Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I ja sam druze, procitao analizu i njegova mi se najvise svidjela, ali ****, ovo ti je kao NBA.bob je napisao/la:od toliko igraca ja uzmem ovog jaszka![]()
al eto mozda prodje sta su tri gola, sitnica
![]()
oprosti ako si radi mojeg posta uzeo trumpa. rekao sam da bi mogao biti interesantan meč, al ni na kraj pameti mi nije bilo da će fu izvući pobjedu danas. jbg druže..EmirSioux89 je napisao/la:Pa yebem im sve ima yebem u 14:00 pocelo sad zavrsilo i cijelo vrijeme gledo da bi na kraju profulio OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJKaunas je napisao/la:i snooker zna biti napetEmirSioux89 je napisao/la:Joj Trump osjedit cu radi tebe pu hebem ti
E ne mogu vjerovat sta sam ja postavio na tiket pa yebem ti i štapove i kugle i mrš![]()
Ja ti se zaboravih zahvaliti za njega, od tebe sam i prepisao. Hvalabevanda4 je napisao/la:ma strlek je bomba.. rekao sam vam jutros da je granica smijesna.. jos na njega idu manje od ocekivanja, ali ono sto dobije, tesko promasi!
na 4, mozda je zabio i jos koji, sad sam se prebacio na Poljakeeusebio2 je napisao/la:jel štrlek na 3 ili 4
Ilic 2 a Kopljar 1.Contentissimo je napisao/la:koliko je dao kopljar, a koliko m.ilic?
hvala
ps
ima li neka stranica za pratiti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.