Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Hvala na informacijama za Abalo-a, valjda ce jos jedan ubaciti do kraja 

- Milanista92
- Kontakt:
ne brini ono je zivotinja , ako bude igro 2 .. ide na 5+hare_king je napisao/la:Hvala na informacijama za Abalo-a, valjda ce jos jedan ubaciti do kraja
danas uzmem dva igraca oba ce biti na 0 tj. prvi onaj poljak 0 i sad ovaj N.Ekberg

- Fantasista
- Kontakt:
Ma nema svrhe ni pratiti ga više, idem da gledam Arsenal pa poslije sastavljam popravni.
Upozorio sam na onoj temi za Ekberga
Eknerg je pucao smo jedan sedmerac, nije uopce igrao u prvom poluvremenuPlanB je napisao/la:Posto ovo kljuse Vujin nece prebaciti 5,5...gledam dalje ponudu i zakljucak:
Oprezno sa Ekbergom veceras, u pripremnim tekmama nije abs bio previse raspucan ,a penale je pucao i lijevo krilo Fredrik Petersen.
Ekdahl du Rietz je jos uviejk na 3,5@1,85 (Supesport i WWin),a prema rosteru on im je jedini lijevi valnjski u ekipi, imat ce valjda dobru minutazu,a top u ruci ima...
Dobro je imati PlanB !
Ma ne brini EKberg je glavni sad ce da poludi u drugom, dat ce 10 golovabob je napisao/la:danas uzmem dva igraca oba ce biti na 0 tj. prvi onaj poljak 0 i sad ovaj N.Ekberg![]()

- Milanista92
- Kontakt:
O tome ja druze pricam , vidio sam tvoju analizu ... ali kad prije toga procitas 10 da je glavni igrac i da ce ici vise jednostavno te vuce da prepises .. a ne provjerena informacija ...PlanB je napisao/la:Upozorio sam na onoj temi za EkbergaEknerg je pucao smo jedan sedmerac, nije uopce igrao u prvom poluvremenuPlanB je napisao/la:Posto ovo kljuse Vujin nece prebaciti 5,5...gledam dalje ponudu i zakljucak:
Oprezno sa Ekbergom veceras, u pripremnim tekmama nije abs bio previse raspucan ,a penale je pucao i lijevo krilo Fredrik Petersen.
Ekdahl du Rietz je jos uviejk na 3,5@1,85 (Supesport i WWin),a prema rosteru on im je jedini lijevi valnjski u ekipi, imat ce valjda dobru minutazu,a top u ruci ima...
Nije ovo košarkaSTEVEN je napisao/la:Ma ne brini EKberg je glavni sad ce da poludi u drugom, dat ce 10 golovabob je napisao/la:danas uzmem dva igraca oba ce biti na 0 tj. prvi onaj poljak 0 i sad ovaj N.Ekberg![]()
ev gledam rasturaju ih, mozda ga ubaci u drugom pol, ustvari daj boze 

Ma jest, brojat ce mu golove po dva, a ako dadne od stativu to su tri gola.eusebio2 je napisao/la:Nije ovo košarkaSTEVEN je napisao/la:Ma ne brini EKberg je glavni sad ce da poludi u drugom, dat ce 10 golovabob je napisao/la:danas uzmem dva igraca oba ce biti na 0 tj. prvi onaj poljak 0 i sad ovaj N.Ekberg![]()
- masteRofPoker
- Kontakt:
A kroz noge ako dadne onda je vec presao, to mu se broji 5.STEVEN je napisao/la: Ma jest, brojat ce mu golove po dva, a ako dadne od stativu to su tri gola.

Ej tugo i analizo.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ako uspije i sebi i golmanu provuci kroz noge to se zove šakamakafo i to vrijedi kao 6 golovamasteRofPoker je napisao/la:A kroz noge ako dadne onda je vec presao, to mu se broji 5.STEVEN je napisao/la: Ma jest, brojat ce mu golove po dva, a ako dadne od stativu to su tri gola.![]()
Ej tugo i analizo.

**** te golman C. Gore zabija golove ovaj kloc Ekberg ne moze ni pogoditi okvir a kamoli dati gol
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Za 60km cekam Lens na pm3,ako ne dobijete idete odmah u 3pm
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hajde Inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!! 

Gdje je ona van gall da mi donese srecu ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I neka neko kaze da Turci nisu mutna posla. Kako ofirno izgubi Efes ...Veceras bih jos San Antonio cekao ..
Prvo me Koreja zezne na listicu.Onda Efes,pa sad i Francuzisamson je napisao/la:I neka neko kaze da Turci nisu mutna posla. Kako ofirno izgubi Efes ...Veceras bih jos San Antonio cekao ..

slabo mi prolaze parovi odavde u zadnje vrijeme..
nađem hokej kvote 4.40, poklon poklona, odigram i kažem: ma neću postavljat tamo, past ću pa će mi ljudi *ebat majku.. I evo hladno prođe u dvostrukom hendikepu.. (vladivostok)
nađem hokej kvote 4.40, poklon poklona, odigram i kažem: ma neću postavljat tamo, past ću pa će mi ljudi *ebat majku.. I evo hladno prođe u dvostrukom hendikepu.. (vladivostok)

U desetom selu živi Antuntun!
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Pa ja sam predlagao temu gdje bi se samo takve kvote predlagale na jednom sedmicnom listicu, po jedna dnevno, eventualno dvije pa da pljackamo kladionice kako treba, al' jok...bevanda4 je napisao/la:slabo mi prolaze parovi odavde u zadnje vrijeme..
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.