FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne možemo iz ovih par video klipova vidjeti da li je neki igrač dobar ili ne. Da vidimo prvo hoće li doći pa ćemo njegove kvalitete ocjenjivati nakon nekoliko utakmica, dok vidimo kako će se uklopiti. Vjerujem ovim ljudima da sigurno neće dovesti nekog kloca a znaju koliko nam je potreban dobar bek.
VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]Silkoni je napisao/la:ima li iko neki video od ovog Sirijac
za nase lige ronaldo

Kemo Alispahic je neki dobar garant dao za ovoga cim su ovoliko zapeli za njega i ovoliko se bakcu oko vize,trenirao ga je on dole neko vrijeme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Igrao je decko, kako sam uhvatio info premjesteni su u Jordan tako da je sve ok, igralo se sve, pa tako i on.Rade Paprica 9 je napisao/la:Nisam upratio iz kojeg kluba dolazi ovaj Sirijac, odnosno koliko mi se učinilo, dečko dolazi iz Sirijskog kluba. Je li moguće da je igrao u zadnje 2 godine?
oce li ovaj doci free ili zna li iko 

Ittihad Aleppo..cini mi se u tom klubu da je igrao. Aleppo, to je bilo sjediste ovih iz IDIS-a(citaj alQaida)..tu nije mogao igrati nema sanse, sad malo crnog humora.
Znajuci nase iskustvo iz rata i trcanje ispred snajpera, ma mali garant ima kondicije vise nego i jedan nas igrac.
Sad ozbiljno,vrijedi probati sa njim, odsteta ma kome je dati, ako i damo to je neka sica.
Znajuci nase iskustvo iz rata i trcanje ispred snajpera, ma mali garant ima kondicije vise nego i jedan nas igrac.
Sad ozbiljno,vrijedi probati sa njim, odsteta ma kome je dati, ako i damo to je neka sica.
-
- Kontakt:
Ahmad kalasi je jako kvalitetan igrac,,na nase uslove dosta dobar,,placeno je obestecenje za njega,,,,pregovori su trajhali 20ak dana,,uopste ga nije bilo lako nagovoriti da dodje u nasu ligu,,,njegova ekipa a i liga je prebacena u jordan,,on igra normalno,,,prije nekoliko mjeseci bio je na pragu potpisa Arminije iz bilefelda,,,ali je zbog papirologije propao transfer,,nadam se da iz istih razloga i nama nece,,,,bar se nadam
Sta ovo Nikola opet "ide" negdje haha.Ili nek objave kad potpise za neki klub ili nek ne *eru vise.Ne znam koji put vijest tipa ove bas sto procitah da on "ide" negdje...
Nikola..logicno da ce se pricati o transferu, ipak njegov ugovor istice na ljeto. a koliko sam shvatio, njemu se ide u ligu petice ili neku dr.ozbiljnu evropsku ligu..a nikako japan,koreja i sl. znaci, ako mu ko ne ponudi ugovor iz evrope..ostaje kod nas.
budzak je napisao/la:Nikola..logicno da ce se pricati o transferu, ipak njegov ugovor istice na ljeto. a koliko sam shvatio, njemu se ide u ligu petice ili neku dr.ozbiljnu evropsku ligu..a nikako japan,koreja i sl. znaci, ako mu ko ne ponudi ugovor iz evrope..ostaje kod nas.
Na pp cu ti odg
mozes i meenee uputiti u tu situaciju ???janini je napisao/la:budzak je napisao/la:Nikola..logicno da ce se pricati o transferu, ipak njegov ugovor istice na ljeto. a koliko sam shvatio, njemu se ide u ligu petice ili neku dr.ozbiljnu evropsku ligu..a nikako japan,koreja i sl. znaci, ako mu ko ne ponudi ugovor iz evrope..ostaje kod nas.
Na pp cu ti odg
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
zar je državna tajna pa ne možeš ovdje napisati
Meni je lijepo u Sarajevu, a da bih se odlučio na odlazak, potrebno je da stigne sjajna ponuda iz neke veoma dobre lige kojom bih osigurao egzistenciju.
Bravo Nikola jedan od rijetki koji je posten prema FKS.
Bravo Nikola jedan od rijetki koji je posten prema FKS.
OdstetaSilkoni je napisao/la:oce li ovaj doci free ili zna li iko
Vrlo korektna izjava Nikole.Fakat bih volio da ostane, prirastao mi je srcu, a vjerujem i većini nas.Majstor fudbala, a u isto vrijeme čvrsto s obje noge na zemlji, svaka čast.Može poslužiti kao primjer mnogima. 
Kalasi se na videu čini dobar, al' nije to nikakvo mjerilo, Bog zna kakva je ta njihova liga.Ali svaka čast našima što ga skautiraše tamo jbt, valjalo je iskopat igrača iz sirijske lige.Evo nađoh da ima i 5 nastupa za reprezentaciju Sirije, nije loše.Valjda bude pojačanje, nadam se da neće uzalud platiti odštetu za njega.

Kalasi se na videu čini dobar, al' nije to nikakvo mjerilo, Bog zna kakva je ta njihova liga.Ali svaka čast našima što ga skautiraše tamo jbt, valjalo je iskopat igrača iz sirijske lige.Evo nađoh da ima i 5 nastupa za reprezentaciju Sirije, nije loše.Valjda bude pojačanje, nadam se da neće uzalud platiti odštetu za njega.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Kemal Alispahić ga je preporučio valjda. Treniro ga, šta li
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kalaš ce da jede teren 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Pa gdje je vise ta arapcina
gledajuci ovaj clip to je vec vise nego evidentno...covjek je za ovih nekoliko minuta koliko traje video (radi se o 5-6 tekmi,ne vise) napravio toliko dobrog,vise nego komplet bekovi iz nase lige za polusezonuSilkoni je napisao/la:VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]Silkoni je napisao/la:ima li iko neki video od ovog Sirijac
za nase lige ronaldo

da on nama dodje aBd-a,a onda poslije svake njegove tekme transee na desnoj strani valja zatrpavati

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Koliko sam shvatio zabilježio je nekoliko nastupa i u azijskoj lp ?Shanks je napisao/la:Vrlo korektna izjava Nikole.Fakat bih volio da ostane, prirastao mi je srcu, a vjerujem i većini nas.Majstor fudbala, a u isto vrijeme čvrsto s obje noge na zemlji, svaka čast.Može poslužiti kao primjer mnogima.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 19 gostiju.