh, ako bi ga još i saslušao u njegovom stilu, siguran sam da bi i Maksimovića zabolila leđa ;)
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 19 jan 2010, 18:03

Eh, ako bi ga još i saslušao u njegovom stilu, siguran sam da bi i Maksimovića zabolila leđa ;)
Da ga brat Djuro malo pregleda :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 19 jan 2010, 18:20

gavra je napisao/la:
Da ga brat Djuro malo pregleda :D
Sumnjivo je to, sumnjivo, bilo bi tu posla za "soko zove orla, orao pao, orao pao" ;)
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 19 jan 2010, 18:58

Vukelja definitivno u Borcu

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 19 jan 2010, 19:25

vlado lesinar je napisao/la:Vukelja definitivno u Borcu
Daj izvor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 20 jan 2010, 00:01

Od novih igrača na Gradskom stadionu, sinoć je na pregovore stigao Ljubiša Vukelja, a kako "Fokus" nezvanično saznaje, ukoliko se realizuje transfer Bojana Petrića u Standard, zamjena za njega mogao bi biti nekadašnji prvotimac Borca Vule Trivunović.

- Vranješ se već zaputio u Rumuniju, a od Petrićevog potencijalnog novog kluba očekujemo da izađe s konkretnom ponudom za našeg štopera. Ono što mogu prenijeti jeste stav Upravnog odbora da niko od igrača neće ići na pripreme u Antaliju ako ne bude imao ugovor s klubom duži od šest mjeseci. Iduće sedmice trebalo bi da sve riješimo i da imamo jasnu situaciju kada je u pitanju igrački kadar za nastavak sezone - poručio je Radmilo Šipovac, direktor FK Borac.

Malo da zakuvamo Sarajevu kad se toliko kunu u Vuleta, voli Vule Borac ;)

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 20 jan 2010, 08:36

FK Sarajevo je napisao/la:
vlado lesinar je napisao/la:Vukelja definitivno u Borcu
Daj izvor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Izvor je jedan igrac Borca

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 20 jan 2010, 13:41

Hvalim te boze da se uprava sjetila poceti pregovore sa Vuletom!Jos da se sjete Grujica,i puna saka brade. :mrgreen: Nego jeste vidjeli sta je "posteni" trener Stojnic uradio? ;)
Treci put castimo

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 20 jan 2010, 15:48

tatamata je napisao/la:Hvalim te boze da se uprava sjetila poceti pregovore sa Vuletom!Jos da se sjete Grujica,i puna saka brade. :mrgreen: Nego jeste vidjeli sta je "posteni" trener Stojnic uradio? ;)

Ову " & % ? ... $ ' $ " на ¥ ? ,$ су " % су нас ? , $ ' " јер ' ? &, ето ' % & :evil: ...!!!

ЗА ' У " & , $ " НОВЦА ... !!! :evil:
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 20 jan 2010, 18:51

tatamata je napisao/la:Hvalim te boze da se uprava sjetila poceti pregovore sa Vuletom!Jos da se sjete Grujica,i puna saka brade. :mrgreen: Nego jeste vidjeli sta je "posteni" trener Stojnic uradio? ;)
mislim da sam cuo nesto,al' da se ne blamiram aj napisite konkretno da znamo i mi ostali :roll:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 20 jan 2010, 21:15

Evo sta radi nasa "evropska UPRAVA". Rasturise sve zivo, **** ih onaj ko ih je doveo

Стојан %, " $ & " / у & ? $. Он је " $ уговор по & - ? ?, на " %, " 75.000 евра.

- $ ' ? " " % ' $ у ". & ? све / у & " ? " " $ & " у Европу. " су ? ", & ' ? $ " $ је за ' " " - & је %.
" трансфер & " у ? $ је све ". $ "црвено-?" " с " ? ", а у & $ $ " ? " ? $ " " $ по & " & $, на " %, 40.000 евра.
У & стварају " за /, а $ " " " / & $ " уговор за $ ? $. По ' $ " ? " " са % " " Новог $. $ " ? на " ? ? ? се " $ ? $ " " $ ? ?, " $ &-а.
% се " $, $ " " $ " -, ", & " " " за & ?, $ - & " " ? $ & $ ?. Огњен $ $ пут &-а, $ ? је " у ", & ? у &, а $ ", " је " & $ $ на " остаје у &.

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 20 jan 2010, 21:21

subzero81 je napisao/la:Evo sta radi nasa "evropska UPRAVA". Rasturise sve zivo, **** ih onaj ko ih je doveo

Стојан %, " $ & " / у & ? $. Он је " $ уговор по & - ? ?, на " %, " 75.000 евра.

- $ ' ? " " % ' $ у ". & ? све / у & " ? " " $ & " у Европу. " су ? ", & ' ? $ " $ је за ' " " - & је %.
" трансфер & " у ? $ је све ". $ "црвено-?" " с " ? ", а у & $ $ " ? " ? $ " " $ по & " & $, на " %, 40.000 евра.
У & стварају " за /, а $ " " " / & $ " уговор за $ ? $. По ' $ " ? " " са % " " Новог $. $ " ? на " ? ? ? се " $ ? $ " " $ ? ?, " $ &-а.
% се " $, $ " " $ " -, ", & " " " за & ?, $ - & " " ? $ & $ ?. Огњен $ $ пут &-а, $ ? је " у ", & ? у &, а $ ", " је " & $ $ на " остаје у &.
Vranjes i Petric odose a Maksimovic pola godine van terena tako ako ne nadjemo dobre zamjene propali smo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 jan 2010, 21:32

Ne mogu da vjerujem da dovode Dzonlica! :lol:

Znaci, ostali smo bez Klibera, Maksimovica, Vranjesa i Petrica. Cetvorica iz prve postave, trojica iz veznog reda!

Lesinari "otjerali" Baju, koji je dovodio igrace, a dosao Dzimi da radi isto!

Da mi jeb'o pas majku i ko me rodi za ovaj Borac da navijam!

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 20 jan 2010, 21:37

Simpatizer je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da dovode Dzonlica! :lol:

Znaci, ostali smo bez Klibera, Maksimovica, Vranjesa i Petrica. Cetvorica iz prve postave, trojica iz veznog reda!

Lesinari "otjerali" Baju, koji je dovodio igrace, a dosao Dzimi da radi isto!

Da mi jeb'o pas majku i ko me rodi za ovaj Borac da navijam!
Ma bice sve ok na kraju.....ev ima jedan problem u gradu sto nemozemo ocistiti grad od Delija i Grobara

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 jan 2010, 21:41

Vukobratovic i Vukelja prosli ljekarske preglede!

Nadajmo se da je Vukelja zdrav...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.