Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
@dr.van nostrand gdje pratis ti ove statistike daj link, molim te...
-
- Kontakt:
Smijesno sve ide kako treba, a onaj Nikcevic ne moze bazena pogodit, 3 zicera fula jos ovaj udje i 100% ucinak, nece vise ni uc... Jel onaj Rutenka igra ili ne.
jel dao Vori treći go'?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
4, fino vam kažem samo kontra meneAdmir_Sa je napisao/la:evo šta sam ja igrao pa se pazite
vujin više od 5 (vidim izvodi sedmerce, bice gurava tekma, igrace puno)
M Jurecki više od 3(veze nemam kako igra, al ajd valjda ce dati 4 gola)
srbija 1x (kao nešto dobro izgledaju u pripremnim, sad im ovaj uspjeh rukometašica dao još više morala pa kontam da nece izgubiti)
kopljar marko više od 2 (veze nemam ima li zamjenu, al nešto kontam kome ce ako nece bjelorusiji zabiti, a i valdja ce htjeti da se dokaze odma da kao može, pa da mu više vjeruju u nastavku prvenstva)
duvnjak manje od 5 (hocu li strlek/cupic/vori preko, ma daj reko ovog manje valjda ce razigravati više, al et ne bi me zacudilo da zabije 5 za poluvrijeme)
nema potpisa
Pa ovaj M.Jurecki nije ulazio u igru nikako ? ima neki b.jurecki,on je igrao ali nije ovaj MAdmir_Sa je napisao/la:4, fino vam kažem samo kontra meneAdmir_Sa je napisao/la:evo šta sam ja igrao pa se pazite
vujin više od 5 (vidim izvodi sedmerce, bice gurava tekma, igrace puno)
M Jurecki više od 3(veze nemam kako igra, al ajd valjda ce dati 4 gola)
srbija 1x (kao nešto dobro izgledaju u pripremnim, sad im ovaj uspjeh rukometašica dao još više morala pa kontam da nece izgubiti)
kopljar marko više od 2 (veze nemam ima li zamjenu, al nešto kontam kome ce ako nece bjelorusiji zabiti, a i valdja ce htjeti da se dokaze odma da kao može, pa da mu više vjeruju u nastavku prvenstva)
duvnjak manje od 5 (hocu li strlek/cupic/vori preko, ma daj reko ovog manje valjda ce razigravati više, al et ne bi me zacudilo da zabije 5 za poluvrijeme)

FK Sarajevo !
- vendeta1921
- Kontakt:
jesteKaunas je napisao/la:jel dao Vori treći go'?
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Jaszka iz Poljske, hajde decko uozbilji se malo, ekipa ti gubi, potegni malo, zabij 3 gola, hajde mozes ti to !
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
krivi link,evo ispravnogalugi88 je napisao/la:@dr.van nostrand gdje pratis ti ove statistike daj link, molim te...
http://den2014.ehf-euro.com/schedule-re ... ve-report/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: PlanB, dana/u 13 jan 2014, 18:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Dobro je imati PlanB !
PlanB je napisao/la:http://www.pressball.by/news/handball/156013" onclick="window.open(this.href);return false;lugi88 je napisao/la:@dr.van nostrand gdje pratis ti ove statistike daj link, molim te...
hvala
ljubim gavendeta1921 je napisao/la:jesteKaunas je napisao/la:jel dao Vori treći go'?

a dzaba to kad Srbija i Poljska neće u over 'bem im oca

15.10.2013.
- vendeta1921
- Kontakt:
e to Bgm teskoKaunas je napisao/la:ljubim gavendeta1921 je napisao/la:jesteKaunas je napisao/la:jel dao Vori treći go'?![]()
a dzaba to kad Srbija i Poljska neće u over 'bem im oca
hajde Strlek razigraj se malo u drugom majku mu
Valjda ce Strlek da uvali dva i rastereti me.
Ajde Efeeeeeeeeeeeees
Ajde Efeeeeeeeeeeeees
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- EmirSioux89
- Kontakt:
Joj Trump osjedit cu radi tebe pu hebem ti
Manchester United!
- EmirSioux89
- Kontakt:
E ne mogu vjerovat sta sam ja postavio na tiket pa yebem ti i štapove i kugle i mršEmirSioux89 je napisao/la:Joj Trump osjedit cu radi tebe pu hebem ti
Manchester United!
i snooker zna biti napetEmirSioux89 je napisao/la:Joj Trump osjedit cu radi tebe pu hebem ti
E ne mogu vjerovat sta sam ja postavio na tiket pa yebem ti i štapove i kugle i mrš

15.10.2013.
- vendeta1921
- Kontakt:
Evo gaaaaOtelo je napisao/la:Valjda ce Strlek da uvali dva i rastereti me.
Ajde Efeeeeeeeeeeeees
Vode 10 razlike i izgubee
Evo Strlek daje 3.
Evo Strlek daje 3.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- masteRofPoker
- Kontakt:
Strlek treci gol. Hajde jos jedan !
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
ma strlek je bomba.. rekao sam vam jutros da je granica smijesna.. jos na njega idu manje od ocekivanja, ali ono sto dobije, tesko promasi!
U desetom selu živi Antuntun!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Pa yebem im sve ima yebem u 14:00 pocelo sad zavrsilo i cijelo vrijeme gledo da bi na kraju profulio OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJKaunas je napisao/la:i snooker zna biti napetEmirSioux89 je napisao/la:Joj Trump osjedit cu radi tebe pu hebem ti
E ne mogu vjerovat sta sam ja postavio na tiket pa yebem ti i štapove i kugle i mrš![]()
Manchester United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.