NK Zvijezda Gradačac

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 jan 2014, 10:39

Ne znam o kojem igracu Gradine govorite, jer znam da svi ostaju osim dva imena vjerovatno.

Iz ekipe Gradine bi vam pojacanja mogla biti Jahic (95) il Skahic (93).. odbranu obojica igraju.

A sto se Kuduza tice, kako ce ga zadrzati kad su plate neredovne bile a sa Husarom dogovorio sve u Slobodi, gore love preko glave sad :D

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 13 jan 2014, 13:24

Ljudi moji mi smo rekorderi premier lige, treba malo prelistati godine unazad pa vidjeti jeli neko za nepunu sezonu promijenio četiri trenera. Ja kako vidim kod nas je sve krenulo nizbrdo, do sad se bar nagađalo o nekim pojačanjima ali ovu polusezonu ništa igrači samo odlaze. Iz ovoga će se nešto veliko izroditi ili će biti bolje ili je definitivno raspad, ovako kako je trenutno neće ostati.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 jan 2014, 14:18

znali se ko je trenutno otisao iz zvijezde
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 jan 2014, 14:52

combe je napisao/la:Ljudi moji mi smo rekorderi premier lige, treba malo prelistati godine unazad pa vidjeti jeli neko za nepunu sezonu promijenio četiri trenera. Ja kako vidim kod nas je sve krenulo nizbrdo, do sad se bar nagađalo o nekim pojačanjima ali ovu polusezonu ništa igrači samo odlaze. Iz ovoga će se nešto veliko izroditi ili će biti bolje ili je definitivno raspad, ovako kako je trenutno neće ostati.
onu sezonu kad je Sloboda ispala prvo je vodio Crnkic, pa Sadikovic, Vojvodic i nogom u guzicu za drugu ligu Abdulah Ibrakovic ;) samo ste izjednaceni sa rekorderima 8-)
Sloboda Tuzla

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 13 jan 2014, 14:56

fukaratz je napisao/la:
combe je napisao/la:Ljudi moji mi smo rekorderi premier lige, treba malo prelistati godine unazad pa vidjeti jeli neko za nepunu sezonu promijenio četiri trenera. Ja kako vidim kod nas je sve krenulo nizbrdo, do sad se bar nagađalo o nekim pojačanjima ali ovu polusezonu ništa igrači samo odlaze. Iz ovoga će se nešto veliko izroditi ili će biti bolje ili je definitivno raspad, ovako kako je trenutno neće ostati.
onu sezonu kad je Sloboda ispala prvo je vodio Crnkic, pa Sadikovic, Vojvodic i nogom u guzicu za drugu ligu Abdulah Ibrakovic ;) samo ste izjednaceni sa rekorderima 8-)
Kako je krenulo drug i mi ćemo završiti ko i vi tu sezonu.

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 13 jan 2014, 15:00

Cuo sam da je dosao neki napadac u Zvijezdu , ali ne znam ni ja o kome se radi ..

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 13 jan 2014, 15:09

fukaratz je napisao/la:
Ma rekord Gradine ne može nitko oboriti. U prošloj sezoni u prvih 12 kola čini mi se 6 trenera

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 13 jan 2014, 15:09

combe je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Kako je krenulo drug i mi ćemo završiti ko i vi tu sezonu.
Sto bolan iznosis lazi na forum, zbog takvih kao ti se i stvara takva slika.....

Prvo Zvijezda nikad nije otpustila ni jednog trenera....
Drugo Ovo je druga izmjena ove sezone na klupi, jer posle Gacinovica novi trener je bio Taletovic koji je sam dao otkaz zbog poslovnih obaveza... ja bi prije reko da nije imo hrabrosti ako krenu losi rezultati pa da to iznese na svojim plecima ovako ce mirno ostat radit sa mladim igracima sto dovoljno govori o njegovoj ambicij kao trener

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 jan 2014, 15:41

tkantona za predsjednika
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 13 jan 2014, 16:06

Sretno novom treneru Tufeku i da ispuni cilj sto prije tj.obezbijedi opstanak u pl.Taletovicu takodje zelim puno uspjeha u radu sa mladjim kategorijama i da se on kao i ostali dokazu u radu sa mladjim kategorijama.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 jan 2014, 20:32

