Damir Džumhur
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Damir Džumhur
a ko je Berdych? 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma moze toliko skociti, imao bi 378 poena i popeo bi se 10tak mjesta.BegAx je napisao/la:Bio bi oko 130 mjesta.Kaunas je napisao/la:ako Damir prođe i Dodiga, koliko bi s popeo na listi?
Sutra Dodiga u tri seta rijesiti, pa onda borba sa Berdychom.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Srijeda na cetvrtak se igraBegAx je napisao/la:Bio bi oko 130 mjesta.Kaunas je napisao/la:ako Damir prođe i Dodiga, koliko bi s popeo na listi?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Joooj taman se ponadao da je sutra. Ali nema veze, neka se malo odmori i što bolje pripremi za sljedeći meč.lucif3R666 je napisao/la:Srijeda na cetvrtak se igraBegAx je napisao/la:Bio bi oko 130 mjesta.Kaunas je napisao/la:ako Damir prođe i Dodiga, koliko bi s popeo na listi?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Suti, i ja.
Jos sinoc fino napisah da se igra sesnaestog, al' dzaba.
Valja docekat'...

jel uzeo 30 000 + 50 000 $ ili ukupno 50 000
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobro je, sutra žene igraju i neće pravit problem za stream Damiru ako je vjerovat rezulta.ti.comBegAx je napisao/la:Suti, i ja.Jos sinoc fino napisah da se igra sesnaestog, al' dzaba.
Valja docekat'...

@mirzatele uzeo je ukupno 50.000

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Eurosport ce sigurno prenositi ako Damir bude igrao na terenu koji je pokriven kamerama. Komentator to sinoc rece.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko znam ovako nije nikad bilo, jedan jedna grupa, drugi dan druga grupa. I komentator na ES je rekao da čekamo raspored za day 3 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Muškarci i žene su se razdvajali tek od četvrtfinala ili polufinala, zbog ženskog finala u subotu.Unofficialpage je napisao/la:Koliko znam ovako nije nikad bilo, jedan jedna grupa, drugi dan druga grupa. I komentator na ES je rekao da čekamo raspored za day 3
Sačekaćemo OOP za treći dan pa ćemo vidjeti, mada sam poprilično siguran da igra u noći utorak na srijedu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Oduvijek je upravo tako...na AO je i u 1/2 tako...Unofficialpage je napisao/la:Koliko znam ovako nije nikad bilo, jedan jedna grupa, drugi dan druga grupa. I komentator na ES je rekao da čekamo raspored za day 3
Jedna polovina prvi dan, druga drugi dan i onda naizmjenicno...
Na Wimbledonu je tako u prvoj sedmici..u ponedjeljak igraju svi...a onda se razdvajaju muskarci i zene
Na USOu i RGu zadnjih apr godina prvo kolo razvuku na tri dana, a onda opet naizmjenicno sve do 1/2...koja se igrau isti dan...u super subotu na USOu, au petak na RGu
tako da nema nikakave sumnje, Damir igra u srijedu ujutro...zajedno sa svim ostalim parovima Novakove polovine
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znao sam da je tako, zbuni me ovo na rezultatima, od kad pratim tenis uvijek je bilo da svaki drugi dan igraju. 
I da aBd bude na terenu koji je pokriven kamerama

I da aBd bude na terenu koji je pokriven kamerama
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
to ce bit tezak slucaj, dosta boljih meceva imamo na programu...domaci takmicari takodjer...daBogda 

Znali se kad izlazi OOP za 3.dan 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Kad' izlazi OOP? Negdje sam procitao da bi trebalo izaci oko 17:30 po njihovom vremenu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U 17:30 po njihovomFecox je napisao/la:Znali se kad izlazi OOP za 3.dan

Muških 16 mečeva a tako i ženskih. Sedam terena imaju kamere, po četiri meča mogu na svaki meč, to znači da 4 meča neće imati stream, valjda nečemo to biti mishminka je napisao/la:to ce bit tezak slucaj, dosta boljih meceva imamo na programu...domaci takmicari takodjer...daBogda

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir je trenutno 153. (+35), računajući bodove iz prvog kola. Ukoliko bi prošao Dodiga, bio bi tu negdje oko 143. pozicije.
15.10.2013.
-
- Kontakt:

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Svaka čast Damire..iako se zna da je veliki navijač Želje.vidi se da poštuje svoje navijače ma kuda oni bili.svaka čast još jednom.idemo do pobjede i protiv Ere .volim te Čelik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.