FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 19 jan 2010, 15:48

Seyo_TM je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:cekaj malo..SAN su zujine novine???
Nisi u toku tako da mi malo mrsko sad pojasnjavat...predugo...
Možda je sakazam :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2010, 15:54

Klub nema mogucnosti da sam prezivljava mislim ima ali na ovakav nacin kao sto je to do sad bilo ne mislim na Zelju nego na bilo koji klub u kantonu.Stanje u svim klubovima se moze nazvati poluameterskim, bez obzira koliko se neki furali.Dzeko je proizvod Zelje, Stila isto tako, Jaha je sa 19 godina nastupao u Zelji iz Zelje je otisao u Spaniju ono sto bi kanton trebao u najmanju ruku uraditi je obezbjediti da mladji mogu trenirati da imaju uslove itd to su ambasadori ne samo Zelje u svijetu nego i grada Sarajeva.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 jan 2010, 15:59

pile87 je napisao/la:Klub nema mogucnosti da sam prezivljava mislim ima ali na ovakav nacin kao sto je to do sad bilo ne mislim na Zelju nego na bilo koji klub u kantonu.Stanje u svim klubovima se moze nazvati poluameterskim, bez obzira koliko se neki furali.Dzeko je proizvod Zelje, Stila isto tako, Jaha je sa 19 godina nastupao u Zelji iz Zelje je otisao u Spaniju ono sto bi kanton trebao u najmanju ruku uraditi je obezbjediti da mladji mogu trenirati da imaju uslove itd to su ambasadori ne samo Zelje u svijetu nego i grada Sarajeva.
To je kad bi oni razmisljali kako treba, a ne "gdje sam ja u tome"...pa jedan Dinamo dobiva silnu lovu od zg koja im se vraca...al jbg ne mogu nasi razmisljati dugorocno, daj odma i sad!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2010, 16:08

Kitice dobijaju vecu lovu od nas, hajd neka mi ne trebamo biti ono da komsiji crkne krava, ali oni imaju ljudu koji traze kamcu pare od telekoma, bosnalijeka, FDS-a, opscine, kantona dok je kod nas taj iznos bitno manji.Pazi mi imamo stadion koji je bio ravaljen i zapaljen jer se nalazio na prvoj liniji niko u gradu ili kantonu nije nasao za shodno da se taj stadion krene popravljati taj stadio je simbol naseg odpora, simbol stradanja ovoga grada.Ovo samo pokazuje da nam je sve u kurcu, nije ni da nema para samo idu na druge strane u neke izmisljene klubove satro kuglaski klub sa buzdeta uzme neki iznos i rastale sa tri covjeka otvore kafanu ne bi vjerovao kolike cifre idu za sahovske manifestacije svojim ocima sam gledao takve stvari zato kazem sve sto se moze iscupati iz kantona treba zapeti zubima i noktima jer ako ne odu pare kod nas otice u takve stvari to je definitvno.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 19 jan 2010, 16:11

pile87 je napisao/la:Nasi traze otpis kamata koji iznosi priblizno pola duga prema kantonu a ne dug, kad covjek malo bolje razmisli zasto bi to neko uradio.E pa ima dosta razloga tipa Borac od grada dobije godisnje 700 000 da bi mogao finkcionisati, Siroki isto dobija nesto od zupanije a kad pogledas sta je kanton sarajevo uradio za svoje klubove veliko nista tako da bi im lijepo doslo da se malo izreklamiraju sa parama koje nece nikad dobiti a nevodno su ulozili u sport.
Momenat se jednostavno mora iskoristiti naprimjer evo vidi sarajevu opstina centar daje 20 000 za pripreme :roll:
kada spominjes kanton sarajevo,njime vlada dobro znamo koja stranacka linija i ljudi koji ne geldaju rođenu mater,a kamol sportske kolektive u koje niko od njih nije direktno ukljucen niti ima koristi. Jedinu pravu pomoc u zadnjih nekoliko godina smo dobili od općine Novo Sarajevo,ponajvise zahvaljujuci bivsem nacelniku,a sadasnjem predsjedavajucem predsjednistva BiH, Zeljki Komsicu,inace velikom navijacu Zelje.
Sa druge strane,imamo Grad Sarajevo koji nema velike nadleznosti,vise simbolicne i protokolarne,ali sam danom inauguracije Alije Behmena(velikog navijaca) za gradonacelnika bio siguran da ce pomoci,i pogledajte,200.000 za istocnu tribinu,a ovo je tek prva prava budzetska godine ove garniture vlasti.Dakle,bit ce jos pomoci za nas klub,ali se i mi moramo trznuti,a pod tim mislim na upravu kluba,ne cekati da nam nesto padne sa neba,vec treba konstantno aplicirati sa projektima prema gradu,kantonu,federaciji i drzavi,jer nam se otvaraju visokobudzetni fondovi evropske unije odakle bi mogli povuci mnogo sredstava.
Ali potrebni su strucni i kompetentni ljudi koji znaju raditi svoj posao.
Zadnja izmjena: scorpion, dana/u 19 jan 2010, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2010, 16:20