Eto,imat ćemo adekvatnog protivnika za pripreme.Sloboda kao NATO,hoće li Tufek smjeti da se suprostavi Ćiri :lol: :lol: :lol:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 jan 2014, 20:46

vatreni je napisao/la:Eto,imat ćemo adekvatnog protivnika za pripreme.Sloboda kao NATO,hoće li Tufek smjeti da se suprostavi Ćiri :lol: :lol: :lol:
Ti igraci koji su dosli u Slobodu kada su igrali kod nas niko i nije govorio da su NATO ili slicno, a sada kada su dosli u Slobodu odjednom su velika pojacanja.Kako se samo na pojedine igrace gleda iz razlicite perspektive kada predju u druge klubove.Kada bi ovi igraci slucajno presli u Zvijezdu rekli bi kako smo doveli prosjecne igrace, jer se nema para za kvalitetenije.
Kuduzovic je jedan od najboljih lijevih bekova u BiH, dok bi igraci kao sto su Brzi,Moranjkic(pored Bogdanovica i Maksumica nema sta da trazi),Kapic,Plakalo,Fejzic (od svih golmana koji su bili u Zvijezdi do sada ubjedljivo najlosiji),kod nas bili rezervisti....da ne pricamo o Crnogorcu koji je bio najbolji igrac Slobode u Prvoj ligi, a kod nas grijao klupu.
Da se ne pretvori o komentarisanju Slobode,zelim im sve najbolje i da se vrate ove sezone u PL,jer to klub i grad Tuzla zasluzuju, ali nasa postava Stijakovic,Susic,Bogdanovic,Maksumic,Nikolic,Ordagic,Akyoshi,Buba,Radivojevic,.....je dosta jaca.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 13 jan 2014, 20:58

Bosanski zmaj je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Eto,imat ćemo adekvatnog protivnika za pripreme.Sloboda kao NATO,hoće li Tufek smjeti da se suprostavi Ćiri :lol: :lol: :lol:
Ti igraci koji su dosli u Slobodu kada su igrali kod nas niko i nije govorio da su NATO ili slicno, a sada kada su dosli u Slobodu odjednom su velika pojacanja.Kako se samo na pojedine igrace gleda iz razlicite perspektive kada predju u druge klubove.Kada bi ovi igraci slucajno presli u Zvijezdu rekli bi kako smo doveli prosjecne igrace, jer se nema para za kvalitetenije.
Kuduzovic je jedan od najboljih lijevih bekova u BiH, dok bi igraci kao sto su Brzi,Moranjkic(pored Bogdanovica i Maksumica nema sta da trazi),Kapic,Plakalo,Fejzic (od svih golmana koji su bili u Zvijezdi do sada ubjedljivo najlosiji),kod nas bili rezervisti....da ne pricamo o Crnogorcu koji je bio najbolji igrac Slobode u Prvoj ligi, a kod nas grijao klupu.
Da se ne pretvori o komentarisanju Slobode,zelim im sve najbolje i da se vrate ove sezone u PL,jer to klub i grad Tuzla zasluzuju, ali nasa postava Stijakovic,Susic,Bogdanovic,Maksumic,Nikolic,Ordagic,Akyoshi,Buba,Radivojevic,.....je dosta jaca.
potpis...............
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 13 jan 2014, 21:07

eto ipak je sutra prozivka a ne 18 kako je ranije najavito
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 14 jan 2014, 08:25

Bravo T Kanton ti uvijek na moj post imaš neki komentar. A sad te pitam koje neistine ja iznosim? Jesam li rekao da po prvi puta se nespominju nikakava pojačanja(i jeli to istina ko je došao osim onog lijevog beka iz Tojišića) jeli istina da je otišlo par igrača(Pandža, Crnogorac; Kuduzović, Šmigalović i možda će još neki). A što se tiče trenera bar znam brojati do pet tako da je ovaj četvrti osim ako je Zvijezda igrala bez trenera od 6-11 kola. Znam sad da ćeš početi sa filozofijom da Doro nije trener jer nije imao licencu ali ta priča nepije vode. I još jednom ponavljam uopšte mi nije namjera da iznosim laži jer ja Zvijezdu možda volim puno više nego ti i prošao sam sa njom i dobro i zlo ali samo iznosim činjenice.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 jan 2014, 10:08

