Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
The youngest to score 4 goals in Serie A:
1.Piola (at 18 years, 1 month)
2.Berardi (at 19 years, 5 months)
3.Meazza (at 19 years, 8 months)
1.Piola (at 18 years, 1 month)
2.Berardi (at 19 years, 5 months)
3.Meazza (at 19 years, 8 months)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Među velikanima je, sad je na njemu da nastavi tako.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- francobaresi
- Kontakt:
Berardo lutko moja!! Hvala ti do neba, da te nije bilo još uvijek bi Allegri uništavao sve što je sveto.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Kao i obicno, krivci se traze na pogresnim mestima.francobaresi je napisao/la:Berardo lutko moja!! Hvala ti do neba, da te nije bilo još uvijek bi Allegri uništavao sve što je sveto.

Nije Allegri toliko syebao Milan, koliko su to uradili Berlusconi i Galliani svojim pogresnim procenama jos od 2007e.

- francobaresi
- Kontakt:
O tome je već pisano na temi Milana, jasno je svima da Allegri nije jedini krivac. Ali je itekako odgovoran za puno toga.MaGiCa je napisao/la:Kao i obicno, krivci se traze na pogresnim mestima.francobaresi je napisao/la:Berardo lutko moja!! Hvala ti do neba, da te nije bilo još uvijek bi Allegri uništavao sve što je sveto.![]()
Nije Allegri toliko syebao Milan, koliko su to uradili Berlusconi i Galliani svojim pogresnim procenama jos od 2007e.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Fantasista
- Kontakt:
Ok recimo da nije toliko kriv Max kao što neki tvrde. Kažete da ima previše loših igrača, ali brate čija je odluka bila da igra Nocerino a na klupi da ostanu Poli i Monto. Pored zdravih Mexesa i Ramia igra balvan Bonera koji je i glavni krivac za ovaj poraz. Njegovi retardirani potezi su i donijeli preokret i kasnije je čitava ekipa pala psihički. Takođe Honda je mogao komotno započeti meč od prve minute. Imao je toliki izbor igrača i on je opet komplikovao. Ipak mi je drago što smo izgubili jer je to bio jedini način da ovaj kreten ode.
Milan ima odličan tim, bar jednog nadprosjecnog igrača na svakoj poziciji (osim stopera, pa mozda čak i golmana, s tim sto nisam upoznat sa kvalitetom Ramija).
Da ste se ranije rijesili ovog nesretnika, uz dobrog trenera bi se moglo daleko dogurati u ligi šampiona, s tim da i sada ništa nije isključeno, italijanski je to mentalitet
Da ste se ranije rijesili ovog nesretnika, uz dobrog trenera bi se moglo daleko dogurati u ligi šampiona, s tim da i sada ništa nije isključeno, italijanski je to mentalitet

Smatram da je Sasuolo nezasluzeno pobijedio, jer sudija nije svirao ni jedan penal za Milan.A Balotelli 4 puta pada u 16. Kako mozete reci da Alegri nema jasne taktike, on je ovu doveo do savrsenstva.
Ne, salu na stranu, Milanu kao i obicno od Januara idu bolji dani.Bar tako izgleda za sada.Honda definitivno pojacanje, odmah je to pokazao.
Ovaj Berardi ili kako vec, Juventusovo dijete, bezveze igrac, Icardi bolji 100 puta.
Pozdrav za druga adointer-a i trequarsisu, ocito su banovani.
Ne, salu na stranu, Milanu kao i obicno od Januara idu bolji dani.Bar tako izgleda za sada.Honda definitivno pojacanje, odmah je to pokazao.
Ovaj Berardi ili kako vec, Juventusovo dijete, bezveze igrac, Icardi bolji 100 puta.

Amar Osim selektor BiH
Tu su oni negdje samo se drugačije zovuBeppe je napisao/la:Smatram da je Sasuolo nezasluzeno pobijedio, jer sudija nije svirao ni jedan penal za Milan.A Balotelli 4 puta pada u 16. Kako mozete reci da Alegri nema jasne taktike, on je ovu doveo do savrsenstva.
Ovaj Berardi ili kako vec, Juventusovo dijete, bezveze igrac, Icardi bolji 100 puta.![]()

Il Club più titolato al mondo!
U čemu je bolji, možda u tarlahanju Maxi Lopezove žene?Beppe je napisao/la: Ovaj Berardi ili kako vec, Juventusovo dijete, bezveze igrac, Icardi bolji 100 puta.![]()

Inače je Berardi fan intera, bar je bio do pred potpis za nas, sada će reći da nije, vjerovatno, bar sam već takav intervju pročitao, demantuje sve.

