Možda je sakazamSeyo_TM je napisao/la:Nisi u toku tako da mi malo mrsko sad pojasnjavat...predugo...junuz23 je napisao/la:cekaj malo..SAN su zujine novine???

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Možda je sakazamSeyo_TM je napisao/la:Nisi u toku tako da mi malo mrsko sad pojasnjavat...predugo...junuz23 je napisao/la:cekaj malo..SAN su zujine novine???
To je kad bi oni razmisljali kako treba, a ne "gdje sam ja u tome"...pa jedan Dinamo dobiva silnu lovu od zg koja im se vraca...al jbg ne mogu nasi razmisljati dugorocno, daj odma i sad!pile87 je napisao/la:Klub nema mogucnosti da sam prezivljava mislim ima ali na ovakav nacin kao sto je to do sad bilo ne mislim na Zelju nego na bilo koji klub u kantonu.Stanje u svim klubovima se moze nazvati poluameterskim, bez obzira koliko se neki furali.Dzeko je proizvod Zelje, Stila isto tako, Jaha je sa 19 godina nastupao u Zelji iz Zelje je otisao u Spaniju ono sto bi kanton trebao u najmanju ruku uraditi je obezbjediti da mladji mogu trenirati da imaju uslove itd to su ambasadori ne samo Zelje u svijetu nego i grada Sarajeva.
kada spominjes kanton sarajevo,njime vlada dobro znamo koja stranacka linija i ljudi koji ne geldaju rođenu mater,a kamol sportske kolektive u koje niko od njih nije direktno ukljucen niti ima koristi. Jedinu pravu pomoc u zadnjih nekoliko godina smo dobili od općine Novo Sarajevo,ponajvise zahvaljujuci bivsem nacelniku,a sadasnjem predsjedavajucem predsjednistva BiH, Zeljki Komsicu,inace velikom navijacu Zelje.pile87 je napisao/la:Nasi traze otpis kamata koji iznosi priblizno pola duga prema kantonu a ne dug, kad covjek malo bolje razmisli zasto bi to neko uradio.E pa ima dosta razloga tipa Borac od grada dobije godisnje 700 000 da bi mogao finkcionisati, Siroki isto dobija nesto od zupanije a kad pogledas sta je kanton sarajevo uradio za svoje klubove veliko nista tako da bi im lijepo doslo da se malo izreklamiraju sa parama koje nece nikad dobiti a nevodno su ulozili u sport.
Momenat se jednostavno mora iskoristiti naprimjer evo vidi sarajevu opstina centar daje 20 000 za pripreme
jes jes dace bogpile87 je napisao/la:Pisem nako laicki nit sam ekspert za fininasije nit bilo sta ali su ovo stvari koje se vide okom nekog prosjecnog stanovnika naseg grada.Hajd bice bolje ako bog da ne valja kukat
Danas sam procitao jednu jaku kaze: Ako odemo u Evropu ne treba se ni vracat!Seyo_TM je napisao/la:jes jes dace bogpile87 je napisao/la:Pisem nako laicki nit sam ekspert za fininasije nit bilo sta ali su ovo stvari koje se vide okom nekog prosjecnog stanovnika naseg grada.Hajd bice bolje ako bog da ne valja kukat
Pa ko kitice u ratu kad su sirili istinu...lafo muzurovic im nije dao pasose da ne bjeze, a govori mu smjecanin "il mi daj il cu te razbit" hhahapile87 je napisao/la:Danas sam procitao jednu jaku kaze: Ako odemo u Evropu ne treba se ni vracat!Seyo_TM je napisao/la:jes jes dace bogpile87 je napisao/la:Pisem nako laicki nit sam ekspert za fininasije nit bilo sta ali su ovo stvari koje se vide okom nekog prosjecnog stanovnika naseg grada.Hajd bice bolje ako bog da ne valja kukat
Eno ga od subote trci...jos nije stao, nas Forrest Gumppile87 je napisao/la:Moj Seyo u "ljude" se ne mozes pouzdat, zato ja uvijek kazem ako Bog da! Nego ide li neko na ove treninge, ima li sta novo, jel Kerla i dalje ko gebre selasije al Hadzicki
U Vitkovicima ovo je dio priprema kad se dize fizicka sprema tako da je dio sa terenom nebitan.ultra@rajvosa je napisao/la:A gdje ce bit u Gorazdu ili u Vitkovicima,u Gz je jako los teren,neki dan sam bio dole...
Ne, Bajro Spahic.Igrac Famosa bolan znas.tax je napisao/la:ko je ovaj spahic jeli amir
cuj bajro pa kakav je godste i tonime_tm87 je napisao/la:Ne, Bajro Spahic.Igrac Famosa bolan znas.tax je napisao/la:ko je ovaj spahic jeli amir
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 69 gostiju.