Pisem nako laicki nit sam ekspert za fininasije nit bilo sta ali su ovo stvari koje se vide okom nekog prosjecnog stanovnika naseg grada.Hajd bice bolje ako bog da ne valja kukat :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 jan 2010, 16:25

pile87 je napisao/la:Pisem nako laicki nit sam ekspert za fininasije nit bilo sta ali su ovo stvari koje se vide okom nekog prosjecnog stanovnika naseg grada.Hajd bice bolje ako bog da ne valja kukat :D
jes jes dace bog :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2010, 16:31

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Pisem nako laicki nit sam ekspert za fininasije nit bilo sta ali su ovo stvari koje se vide okom nekog prosjecnog stanovnika naseg grada.Hajd bice bolje ako bog da ne valja kukat :D
Danas sam procitao jednu jaku kaze: Ako odemo u Evropu ne treba se ni vracat!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 jan 2010, 16:31

hahahaha jaka :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 19 jan 2010, 16:34

Nakon izuzetno kostruktivnog dijaloga, da se lahko zaključiti da su naši sportski kolektivi klasično ogledalo našeg nazovimo ga društvom. Jer sve anomalije koje se uoče u sportu identične i u društvu. Kada nam države krene naprijed i svi dijelovi društva će se normalno razvijati.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 jan 2010, 16:36

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Danas sam procitao jednu jaku kaze: Ako odemo u Evropu ne treba se ni vracat!
Pa ko kitice u ratu kad su sirili istinu...lafo muzurovic im nije dao pasose da ne bjeze, a govori mu smjecanin "il mi daj il cu te razbit" hhaha

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2010, 16:42

Moj Seyo u "ljude" se ne mozes pouzdat, zato ja uvijek kazem ako Bog da! Nego ide li neko na ove treninge, ima li sta novo, jel Kerla i dalje ko gebre selasije al Hadzicki :D
Evo jos jedna dobra i to na ovom portalu kaze:
Interov veznjak Palerma Fabio Simplicio nalazi se na meti Intera, nakon što klub iz Milana nije uspio dovesti Julio Baptistu
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-29952.htm skup ludila u jednom ludilu :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 jan 2010, 16:46

pile87 je napisao/la:Moj Seyo u "ljude" se ne mozes pouzdat, zato ja uvijek kazem ako Bog da! Nego ide li neko na ove treninge, ima li sta novo, jel Kerla i dalje ko gebre selasije al Hadzicki :D
Eno ga od subote trci...jos nije stao, nas Forrest Gump :mrgreen:
Ko ide na trening po ovoj zimi svaka mu cast :mrgreen:

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 19 jan 2010, 19:07

Zna li se kad je prijateljska :?: :idea:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 20 jan 2010, 10:33

Fudbaleri Željezničara danas će otputovati na pripreme u Goražde, no ovu fazu priprema propustit će Ibrahim Šehić, Edis Mulalić i Srđan Stanić.

Šehić već od ranije vuče povrede, dok je Mulalić slomio nos na posljednjem treningu, a Stanić je povrijeđen u zimskoj pauzi i danas bi treba ići na detaljne liječničke preglede nakon koji će se znati koliko će još mirovati.

Menadžer momčadi s Grbavice Amar Osim odlučio je u Goražde povesti sve igrače koji su pod ugovorom, izuzev spomenutog povrijeđenog trojca te tri juniora i isto toliko fudbalera koji su na probi. Svoje mjesto u autobusu za put u Goražde danas će zauzeti: Bešlija, Bajić, Bekrić Bučan, Farić, Ćulum, Ćolić, Kerla, Kovačević, Gušo, Mešanović, Mehić, Mešić, Višća, Popović, Radovanović, Rovčanin, Selimović, Serdarević, Svraka, Šimić (igrači pod ugovorom), Tojaga, Radošević, Spahić (proba), Pljevljak, Poturović i Kustura (juniori).

Željezničar će u Goraždu najvjerovatnije odigrati i dva prijateljska susreta i to protiv Sutjeske iz Foče, a nakon Goražda plava ekspedicija otputovat će u Sombor.

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 20 jan 2010, 12:03

A gdje ce bit u Gorazdu ili u Vitkovicima,u Gz je jako los teren,neki dan sam bio dole...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jan 2010, 12:15

ultra@rajvosa je napisao/la:A gdje ce bit u Gorazdu ili u Vitkovicima,u Gz je jako los teren,neki dan sam bio dole...
U Vitkovicima ovo je dio priprema kad se dize fizicka sprema tako da je dio sa terenom nebitan.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 20 jan 2010, 12:16

ko je ovaj spahic jeli amir
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 jan 2010, 12:17

tax je napisao/la:ko je ovaj spahic jeli amir
Ne, Bajro Spahic.Igrac Famosa bolan znas. :D

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 20 jan 2010, 12:19

nime_tm87 je napisao/la:
tax je napisao/la:ko je ovaj spahic jeli amir
Ne, Bajro Spahic.Igrac Famosa bolan znas. :D
cuj bajro pa kakav je godste i to
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot i 26 gostiju.