Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Amarkony
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Amarkony » 13 jan 2014, 13:16

Danasnji, samo 3 para(2 kosarke i jedan fudbalski):

Selcuk K. - Efes 13.1. 17:00h tip 2 1.20
Turska kosarka. Efes na strani od 7 utakmica izgubio samo jednu i to od Fenerbahcea. Zadnju kuci su izgubili od prvvoplasirane ekipe Banvita koji igra odlicno ove sezone, a prije toga su uvezali niz od nevjerovatnih 11 pobjeda u prvenstvu. Selcuk je ekipa koja je prosle sezone igrala drugu ligu turske. Nisu dorasli ovom prvenstvu. Nalaze se na predzadnjem mjestu, a uz to su u posljednjih 8 utakmica vezali svih 8 poraza. Nisu uspjeli pobjediti niti jednu jacu ekipu. Pobjeda gosta je izuzetno izgledna.

Hap.Tel Aviv - Hap.Holon 13.1. 17:15h tip 1 1.40
Ciffutska prva liga u kosarci. Hapoel Tel Aviv vezao zadnjih 6 pobjeda i igraju u odlicnoj formi, te se nalaze na 6. mjestu prvvenstva. Kuci imaju omjer 5 pobjeda i 2 poraza(ta 2 poraza su od prvoplasirane i od 4.plasirane ekipe). Hapoel Holon od zadnjih 5 tekmi imaju 3 poraza. Omjer na strani im je 3 pobjede i 4 poraza. Prosle sezone ekipa Hapoel Tel Aviva odnijela je pobjedu i kod kuce i na strani u medjusobnom duelu. S obzirom na formu, kvalitet i tradiciju, te domace navijace ocekujem pobjedu domacina.

Aston Villa - Arsenal(s.t.) 13.1. 21:00 h tip 2 1.75
Arsenal ove godine igra preporodjeno. Od 10 utakmica na strani, dobili su cak 7, gdje su uspjeli da zabiju cak 21 god, a primili su 12. Vezali us zadnje 3 pobjede, a od toga dobili su na strani Newcastle koji igra odlicno kod kuce ove godine. S druge strane Aston Vila od zadnjih 6 utakmica imaju 4 poraza jedan remi(Swansea) i jednu pobjedu(19.olasirani Sunderland). Kod kuce igraju posebno lose, i od 10 utakmica imaju 2 pobjede, 2 remija i cak 6 poraza. Sve u svemu, ocekuje se pobjeda Wengerovih pulena veceras po super ponudi i velikoj kvoti.

Ukupna kvota je: 2.94
Zadnja izmjena: Amarkony, dana/u 13 jan 2014, 14:05, ukupno mijenjano 3 puta.

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 13 jan 2014, 13:16

Rutenka propusta prvu utakmicu protiv Hrvatske zbog visoke temperature...
ovo sam vidio na jednom forumu ,pa ne znam je li istina
Zadnja izmjena: jozinho, dana/u 13 jan 2014, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 13 jan 2014, 13:18

samson je napisao/la:Jel Duvnjak tako slab, da granica od 4.5 golova nije sigurna preko? Vidim, niko ga ne stavlja ..
sto se tice hrvata ja bi samo ovu trojicu igrao i to ne ne svu trojicu nego odluciti:

18:00 Kopljar M.(-2,5+)-Hrv-Bje više DA @ 1.75
18:00 M. Štrlek (-3,5+) VIŠE 2 @ 1.75
18:00 I.Ćupić(-5,5+) više 2 @ 1.75

e sad ne mogu vala pisat za svu trojicu ali svaki ima objasnjenje zasto, al evo ukratko:

Kopljar igra odlicno u PSG i u LP daje 3-4 gola nije veliika margina a neke klad. su vec digle na 3,5
Strlek ima ogroman motiv nije igro proslo prvenstvo a isto odgovara mu igra preko krila.
Cupic puca sedmerce i odgovaraju mu kontre preko krila
:geek:
Semper Fidelis

