Dajte Kawhiju zlatnu loptu

Cuj najbolji je riberi jer je osvojio LP. Quratz bi moj osvojio da je zabar dao danteu (zasluzeni) crveni...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kao prvo, miješa vjeru sa Zlatnom loptom. Šta ima vjera veze sa dodjelom nagrade? Nikakve, mora Jussuf Bilall pomenuti vjeru, a tu je još i egoizam, da nije njega, možda bi je i osvojioanelbavarac je napisao/la:Sta fali izjavi Jussufa Bilalla Muhammeda-Riberya?beka23 je napisao/la:Nije valjda da je ovo istinaKako jadna izjava.
Tvoja mrznje prema Billalu je opravdana,posto vas guzi vec duzi vremenski periodkraljttbvb je napisao/la:Cuj najbolji je riberi jer je osvojio LP. Quratz bi moj osvojio da je zabar dao danteu (zasluzeni) crveni...
beka23 je napisao/la:Kao prvo, miješa vjeru sa Zlatnom loptom. Šta ima vjera veze sa dodjelom nagrade? Nikakve, mora Jussuf Bilall pomenuti vjeru, a tu je još i egoizam, da nije njega, možda bi je i osvojio![]()
Kakav jad, doduše to dokazuje otkad je nominovan za Zlatnu loptu.
Ako me sjecanje dobro sluzi i tvoj pulen Benzema je ucestvovao u malim igricama sa maloljetnom prostitutkom,zar ne?RickBlaine je napisao/la:Sta mu ka'e Kuran za razmjenu tjelesnih fluida sa maloljetnim prostitutkama?
Kaze da je ljudski grijesiti. Covjek je po svojoj prirodi sklon greskama. I ti si, i ja i svi mi.RickBlaine je napisao/la:Sta mu ka'e Kuran za razmjenu tjelesnih fluida sa maloljetnim prostitutkama?
Benzema ne prodaje lažni moral i bogobojaznost.anelbavarac je napisao/la:Ako me sjecanje dobro sluzi i tvoj pulen Benzema je ucestvovao u malim igricama sa maloljetnom prostitutkom,zar ne?RickBlaine je napisao/la:Sta mu ka'e Kuran za razmjenu tjelesnih fluida sa maloljetnim prostitutkama?
Omerbavarac je napisao/la:Ko kaze da Ribery nije dao izjavu.E nek mu ga je metno.Ribery :"Nisam razočaran , dapače izvukao sam pouku.Da postanem najbolji na svijetu moram postati egoističan što se protivi mom Kur'anu. Ne zelim nikoga osuđivati ali za zlatnu loptu treba manje pomagati suigracima a vise trpati k sebi , ne , to nije nogomet koji želimo...
Da, istina je, jako si dobro primjetio. Makar mi to djeluje poput onog: ja keca, al briga me, i drug takodjer. Sto kao zakljucak namece jedno: nije ispravno bez obzira napravio to Benzema koji nosi dres Madrida ili Ribery, koji nosi dres Bayerna.anelbavarac je napisao/la:Ako me sjecanje dobro sluzi i tvoj pulen Benzema je ucestvovao u malim igricama sa maloljetnom prostitutkom,zar ne?
EjsBilall je napisao/la:Kaze da je ljudski grijesiti. Covjek je po svojoj prirodi sklon greskama. I ti si, i ja i svi mi.
Po Islamu kada pogrijesis, da bi se vratio vjeri, trebas uciniti iskreno pokajanje i za oprost zamoliti Uzvisenog Allaha molitvom. Ribery se iskreno pokajao za svoje djelo. Eto sta vjera propovjeda.
Dosadni ste s tom Zahiom.
I ne samo on, nego je i Ribery MORAO dobiti crveni karton:kraljttbvb je napisao/la:Kawhi ga zabija pod precku![]()
Dajte Kawhiju zlatnu loptu![]()
Cuj najbolji je riberi jer je osvojio LP. Quratz bi moj osvojio da je zabar dao danteu (zasluzeni) crveni...
Hahahaha, bitno kralju da ti sve shvaćaš.......Valencia je napisao/la:Ako je ovo izjavio onda je stvarno dno dna. Ocekivao sam reakciju u ovom fazonu, jer se ocigledno nalozio da ce dobiti nagradu. Zbog toga je sada u psiholoskom ambisu.
Da pojedinci ne shvataju koncept nagrade pokazuje pominjanje Snajdera. Teoretski, najbolji igrac svijeta moze igrati za Verder, biti na sredini tabele sa klubom i osvojiti nagradu. To se u proslosti nije desavalo samo zato jer su takvi igraci prelazili u jake klubove. Maradona je vise puta bio najbolji igrac sa Napolijem a u LP nista nije napravio. Aj to pokusajte svariti.
Al' ga uprska.Monolog je napisao/la:Problem" je i što je Bayern sa Shaqirijem na krilu igrao jednako dobro kao i sa Riberyjem.
Individualana nagrada koju sačinjava kako statistika tako i uspjesi sa klubom/reprezentacijom.Monolog je napisao/la: Ovo je individualna nagrada i zbog toga je logično da će je Ronaldo osvojiti.
Monolog je napisao/la:ali dovoljno je pogledati brojke i sve će biti jasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.