Icardia nisam dovoljno gledao, ali me i Berardi još nije nešto specijalno oduševio, imam ja njuh za ove talente.

A kada se sjetim ponosa kod našeg @adointera kada je pisao kako će dvojac Icardi-Belfodil prekucati ligu, a da su Llorente i Tevez smiješni.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ado nije sigurno to se vidi i po nashem pdf-u.muxa je napisao/la:Tu su oni negdje samo se drugačije zovu
Pogba je napisao/la: U čemu je bolji, možda u tarlahanju Maxi Lopezove žene?:

Ocito da je u tom segmentu bolji od Maksija!

Tevez i Llorente jesu smijesni.

El locco za ADMINA!
Amar Osim selektor BiH
Beppe je napisao/la: Tevez i Llorente jesu smijesni.![]()

Prvi i drugi najbolji napadač lige.

#MaxOUT
#MaxOUT
imas njuh kao za Giovinca, koji je dosad po tebi trebao biti u uzem izboru najboljih igraca na svijetuPogba je napisao/la:U čemu je bolji, možda u tarlahanju Maxi Lopezove žene?Beppe je napisao/la: Ovaj Berardi ili kako vec, Juventusovo dijete, bezveze igrac, Icardi bolji 100 puta.![]()
![]()
Inače je Berardi fan intera, bar je bio do pred potpis za nas, sada će reći da nije, vjerovatno, bar sam već takav intervju pročitao, demantuje sve.![]()
Icardia nisam dovoljno gledao, ali me i Berardi još nije nešto specijalno oduševio, imam ja njuh za ove talente.![]()
A kada se sjetim ponosa kod našeg @adointera kada je pisao kako će dvojac Icardi-Belfodil prekucati ligu, a da su Llorente i Tevez smiješni.

*La Roma non si tifa, si AMA!*
Da je imao šansu za razvijanje sa recimo Conteom ili bilo kojim drugim normalnim insanom, a ne Ranijerijima ili Ferrarama, ko zna, a i sve se to poklopilo sa najgorim Juventusom ikada, kao i ekipom koja je ispala u drugu ligu.ElLoco7 je napisao/la: imas njuh kao za Giovinca, koji je dosad po tebi trebao biti u uzem izboru najboljih igraca na svijetu
Dakle, more faktora koji su otišli drugačije, nemaju svi sreću da budu u normalnom okruženju, da ga kao u La Masiji bruse i daju povjerenje. Ne da on nema udjela u tome, ali mnoštvo je faktora na koje pogotovo mladi talentovani igrači u Italiji ne mogu uticati.
Naravno da ostaje žal jer koliko god tebi bilo smiješno, on je imao potencijal da bude među najboljim, ali nikada ga nije razvio.
#MaxOUT
#MaxOUT
"Da nije imao povrede i da su ga vodili bolji treneri, Giovinco bi bio najbolji igrač Mliječnog puta"
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Pa Giovinico i stagnira otkad je kod Contea 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

muxa je napisao/la:Pa Giovinico i stagnira otkad je kod Contea

Je li čitaš?
Govorio sam o periodu kada je trebao da ima povjerenje, stručne ljude koji će mu dati dodatnu dimenziju, a to nije imao, sada je kasno.
Uzmi Pogbu za primjer, sa 19 dobiješ sve, najbitnije, dobiješ povjerenje i znanje koje će ti ljudi prenijeti u tako delikatnim godinama koje su ključne za formiranje igrača.
Alex i Totti sigurno nisu stvoreni sjedeći na klupi mjesecima i godinama već su prepoznati kao ogromni potencijali, a budimo realni, znate kao i ja šta se radi mladim igračima u Italiji već više od deceniju, tek u zadnje vrijeme vidimo napredak, a samo iz razloga što para nema, ne bi ni danas bilo promjene.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 13 jan 2014, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Giovinco je uvijek bio vrhunski potencijal za osrednji klub. Nema on sa svojom konstitucijom i mentalitetom sta da trazi u velikom klubu, moze da bude samo rezerva. Moze se slobodno reci da je imao srecu da ga trenira Ranieri, jer Tinkerman mozda nije pravi covjek za trofeje, medjutim za mlade igrace je nepobitno prava osoba.
SI AMO CONte!!!
To sam ja i mislio kad sam napisao prethodni post samo sto Pogba cita onako kako njemu paseMitar je napisao/la:Giovinco je uvijek bio vrhunski potencijal za osrednji klub. Nema on sa svojom konstitucijom i mentalitetom sta da trazi u velikom klubu, moze da bude samo rezerva. Moze se slobodno reci da je imao srecu da ga trenira Ranieri, jer Tinkerman mozda nije pravi covjek za trofeje, medjutim za mlade igrace je nepobitno prava osoba.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.