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 13 jan 2014, 13:23

fixator je napisao/la:
samson je napisao/la:Jel Duvnjak tako slab, da granica od 4.5 golova nije sigurna preko? Vidim, niko ga ne stavlja ..
sto se tice hrvata ja bi samo ovu trojicu igrao i to ne ne svu trojicu nego odluciti:

18:00 Kopljar M.(-2,5+)-Hrv-Bje više DA @ 1.75
18:00 M. Štrlek (-3,5+) VIŠE 2 @ 1.75
18:00 I.Ćupić(-5,5+) više 2 @ 1.75

e sad ne mogu vala pisat za svu trojicu ali svaki ima objasnjenje zasto, al evo ukratko:

Kopljar igra odlicno u PSG i u LP daje 3-4 gola nije veliika margina a neke klad. su vec digle na 3,5
Strlek ima ogroman motiv nije igro proslo prvenstvo a isto odgovara mu igra preko krila.
Cupic puca sedmerce i odgovaraju mu kontre preko krila
što se tiče Kopljara ja ću ga igrati UNDER jer ne bi trebao igrati više od 35-40 min jer njegova je zamjena Buntić koji je bolji u napadu od njega,pa sam se za danas odlučio
Kopljar M.(-2,5+)-Hrv-Bje 1,95 manje
Nikčević I.(-2,5+)-Srb-Pol 1,65 više
Panathin(h-36,5)-ApollPat 1,30 2

Damba87
Kontakt:

Post Postao/la Damba87 » 13 jan 2014, 13:43

Kalloni-Aris x/2 @ 4,80

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 13 jan 2014, 13:50

Skyline je napisao/la:slika

Onako, jedan random listic :D
slika

proslo ovo :D
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 jan 2014, 13:57

fixator je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:@ fixator jesil siguran da igropulo izvodi sedmerce,ima onaj drugi celo ?
Igropulo je ćelo :D
a taj ćelo na kojeg ti misliš je Dibirov i on neće igrati na europskom jer se posvađao sa selektorom

Ma znam igropula zato i kazem drugi celo,zaboravio da je dibirov...ugl. Igrao sam ga preko pa nEK Nam je sretno

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 13 jan 2014, 14:03

mirzatele je napisao/la:
fixator je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:@ fixator jesil siguran da igropulo izvodi sedmerce,ima onaj drugi celo ?
Igropulo je ćelo :D
a taj ćelo na kojeg ti misliš je Dibirov i on neće igrati na europskom jer se posvađao sa selektorom

Ma znam igropula zato i kazem drugi celo,zaboravio da je dibirov...ugl. Igrao sam ga preko pa nEK Nam je sretno
sretno nam care
a ne mogu da nadjem nigdje ovaj info da Rutenka ima temperaturu sto je postao Jozinjo
zna li neko jel tacno ovo da odmah puknem bjelorusiju UNDER
Semper Fidelis

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 13 jan 2014, 14:06

fixator je napisao/la:evo jedan ziceraski teniski na prvo kolo:

slika
uplaćeno @ bet365
ova "anakonda" mi je još u igri sve šti je bilo za danas prošlo:
Wawrinka
Berdych
Ferrer
Gasquet
Chardy

ovi ostali igraju sutra :mrgreen:
Semper Fidelis

Milanista92
Kontakt:

Post Postao/la Milanista92 » 13 jan 2014, 14:11

slika

Gana je kvalitetnija ekipa i mislim da bi trebali da otvore pobjedom , kvota solidna
Inter je jednostavno kvalitetniji i ako zele da idu naprijed moraju dobiti ekipe kao chievo
Cska M dobar kuci , gosti su slabi na strani mislim da dolazi kec
Spanci ko spanci , ekipe koje i daju i primaju golove ... 3+ izgledno
Svi favoriti englezi , dobili Arsenal mora dobiti da drzi prikljucak
Ruski hokej manje , cisto na statisktiku
Francuska je Favorit suvisno je davati analizu
Srbija Poljska , u medjusobnim idu manje , ali mislim da je vijeme da se prekine taj niz ipak je mala granica po mom misljenju ...
Strlek lijevo krilo , dobar % realizacije , uvijek u kontrama
L.Abalo desno krilo , dobra realizacija uvijek je u kontri .. (Zivotinja )

Ako ko sta isprati Sretno momci :mrgreen:

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 13 jan 2014, 14:14

http://www.24sata.hr/rukomet/dobre-vije ... mec-349004" onclick="window.open(this.href);return false;

Zbog ovoga se namece kao ZICER DANA Bjelorusija 24,5 UNDER!!!