combe je napisao/la:Bravo T Kanton ti uvijek na moj post imaš neki komentar. A sad te pitam koje neistine ja iznosim? Jesam li rekao da po prvi puta se nespominju nikakava pojačanja(i jeli to istina ko je došao osim onog lijevog beka iz Tojišića) jeli istina da je otišlo par igrača(Pandža, Crnogorac; Kuduzović, Šmigalović i možda će još neki). A što se tiče trenera bar znam brojati do pet tako da je ovaj četvrti osim ako je Zvijezda igrala bez trenera od 6-11 kola. Znam sad da ćeš početi sa filozofijom da Doro nije trener jer nije imao licencu ali ta priča nepije vode. I još jednom ponavljam uopšte mi nije namjera da iznosim laži jer ja Zvijezdu možda volim puno više nego ti i prošao sam sa njom i dobro i zlo ali samo iznosim činjenice.
Gacinovic bio trener od pocetka sezone a doro mu pomocnik, gacninovic sam otiso nije ga zvijezda otpustila, posle doso taletovic koji je sam otiso i eto zbroji......

Od tih sviju sto su otisli jedino je steta za kuduza i donekla za smigalovica

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 14 jan 2014, 11:21

Tkanton je napisao/la:
combe je napisao/la:Bravo T Kanton ti uvijek na moj post imaš neki komentar. A sad te pitam koje neistine ja iznosim? Jesam li rekao da po prvi puta se nespominju nikakava pojačanja(i jeli to istina ko je došao osim onog lijevog beka iz Tojišića) jeli istina da je otišlo par igrača(Pandža, Crnogorac; Kuduzović, Šmigalović i možda će još neki). A što se tiče trenera bar znam brojati do pet tako da je ovaj četvrti osim ako je Zvijezda igrala bez trenera od 6-11 kola. Znam sad da ćeš početi sa filozofijom da Doro nije trener jer nije imao licencu ali ta priča nepije vode. I još jednom ponavljam uopšte mi nije namjera da iznosim laži jer ja Zvijezdu možda volim puno više nego ti i prošao sam sa njom i dobro i zlo ali samo iznosim činjenice.
Gacinovic bio trener od pocetka sezone a doro mu pomocnik, gacninovic sam otiso nije ga zvijezda otpustila, posle doso taletovic koji je sam otiso i eto zbroji......

Od tih sviju sto su otisli jedino je steta za kuduza i donekla za smigalovica[/quote
Niko nije spominjao ko je joga otpustio nego koliko ih se promijenilo(nebitno dali su sami otišli ili dobili otkaz.
Evo zbrajam:
1 Gaćinović - od 1-5 kola
2 Doro - od 6-11 kola - vršilac dužnosti šefa stručnog štaba pod Gaćinovićevom licencom
3 Denis - od 12 - 19 kola
4.Tufek - od 20 - ????
Ja nabroja četiri neka me neko ispravi ako griješim. To što se za Doru s...š kako nije bio trener a slavio si njegove uspjehe zajedno sa nama govoreći kako ti je drago da pobijeđujemo sa našim trenerom.

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 14 jan 2014, 11:23

samo combe kako mozes rec da nema vijest za pojacanjima , jesam ja prije neki dan napisao da je dosao jedan napadac , samo da nisam saznao ime...

jolebl
Kontakt:

Post Postao/la jolebl » 14 jan 2014, 12:49

Ovom liku sto se predstavlja kao kanton,treba dati desetku pa ga pustiti na teren,lik sve zna,nevjerovatno koje bi on bio pojacanje..

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 14 jan 2014, 14:52

jolebl je napisao/la:Ovom liku sto se predstavlja kao kanton,treba dati desetku pa ga pustiti na teren,lik sve zna,nevjerovatno koje bi on bio pojacanje..
Nezna on Jole sabrat četiri trenera a kamoli šta drugo. Ja pretpostavljam da je to neko od likova koji nije u životu izgledao 100 spaćnih utakmica. Da ga pitaš za Zvijezdu od prije 15-20 godina nebi znao ni naopako. Al hajdi čovjek se trudi da bude najpametniji i na sve ima komentar.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.