Kako sada stoje stvari, zijanit' će oni ovih 25 mil k'o sposlom!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma otvorio sam ja već temu: parovi za sistem, min. kvota 3.00Idimidodjimi je napisao/la:Pa ja sam predlagao temu gdje bi se samo takve kvote predlagale na jednom sedmicnom listicu, po jedna dnevno, eventualno dvije pa da pljackamo kladionice kako treba, al' jok...bevanda4 je napisao/la:slabo mi prolaze parovi odavde u zadnje vrijeme..
nađem hokej kvote 4.40, poklon poklona, odigram i kažem: ma neću postavljat tamo, past ću pa će mi ljudi *ebat majku.. I evo hladno prođe u dvostrukom hendikepu.. (vladivostok)
Pa dobro, mora biti slaba prolaznost, ipak su velike kvote. Ali jednom u pola godine nek se slozi sve kako treba onda si na konju.bevanda4 je napisao/la:ma otvorio sam ja već temu: parovi za sistem, min. kvota 3.00Idimidodjimi je napisao/la:Pa ja sam predlagao temu gdje bi se samo takve kvote predlagale na jednom sedmicnom listicu, po jedna dnevno, eventualno dvije pa da pljackamo kladionice kako treba, al' jok...bevanda4 je napisao/la:slabo mi prolaze parovi odavde u zadnje vrijeme..
nađem hokej kvote 4.40, poklon poklona, odigram i kažem: ma neću postavljat tamo, past ću pa će mi ljudi *ebat majku.. I evo hladno prođe u dvostrukom hendikepu.. (vladivostok)
al slabo je posjećena, slaba i prolaznost.. parovi se uglavnom samo bace i ne analiziraju.. Bez smisla je ukratko..
Da se pridruzim lijepim zeljama za **** iz MilanaMaradonaaa je napisao/la:yebem ti i inter i milan i italiju i majku![]()
![]()
![]()
![]()
isto cekamo, bit ce, nisu losi bili koliko rez govori, uvaljat ce bar 1.truts je napisao/la:Ajde Sociedad samo jedan gool
Ma ja,prvi padam.Cautinho je napisao/la:Za danas: Arsenal,Inter,Čilić dobiva,Houston i Chicago Bullsi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.