Sretno! :mrgreen:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 jan 2014, 14:18

Svedska-C Gora 1 h-3,5 1,65

Svedska bolja, a utakmicu ce odigrati kao da su na domacem terenu, ocekuje se puna dvorana svedskih navijaca.
Gorci igraju bez imperativa, mlada i neiskusna ekipa, izgubili u pripremama od Macedonije 32:27, od Srbije 32:25.
4-5 golova najmanje gube danas.

Hrvatska-Bjelorusija 1 h-3,5 1,30
Pocetak zna biti neugodan, ali kako god Bjelor. je uz C Goru najslabija rep. u grupi i njih ce danas Hrv. dobit.
Igrali su jednom, dobila Hrv. 9 golova razlike. Tesko da mogu Bjelor. pruziti takav otpor pa da izgube samo 2-3 gola razlike.

koef. 2.14
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 13 jan 2014, 14:22

vjesnicar je napisao/la:http://www.24sata.hr/rukomet/dobre-vije ... mec-349004

Sta mislite hocel rutenka ikako ulaziti u igru?

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 13 jan 2014, 14:24

Ljep osjecaj kad udjes na premijer da odigras kladionicu a vidis racun odma mi dan uljepsa :D :D http://prntscr.com/2iz2xp" onclick="window.open(this.href);return false; ima neko koji siguran par da ovo uduplamo

televizor
Kontakt:

Post Postao/la televizor » 13 jan 2014, 14:25

Da li je istina da ne igra Rutenka ??? :D :D :D

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 13 jan 2014, 14:26

Evo od mene nešto rukometa :
Srbija - Poljska 2 2,15

Poljaci ekipa za koju uvijek navijam i koja je po meni trebala uzeti više medalja zadnjih godina. Imaju strašnu ali sada i staru ekipu koja ima prednost a to je iskustvo. Glavne violine su za mene najbolji golman prošle decenije Slawomir Szmal, Bartolomej Jaszka, Bartosz i Michal Jurecki, Wisniewski, Krzysztof Lijewski, Jurkiewicz i Karol Bielecki igrač koji bi bio rame uz rame sa Hansenom da ga nije povrijedio onaj kloc Valčić. Imaju strašnu bekovsku liniju i jaku odbranu. Igra Srbije najviše zavisi od Ilića, Vujina, Nikčevića i Darka Stanića za kojeg mislim da ne može ponoviti prošlo prvenstvo. Mislim da bi ovo trebalo proći i da će Poljaci dobiti sa 2,3 razlike.

Ivan Nikčević 2,5 više 1,75

Nikčević igra poziciju krila i veoma je brz igrač. Trebao bi istrčati 3,4 kontre večeras, a uz to i poneki gol za krila. Nikčević večeras može zabit 5,6 pogodaka.

Konstantin Igropulo 3,5 više 1,70

Mislim da je ovo zicer dana i da bi Igropulo trebao ići čak na 7,8 golova. Uz Gorboka najbolji Ruski igrač.

Bartolomiej Jaszka 2,5 više 1,85

Jaszka je možda i trenutno najkvalitetniji igrač Poljaka. Igra srednjeg beka i tu je uglavnom da razigrava Bieleckog,braću Lijewski,Jureckog i ostale. Večeras bi se Jaszka trebao odvažiti na 5,6 šuteva i preći ovu granicu. Moja prognoza je da bi trebao dati 3,4 gola.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 13 jan 2014, 14:35

amko21 je napisao/la:
vjesnicar je napisao/la:http://www.24sata.hr/rukomet/dobre-vije ... mec-349004

Sta mislite hocel rutenka ikako ulaziti u igru?
Kako pisu mediji u Hrvatskoj uopste nece biti u protokolu za ovu tekmu jer ce ga cuvati za dva nadolazeca meca koji ce im biti odlucujuci :ugeek:

Iskodee
Kontakt:

Post Postao/la Iskodee » 13 jan 2014, 14:38

Brest - Lens (-3+) zX2 2,15
Sampdoria - Udinese X2 1,40
Gana - Kongo PM4 3,40 (Pobjeda domacina u oba poluvremena)

i 2-3 kockarska ..

Lok.Yaroslavi - Vityaz tr2 4,50
Atlant - Niz Novgorod tr1 2,80
Malmo - Rogle tr2 3,40

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 13 jan 2014, 14:41

M.Kopljar (CRO) OVER (2.5) Premier kladionica
Ovog lika mnogi zapostavljaju ali dečko je na prošlom SP u Španiji sve jednu utakmicu u grupi davao po 4 gola , stoga mislim da ovu granicu lako prelazi , jer mora bar 5 lopti povuči za poluvrijeme na postavljeni napad .

Ivan Čupić (CRO) Over (5.5) Premier kladionica
Čupić u overu ide radi jednostavne stvari svaka kontra je njegova u Hrvatskoj repki , penale izvodi i mislim da i on ide također .

Hrvatska - Bjelorusija Over (54.5) Premier kladionica
Igram over ovu utakmicu iz prostog razloga Hrvatska igra brz rukomet i prošle godine na SP je bilo 57 golova i mislim da bi i danas moglo to proći . Također ako Hrvatska riješi utakmicu u prvom poluvremenu onda je očekivati u drugom dijelu drugu postavu i to ostavlja prostora za Bjeloruse da utrpaju još koji gol :D

M.Vujin (SRB) over (5.5) Premier kladionica
Dečko je strašno napredovao od kako je u Kielu , ne libi se da potegne i sa 10 i 11 m . Prošle godine na SP u duelu između ove dvije ekipe nije igrao . To je možda na kraju i presudilo jer je reprezentacija Srbije izgubila od Poljske .Uglavnom on ja mislim ide u over jer on mora povuči .

N.Karabatić (FRA) over (4.5) Premier kladionica
Kada Francuska igra protiv ekipa koje igraju čvrstu odbranu onda Karabatić preuzima stvar u svoje ruke .Tako je bilo i na prošlom SP u Španiji . Igrao je sjajno u Barceloni za sada . I mislim da ako ostane ova granica na njemu da bi svaku utakmicu u grupi mogao ići over .

Toliko od mene valjda kome šta se svidi pa probere :D
Tako blizu, a tako daleko.

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 13 jan 2014, 14:44

B. Jaszka 2,5 OVER 1,85 wwin

Vec dugo godina pratim Bundesligu u rukometu i dosta sam upucen u taj sport, samim tim i dosta pratim veliku petorku Njemackog rukometa u koju spada i ekipa Fuchse Berlina za koju igra Poljak Jaszka. Igrac sjajnog kretanja, mozda i najbolje finte u cijeloj ligi kojom moze izbaciti igraca da ne zna je li pos'o ili dos'o a uz to i jako precizan. Uzima preko 6 suteva u toku utakmice a nerjetko se namece i kao glavni igrac u veoma vaznim utakmicama. Reci cu samo da je u posljednjih 10 utakmica za Fuchse granicu od 2,5 prebacio 8 puta i to sa lakocom u jako bitnim utakmicama protiv Kiela, Hamburga, Melsungena i Gumersbacha gdje je preuzimao ulogu realizatora veoma dobro bez obzira sto je razigravac a nije presao u utakmicama u kojima je imao smanjenu minutazu jer su utakmice rjesavali u prvih 20 minuta. Uvjeren sam da ce i danas povuci svoju ekipu i pored razigravanja svojih bekova i pivota, koji ce imati jako malo prostora jer Srbi igraju 6-0, uzeti svojih 6-7 suteva i pogoditi za njega mizernih 3 gola!

Po meni 7/10

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.